Fresh i Trash? Slušamo i gledamo singlove – Anastasija vs Zera

Fresh i Trash? Slušamo i gledamo singlove – Anastasija vs Zera
YouTube, Screenshot

Iz ugla običnog posmatrača

Nikako se ne snalazimo sa “trendy” pesmama i spotovima: Niti nam se dopadaju, niti ih razumemo iako su na našem jeziku “naroda i narodnosti.”

Čitali smo komentare ispod ovog spota na jutjubu, da bismo bolje ukapirali o kome se radi – osim što je ovo Cecina ćerka…te tako saznali da je Anastasiji i drugačiji glas u ovom singlu!?

Nismo je ni uživo slušali, ali ovo vizuelno je mlako, već viđeno kod stranih “trending” izvođača i ništa toliko posebno – što bi je izdvojilo u moru izvesnih Dzezverovićki, Stojana, Viškovićki, Priljovićevih i mnogih “tiktokera”…

Valjda i ovaj muzički pravac sa elementima pop-a i folka ima svoju publiku? Kada će CD u prodavnicama pa da po tiražu pohvcalimo nekog savremenog muzičara? OCENA 2.

Ovo jodlovanje je kao epidemija i hitno je potrebno vakcinisanje dobrom i kvalitetnom RETRO muzikom – da bismo svi kolektivno dobili imunitet na meketanje koje je učestalo kod novih instant izvođača.

Izvesna Zera je pokušaj Senide, ali sa malo boljim glasovnim mogućnosti.

Spot i nije tako loš, liči na 1995. godinu i Bjork kada je započela karijeru. OCENA 4.

3 Comments

  1. Mirka

    Slican glas i pjesme, nista posebno.

  2. Larisa

    Sto je najsmesnije ovo lici na Dua Lipu… Zera mi je slatka. Tesko da ce nesto uraditi gledala sam je u jednoj emisiji, nema x faktor, stidljiva je. Mi nemamo mlade zvezde uopste.

  3. Lea

    Bas sam se pitala zasto ne pisete recenziju za Anastasiju. Ne dopada mi se pesma, kao da cujem drugu osobu, mozda je autotjun u pitanju. Bez energije slazem se da je dosadno.

Comments are closed