Big MAMA Kolumna “Kulturološki fenomen do nekog novog nastavka…”

You may also like...

48 Responses

 1. Mirka says:

  BM nedostajaces , a ako Bog da uskoro ponovo svi zivi i zdravi da se okupimo.
  Ja stvarnooo ali stvarno ne mrzim nikoga, ok ,ljudi maju mane imamo ih svi i tako, alii pomenutu Huremku i njenog zakonitog ja ne mogu smisliti , olicenje zla , kao da imaju pakt sa samim djavolom.
  Tupoglavi , jeste faca bas izgleda wooo ali , ali to dobijes kada imas puno novca a malo mozga.

 2. Nekad sam voleo Lady Gagu says:

  Iskreno cekivah ovo! Uzivacemo u specijalima a nije na odmet i da “obnovimo gradivo” A i ova kolumna je sjajna!
  Huremka, ljudi, samo treba pazljivo pratiti lica, nauciti da “citas”- i sve je jasno.
  A frka kod Sali, jednom ce se ipak zavrsiti a mucenik je bio istih godina kao Tupoglavi kada je usao u tantalov krug, bese li? Obrazac iznova i iznova uspeva. No, ovih dana je bitno da pomognemo jedni drugima da ostanemo zdravi, u glavi, dusi, telu.Da imamo obzira i obraza. Svako vam dobro dobri ljudi. Pozdrav za BM.

 3. Zbunjena says:

  Jel moze neko da pojasni odnos izmedju Nana Gice i onog sto stampa vrhbrzina?

  • Ecipecipec says:

   Mislim da su oni drugari, za sad. Znam da je on istotimas ali koliko znam ima bojfrenda u new now. Bar je imao do vrlo skoro,ne znam da li je to aktivno.. ima svasta i o njemu. Za nana gicu imas u proslim kolumnama aferice i kako opstaje u ovakvom jeku.

 4. Milesa M says:

  pesma od Bisere topi i miluje srce. Kapiram tvoje postojanje i priču, borbu sa vetrenjačama. Lepa se ovde ekipa okupljala, verujem, da će opet… BM Hvala na svim tekstovima, jesi kulturoloski fenomen.

  • Sunce says:

   Sve si rekla što i ja mislim! Big Mama ponosim se što smo istog roda. Fenomenalno u svakom pogledu!

 5. Sapfo says:

  Muštikla je esk..ica. Nešto slabo verujem u ovu priču o blaženom stanju. Ili je Tupoglavi napravio dil da može neometano da igra za isti tim ili ga ona nečim ima u rukama. Svakako je krpa našla zakrpu.
  Kakva je ovo vest o Skandi i frci u famili? Ta žena se izgleda nikada neće smiriti i makar zbog juniora prestati da pravi haos. I ona i hasbend joj.
  Budite dobri. Sedite kod kuće. Čuvajte sebe i svoje bližnje. A kad ovo ludilo prođe uživaćemo u novim vestima iz močvare zvane srpski seljobriti.

 6. La Lineica says:

  Ovo je odlicno!
  Nedostajaces nam Big Mami, ali slazem se da je sada potrebno udariti pauzu.
  Cuvajte se ljudi, cuvajte ljude oko sebe, jednostavno je, samo je potrebno imati svest i savest.
  Slusajte dobru muziku u medjuvremenu i smejte se sto vise!
  Saljem svima pozitivnu energiju i ljubav! 🌹

 7. Ikonija says:

  Kad sam prvi put naisla na Bigi. Mnogo sam losa bila. Beskucnici su zivjeli bolje od mene tada. Bigi je bila potvrda da trebam nastaviti po mom pa makar me odbili u McDonald’s po ko zna koji put. Ja se nisam htjela spustit i dati nekima zadovoljstvo. I ne dam im jos. Niti cu kad dat. Ali sam “uplovila ” u svijet mnogo sjajnih podblogera. Zavrsim sutra kad se otrijeznim 😍. Volim vas