Kako izgleda i kako se ponaša jedan “rusofil”

 • eur-gb154c6578_640
  pixabay

You may also like...

5 Responses

 1. Lea says:

  Svim nasim politicarima redovno kupovati Atlas, ako ne koriste internet. Da pogledaju gde se naša zemlja nalazi u srcu Evrope. Istok su Bugari, Rumuni, pa čak i Grci, Tuska. Šta su nam Evropljani uradili? Sankcije su bile uvede ludom Milosevicu, Nato agresija izvedena na nagovor Blera, Klintona. Opet, vise Srba živi na zapadu nego ovde. A setimo se kraja WW2 kada je Jugoslovenstvo odlazilo da radi u Nemackoj, zaboravivsi sva zlodela nac Germanije. Tekst sam ukapirala i jedno veliko Bravo. Od ideala se ne zivi, nego od para da prezivimo ova sivilna vremena. Rusija je dvolican prijatelj, vode Bugarsku politiku.

 2. Mara says:

  Sta znam,niti sam “rusofil” niti mislim da je u “Evropi” sve bajno i sjajno. S. mi se od jednoumlja koje vlada trenutno. Vise ne smemo biti neutralni i da gledamo svoje interese i posla pa nam prete po skolama,mostovima. Nista mi se ovo ne svidja

 3. Jelisaveta says:

  Čitam i ne verujem svojim očima. Za rubriku verovali ili ne , kao da sam opisala svoj komšiluk, izgleda da gastozi svuda pričaju istu priču.Hvale istok, al se sa trulog zapada ne vraćaju.

 4. Zdenka Sir says:

  Bravo

 5. Dalia says:

  Tako je. Ništa nam dobro doneli nisu. Ne zanima nas njihov sukob.