Big Mama kolumna “Sendviči sa skakavcima”

 • Screenshot_20220404-194308_Gallery
  Pixabay.com

You may also like...

15 Responses

 1. Mellany says:

  Lopata je na neki periferan nacin deo moje porodice, nazalost ne bih da napisem i kako. Iako je moj otac osnivac krila stranke pisca politikanta, nekada popularne, Lopatari su usli u my family preko ex prve žene. Vidjali smo se po proslavama, prostakluk uvek na nivou,a glavna je bila mader prve žene koju je poslusni zetko slusao do zadnjeg dana, skrivao sekretarice iz jk-a, e kad je majka “otišla” trange frange su krenule🤣 .Sto je najcrnje, Lopata je ispao “shvaler” za sina koji ie vitlao shooma disko “sitijem”,a nista mu bolji nijr kum koji je sad na toj funkciji. Nisu imali 40 a sve sto znaju je da pustr stomak i loču smatajuci lokalne biznismene…ah ima prica i prica. Biggy doci ce nas dan. Pokradeni smo posteno!

 2. Modesti Blejz says:

  Cekaj, ispade da je Bruder od brudera namestio Cvecarki zato sto je ofirala njegov “ponos”? Ko je Sendvicarka?

 3. Inna says:

  Opa! E to je BM kakvu iscekujemo vec neko vreme! Cvecarka opasno razvila biznis. Ko bi reko, tako fina i nevina dama u najboljim godinama a ovamo mercandajzerka morskih plodova, da ne kazem ribe! Cekamo ostale mercandajzerke tj prodavacice da se obelodane. Isplivalo da je .. isto u biznisu. Videcemo da li i uzorna gradjanka Didzejusa ucestvuje. Meni bas interesantna prica. Sve same prave dame i gospoda biznismeni.

 4. Dragana Hr says:

  Ko je bruder, krklja, cvecarka? 😊

  • Felon says:

   Ja ne znam ko je lopata 😀

  • Ministarka says:

   Bruder od diktatora, krklja je krajmerka sa visokog polozaja, cvecarka nekada songerica i poslednja lepotica ex države. Lopata je ex glasnogovornik koji je doveo diktatora na presto. Grobar

 5. Reptilski Osmeh says:

  Jel ovo kraj bM kolumne?

 6. Lea says:

  Skandy je bila sa Belom tehnikom? Ajmee ili sam nesto permutovala Top kolumna Bigi