Big Mama kolumna: “Korisnik nije dostupan.”

You may also like...

43 Responses

 1. Sunny says:

  Haha, pa hit. Upravo objašnjeno, kratko i jasno. Ko je hteo da sačuva mladez od javne mehane, taj je i uspeo. Pa jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše nam, a i sadašnje države, je Zvezdan. Pa nam njegova vajfi i čildreni ne iskaču iz frižidera. Takođe, i Lusterka je dobro sklonila svoje potomke od estraDije. Nevezano što ne žive ovde, ali retko ko zna i kako izgledaju.

 2. Mici says:

  BM je hiljadu puta napisala da joj je muka fanaticnih fanova pevaljki, i opet neki ne shvataju poentu ovog štiva. Zato se ne oglasavam dugo samo čitam odlične kolumne.

 3. Nekad sam voleo Lady Gagu says:

  Što se gesta sa slavlja tiče to se tako radi, mala je bila zbunjena i koncentrisana na song zato ta mala intervencija. A što se juniora tiče stopostotno tvrdim da nije bila njena želja da budu sveprisutni. Čak ni njihova. Tu prosto nije bilo moguće napraviti dobar štitni njoj ni Jugi. Postali su im juniori, a i one, predmet izrabljivanja. E i da Mirka bila je pomama za Jugom kao pojavom. Onda je isplivala Prolećna i svi su se zaljubili u nju,u glas, u stas,lice. Ista pomama uz priznato songiranje i vanvremenske songove. Koje i mi danas volimo. A kolumna ekstra. Baš drži, guta se bez zadrške.

  • Mik says:

   Kada se vec vrsi poredjenje,i meri brojnost publike i popularnost valja imati u vidu i to da nam je bivsa drzava bila u punom sastavu u vreme kada su Yuga i Prolecna dominirale. Haljena zenit dostize u vreme raspada ili neposredno posle.

  • ZvezdanaStarletic says:

   Mukice. Klecali smo i molili da im se juniori bave javnom mehanom, i oni, nemajuci kud, poklekose.

  • Mirka says:

   Ne znam iskreno Yuga je bila do samog pocetka nemilih dogadjaja broj 1, i sada pjeva po velikim dvoranama sirom Brdovitog gdje god davse pojavi to i napuni, zemlji Sevdaha svaki stadion i halu je napunila, zemlji mora ❤️ takodjer. Proljetna jeste kvalitetniji vokal i bolji songovi dalekooo bolja u tom svemu od Yuge ali ipak je Yuga daleko od nje. Hvaki da se nije ozakonila s tim s kim jeste sigurno bi i ona bila vise od yuge, i to i ostala, za njom je bila pomama bila je voljena i omiljena u narodu ali stvarno.