Video Recenzija! Nataša i Emina “Loš hot lajn nakon mamurluka” i Didi Dzej Z “pokidala”

You may also like...

4 Responses

 1. Hiswife says:

  Emina me razočarala. Volim njene pesme i tekstove, ali u poslednje vreme,pogotovo sa duetima, je podbacila skroz.
  Ovo nije njen zanr, jeste moderno, ali je instant. Njene starije pesme su mozda i losije uradjene nego ova, ali su hitovi i dalje. Posle Gospodina, ovo je presmesno. Natasa ni u prvoj nije bila neki faktor, pesma je odradila svoje. Ovde je kao posrnula tetka koja se hvata za cigaru spasa (ovo tetka se nije odnosilo na godine, ja sam starija od nje, da neko ne shvati pogrešno).

  • Mirka says:

   Pjesma sa Zeljkom Avion i pjesma Vukovi su vrhunske, odlicne .Sto se tice ovog dueta, nije mi nesto iskreno ali opet su mi njih dvije draze od ovog parazita.

 2. Inna says:

  Natu i Eminu ne bih komentarisala posto nisam uspela duze od 30sek da to slusam. A Didi je moj idol. Ja tu zenu prosto obozavam. Zapravo, najvise volim njene intervjue i pricu punu samopouzdanja u svoj rad i zivot. Ta zvezdetina i internacionalna diva sa broj vecim zubalom i skromnim materijalnim stanjem koje ne voli da potencira, veoma je unapredila svoj engleski tako da ovaj put mnogo bolje izgovara text na tom jeziku. Verovatno je boravak u Americi ucinio svoje. A secam je se kao devojcurka bez tog nesrecnog velikog zubala i u single statusu, kad je u svom trosnom stanu kuvala neku splacinu za 5 osoba u nekom tv formatu. A vidi sada gde se nalazi. Naravoucenije, engleski se uci u Americi . Ne pokusavajte to kod kuce. A spot Ma zar je vazno,nisam ni zapamtila nista. Didi, lepotice moja, samo napred! You are the best!

 3. Zlica says:

  Cesce pisite recenzije ??