Nije “Kasandra” prva latino serija u Srbiji, već ova “divljakuša…”

 • rosa salvaje serija divlja ruza
  YouTube, Screenshot, televisa

You may also like...

5 Responses

 1. Santa Klaun says:

  Zar nije prva bila brazilska telenovela Robinja Isaura?

 2. Reptilski Osmeh says:

  Zar nije prva serija Televisa presenta I bogati placu sa istom ovom glumicom?

  • M says:

   Jeste. Mislim da je I bogati placu prva tv novela prikazana kod nas,posle su dosle Rosa salvahe i ostale. Glumica je Veronika Kastro, cuvena meksicka. Ona je u Rosi igrala mnogo mladju od sebe, bilo je malo neprirodno, a ovaj lik sa slike u te dve serije joj je igrao u jednoj sina u drugoj muza. Naivno ali ipak simpatično dok smo gledali te serije, predvidive, po istom sablonu sve radjene,sa sporom radnjom-ono propusti ladno 10 epizoda ali brzo uhvatis nit, kao da nisi nijednu, scenografija jednolicna,u 4 zida,predvidivost, sa ocekivanim hepiendom. Tres muheres cini mi se jedina odstupila od tog pravila,bez srecnog kraja, zapravo ostavljeno gledaocima da zakljuce. Ugl, gledajuci tu afektivnu glumu, prenaglasenu kao u decijem pozorištu, mislili smo da ne moze gore,ali evo, svedocimo da moze, Kako god, fali ta nevinost, nasuprot sveprisutnoj vulgarnosti, i nemanju stida, koji vladaju danas.

  • Bond says:

   Tv Palma lokalna stanica je emitovala I bogati placu a javni servis Rosu Salvahe, zato se racuna kao prva latino serija.

 3. Loznicanka says:

  Od septembra do decembra 1996 su emitovali Rosu 🙂 Imam sve epizode na Video kasetama. U zadnjoj epizodi Rosa umire, ali je poljubac brke osvežava hahaha