Big MAMA! “Ćerka iz Rezidencije i nečastive Device.”

You may also like...

58 Responses

 1. Boka says:

  Hvala svima na objasnjenjima 🙂 moze u sledecoj kolumni nesto vise o Kurjadin family, da li je sve to kod njih idilicno, i kakav snaHa ima odnos sa njima?

 2. Cg snajka says:

  Ali Nana Gica je .. za mene… mada primeti se da nesto nije u redu sa njim dovoljno je pogledati malo na crvenom dugmetu

 3. Boka says:

  Ali Sikaja na slikovnici pred srpskom svetinjom??

 4. Keikei says:

  Danas sam dobio info da je osoba na koju sam mislio da je madam iz senke, krenula sa svalja projektom (a to je bio jedini deo koji se nije uklapao u moju slagalicu), sad sam gotovo siguran da je to ona ?
  Ako sam ja to mogao, znaci da oni koji treba to da odrade nece, jer ne ide nikom u prilog.

  U pitanju je zena jednog od ex ‘vratara’ roten kluba…

 5. Kinky_kao_Tokyo says:

  A ko je Nana Gica?

  • Lola says:

   Very unimportant person sa crvenog dugmeta. Koga na Balkanu zovemo nana, a gica je jasno. Cerka inicijali kao one bombonice .n’.

 6. Boka says:

  A ko je blajhana i ko je cerka?

 7. Cg snajka says:

  Jesam li ja jedina kojoj poliktant lici na ex muza blahjane?

 8. Inna says:

  Metropola, noc je..Svetla,kolica, sampanjci, basovi udaraju, trileri vriste, seva djani armani i gucci mucci, kose peglane, majmunska usta i bele kljove broj vece, dame u donjem vesu tkzv. top ribe igraju, piju, puse, keze se. Provod. Muvacina. Poznate i nepoznate parajlije biraju. Neko se i zaljubi. Evo recimo ovaj Masnokosi, mozda neko eNN lice ili loptac. Cveta ljubav, ona mazna, nezna, on macho. Planiraju svadbu! Ona vec blagoslovena. Zvoni joj mob.Zove arabika , bas sad mu se prisr..o, popio laksativ . A djuvegija ide da kupi neki jaci parfem limited edition od 400 soma za svoju dragu, da se osvezi i zaraduje kad se vrati s posla?Ili mu ne smeta, sve je to show bizz a ona je top i svi mu zavide a frendovi cestitaju ! Aj pa nek je sa srecom!

 9. KLEO says:

  Dopao mi se uvod. Posto je ovo Zabavni sajt, ali je kolumna i vise nego poucna sa Bigijevim asocijacijama, ja cu dodati da svako ko je javna licnost treba da utice na fanove razumljivo a ne da od svojih tragedija prave senzacionalizam i reklamu nekom novom projektu. Pametnome dosta. Blajhana nit mi smrdi nit mi mirise. Niti mi se dopada zenski feministicki stav koji se trpa na mrezama niti muski zatupasti . Veza i sami odnosi izmedju zene i muskarca trebaju biti uzajamna harmonija i podrska.