Big Mama kolumna “On je samo zgodan, a njen je moćniji”

 • Screenshot_20221023-214546_Gallery
  pixabay.com

You may also like...

22 Responses

 1. Beograd says:

  Bravo, najpre za Big Mamu, kao i za @KLEO za komentar, od reči do reči se slażem ❤️ … a, bravo i za podblogere, koji objasne ko je ko, poput @Alisac danas … veliki pozdrav svim podblogerima i redakciji ! 😃

 2. Mrka says:

  Sta se desava sa Skandom pa udara i proziva sve zivo, ok ima pravo Al brate pretjera, ne znam je l ikoga izostavila 😄

 3. Fata says:

  Prvi deo surov… Sve istina, do poslednjeg slova. Kakav narod, takva vlast. Ko se ne uklapa u šablon i progleda, odmah razmišlja o svijanju gnezda negde daleko… Nestati nećemo, ali svakodnevno propadamo.
  Meni je to tužno, i stvara mi gorčinu u stomaku.

 4. Mirka says:

  Ne pratim nikakve rijalitiju, niti “Dokumentarce” sa likovima koji za covjecanstvo nisu nista ucinili ni dobro ni Lose.
  Ali na pticici upratih jako ruzne komentare upuceno ovom novom “Dokumentarnom Programu” posebno one sa akterom 90 tih i juniorom tigricem su bas cudne, u videu iz Projekts tacno kao da su Hvaki i juniorce, meni ono bas cudno onolika s licnost.
  Ne znam ko Hvaki navrati da ovo snima, stvarno joj nije trebalo.

 5. Sanja says:

  Ko je Hvakin pastuv?

 6. maja says:

  Anoreksija i Tuki,jesu li to oni koji imaju nekoliko čeljadeta?

  • Ministarka says:

   Kenka koju su povezivali sa salinim hasbendom. Aka kenka švalja

 7. Bonzita says:

  Ljudi su zatucani zadojeni mrznjom od politikanata. Jako je malo dobrih koji nisu pobegli preko. Sto je najgore, i preko ne cveta cvece, ali bar mozes pristojno da zaradis da prezivis i zasticen si zakonom od svakog vida maltretiranja. Sjajna kolumna ako ne i najbolja u poslednje vreme.

 8. Bubi says:

  Ko je Linea drugari, nova sam 🙂

 9. soul sun love says:

  Šta je sa Vrti? S kim je ona u šemi ovih dana?

 10. Mirka says:

  Nadjoh politikanta a i gazdu, ovaj jedan mu.ava faca nikakav a drugi bolje da ga ne vidje al et, mada mi djeluje simpatican Al nikako uz Skandu, al ok.
  Uvod je samo slika u kakvom drustvo zivimo i ko nam kroji sudbinu.

  • KLEO says:

   Sudbine nam preko 30 g kroje sovinisti, desnicari, lopine. Mi smo svi jedno i uvukli su nas ludjaci da se koljemo. Sve narode iz ex Yu volim. Svi koji citate od vardara do triglava ja vas volim

   • Mirka says:

    E Kleo, volim. I ja sav narod ali ne volim Ovakve kao sto su navedene u kolumni , bilo Kojem narodu da pripadaju, a oni su nekako glasni i uporni, cuju se daleko. Primjer sta se desava u zemlji sevdaha posebno manji entitet, jedan divlji baja koji je najvise stete nanio svom narodu, kad kazem svom mislim bas na 100 posto njegov (ako kontate) mada kakav god da je vise je moj nego od Bigi recimo. I taj Baja prijeti svom narodu, ko mu dade moc, kako stize do nje, pa uz pomoc ovih sa pocetka kolumne, i ne samo On nego skoro pa svi na brdovitom.
    Meni je zemlje sevdaha zao pored slabo Standarda , i svega u drzavi mora da se bori ne sa jednom podivljalom stranom nego 3 i te tri svaka ima divljaka iza sebe ni malo evropski. Nas narod je divan vecina Al lovca kao iz kolumne ima na sve strane. Izvinjavam se skrenuh sa teme.

    • Ruža says:

     Ko Mirka pita nas obicne ljude? Pitaju se najglasniji sto reče, a gospodare nam huškači politicari. Srdačan pozdrav iz jednog malog mesta na lepenici

 11. Sreda Adams says:

  Pisi o glumcima i glumicama mladje generacije. Sta vole, trose, sa kim su i skriveni fetisi koji su im 😜

 12. Alisac says:

  BM lovja. Što se tiče Bambišinog makazara, pratim ga na slikovnjači, ako je to taj (malo makazari, malo Dzejmioliver stajl gotovljenja…?) A i Babmbišin mladunac iz prvog okota završi visoke škole ovih dana, sve s Koščatom u kadru. Looouda femili definitivo. Što se tiče Hvakinog heftača, tome grdno nešto fali, dok ima želudac da mrijesti…Fuj je postala s godinama. A projekt ko uopste gleda, alal mu svaki mozdani obamrli neuron. Lp

  • Sonja says:

   Jao,nije valjda u pitanju makazar .. onaj što je skoro bio u tropikani?Samo to neeee

 13. Dalia says:

  Stalno se vracam ovoj kolumni. Svaka cast Bigy. Jako je falilo da se cita ovo i komentirise.

 14. La Usurpadora says:

  Prvi deo kolumne fantastičan 👏👏 Iskreno do srži i veoma tačno na žalost.