Zlatna Malina 2020 Video i singl- Top 5

You may also like...

6 Responses

 1. Mellany says:

  I ja bih dodala “svog ljubimca” Zeksa kao tresiku godine.Mr Avatar koji kaze da ova Sultanka lepo peva hmmmm nek dodje u Kg da cuje kako je pevala. A u putu nek odslusa vase predloge poput Martike, Suzan Vega, Alanis itd.

 2. Endi says:

  Jao, kakvi naslovi pesama! hahahahahaha

 3. Avatar says:

  Ono što je neosporno, to je da su u pitanju sve barem solidni izvođači na listi, dok su Tijana Milentijević i Hurricane čak najblaže rečeno odlični izvođači. Čak je i MC Stojan jako kvalitetan pevač, što se u njegovim pesmama, koliko znam, nikad nije čulo.
  Nažalost, nisu jedini, u apsolutnoj su većini.
  Zaključak: Na teritoriji ex YU, koja je u oblasti pop kulture mala Amerika po broju talenata i kreativaca, zadnjih 10 i više godina muzika je totalno hladna, sterilna, lišena svakog vida emocionalnosti, sa fokusom na statusne simbole, nasilje, najprizemniju e..iku i krv. Čak i ono malo kvalitetne muzike izvođača, koje svi nazivamo umetnicima, nema više tu težinu, kao nekada.
  Nije nostalgija, već duboko razmišljanje, jer popularna kultura, a posebno muzika jedan je od vrlo snažnih pokazatelja stanja u društvu. No, sigurno će nas, posle ovog ludila, obasjati neki drugi vetrovi.

  • Snezana B says:

   Slazem se sa tvojim drugim delom komentara da ce doci mnogo bolje vreme. Prvi deo gde pises da Stojan dobro peva ?? Onda nemas ukusa. Ovo je Lista za tres spot i pesmu, sto ove sa liste jesu. Dodala bih top 20 ali mi ne bi prosao komen.zbog duzine Pop kultura su kvalitetni izvodjaci, pa bi bio red da objavite i najbolje pesme iz proteklog perioda

 4. Dred says:

  Fali Ruza Rupic i vlogeri sa singlovima i Z Mitrovic

 5. Mimica Bg says:

  Ja bih dodala treš listi Kiju, Sandru Afriku, ono dvoje nebitnih Vojaza i Brusnicu i Bubu i Zvalu