Big Mama kolumna “Sezona bundeva”

 • lady-4143764_640
  pixabay

You may also like...

22 Responses

 1. Eli says:

  Jao, ljudi, kakvo su dno svi ovi s mehane/nazovi voditelji i ostali. Polusvet. Videste li onog ocvalog muzičara što pozdravlja Srebru? Kakav “džentlmen”… Za njega se, doduše, pričalo da je obdaren. No, klasa je klase, a ovi naše od klase ni “k” videli nisu.

 2. Dak says:

  Ne znam sta je Saly pokusala sa onim klipovima ali ocito je samo sebi faul iskopala. Dade joj Hvaljena nadimak „.. sa đozlucima“ sto su tviterasi odmah prisvojili. Mene samo zanima sta je to sto Hvaljena zna o njoj a cuti,par puta joj je ponovila“ znas ti sta je bilo“…. Bigi ti znas sigurno!😁

  • Cohle says:

   Ja….šokiran !
   Da mi neko reko da ću biti zbog Saly šokiran….
   Žena je pukla skroz naskroz!
   Javno….ali javno moli masnokosog!
   A on molbu prihvata!
   Kakve moralne gromade!

 3. Fata says:

  Sasuših se od iščekivanja kolumne, što i nije tako loše 🙂

  Guru Fashion je navodno imao materijal za knjigu, ali verujem da je neko otkupio da bi sebi kupio trajni mir. On se šetao u tim krugovima, mnogo je znao, zašto bi se rizikovalo?

  I Kapitenka je pretila knjigom ali jadna žena, vidi se da je izgubila kompas. Nema ni od te knjige ništa, to je bio pokušaj ucene Natapirane plavuše, sigurno.

  U ovim vremenima tmurnim bravo za naše naučnike, istraživače, pisce, sportiste i druge koji pomeraju granice. Hvala vam na osećaju ponosa!

  • Sreda Adams says:

   Lepo receno na kraju, i naklon za nas obične ljude što preživljavamo sa sićom a mnogi od nas i nemaju stalan posao. Fato 🥰

  • Jajajaa says:

   Mislite da je neko ućutkan? Hmmmmm….. Eto teme za Big Mamu

 4. Inna says:

  Ko je Veliki sa malim. To mi nikako nije jasno. Inace, Praky je u odnosu na druge, jos i ok. Ja cu ici na ovog malog sto pece zabarske specijalitete u vlasnistvu. Ne zato sto mi se bas mnogo svidja nego zato sto nema nista bolje trenutno a ide mi se negde..eto.

  • JednaOdSto says:

   Inna, ko ti je taj žabarski specijalitet? Neki songer ili? Veliki sa malim je politikant sa fake fakultetima i kolibama u bulgariji

   • Inna says:

    Hvala, i mislila sam da je taj . A ovo je onizi songer koji ima gajbu i kafanu sa onim sto se najvise jede u italiji-zabariji, sve to u onom elitnom komplexu. Ne mogu da se setim kako smo ga ovde zvali. Po meni super deckonja. Koliko znam, uglavnom je kao osoba omiljen svuda.Bice nastup na jugu uskoro.

 5. jajaj says:

  Kad će (navodna) knjiga o poznatima koju je pisao “Guru Fashiona” pa su mu je našli posle …

 6. Mendi says:

  Ko gura onu plavu songericu iz komšiluka što je hvalila našu prestonicu, a juniore uči njenom jeziku i latinici a hasbend joj naš tuta muta. Sva je šatro gistro urbana, balansira uvlačenjem s obe strane.

  • Ministarka says:

   Dobro da neko pita za doticnu. Niko je ne gura, gura se sama, napadna je. Njen jedini hit je reklama za onaj brend, više podseca na influenserku. Pratila sam je do letos, ali mi se smucila, kada tako sva “miroljubiva i pravedna” nije podelila niti jednu objavu o zločinačkoj “Oluji”. Juniori su joj naše gore list, treba da ih nauči. A prva je da deli svetske lekcije o miru i meša se u sve i svašta. Dotična nije hvalila prestonicu, vec podlo popljuvala pa se kao vadila da je njen grad čistiji!? Mi svasta ovde primamo i dajemo im hleba da jedu. Evo i Tupe songeru je zabranjen rad u njihovoj “lijepoj”. Kompleksi drmaju na max

   • Mira says:

    Može neki nagoveštaj o plavoj songerici, baš ne znam ko je

   • Lu says:

    To sto pišeš o latinici, i nasa sva deca uce oba pisma. O oluji ne mora da kaci na mreze, ona je ok zena. Da je poltronka malo jeste ali nije zloća. U njenoj zemlji je skroz anonimus, radim svuda po regionu i znam ko je popularan na terenu a ko nije. Pralja je kod njih megaaa popularna, jer je gledaju kao Hvaljeninu kopiju a zna se da je Hvaky tamo slusana pored svih zabrana. A sve sto se brani je kontraproduktivno.

 7. Lela says:

  Wau,Bigice,predobre socne pricice.❤️Drago mi je zbog Hvaki i Svarovske.Saly,mora da je pukla od muke.Nego me zanima jeli istina da od Pralje tatko od hasbenda stvarno nije dosao zbog traca o njoj u medijima?❤️Zaboravih ,kako zovete tatka pod sifrom.

 8. Koka iz Bloka says:

  Ja čekala da napišeš o skandalu Praki sa managerom. Šta se tu zbiva, ko koga? Ima li tu istine. Poređenje sa Tejlor tačno. Folk je in u nedostatku prave pop mjuze.