VIDEO RECENZIJA! “Teodora Dzehverović i Cobi -RARI” Mešavina MC STOJANA i Lady Gage sa primesama Branke Sovrlić i Tarkana!

Iz ugla “OBIČNOG” posmatrača!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica je snimila spot i duetsku pesmu sa reperom koji sebe naziva Coby a nije Cobe Slobodan Batjarević iz Leskovca.

Gledajući spot koji počinje taktovima Šajle To Mi Radi i nastavlja delom iz Zanine “Dorirni mi kolena” čini se kao još jedan estradni hit koji je spreman da zapali masu subotom uveče u nekom gatarbajterskom klubu, ali kada krenu zurle u pozadini više je kao rimejk nekog dobrog songa čuvenog Tarkana čije su pesme obradile sve naše “divetine.”

Ljubitelji kvalitetne muzike a i video klipova odmah mogu primetiti da je Teodora poput Lady Gage iz “Just Dance” sve dok je nabildovani momci ne ponesu kao u spotu (ARTPOP FILM) pomenute svetske zvezde za “G.U.Y.

Tokom spota se malo roštilja i pokazuju vazdušni đonovi Air Max patika pa će ovo pakovanje super proći po klubovima i biti zaboravljeno kao i svi spotovi Mc Stojana.

Kako se vama ovo “dojmi?”

Iz ugla “OBIČNOG” Vivstars.com posmatrača FOTO youtube,Screenshot

2 Comments

  1. Veki

    Takođe kadrovi “inspirisani” spotom za pesmu Apeshit..Beyonce i Jay Z ispred slika u muzeju.

  2. KLEO

    😀 Ovo je onaj stari VivStars sa duhovitim dosetkama u tekstovima. Bice zaboravljeno kao i spotovi mc stojana ahahahaha bas tako

Comments are closed