Video Recenzija! MC Stojan -Bole uši i oči od prizora visokobudzetnog TURBO FLEŠA

Iz ugla “običnog posmatrača!”

Muzika je kod nas odavno izgubila svaki smisao, a spotovi, i delić estetike. Ok, sve je ovo visokobudzetno “nabudzeno” ali bez neke kreativne dinamike. Zar smo spali da nam je EM SI Stojan najveća muška zvezda? Zar je ovo pop muzika? Šta je ovo, i koji je ovo pravac?

Osim što zabole uši od ovog tehno-turbo-folk-autotjuna, spot je kao neka Balkanska trešerana nakon mamurluka na splavu.

“Šalji Broj” može da se gleda i iz ovog ugla. Bogati gastarbajter je krenuo da obilazi egzotične destinacije, i društvo mu pravi wannabe trendseterka koja je oduševljena njegovim neartikulisanim pokretima između dve kamile. Onda, u transu zaljubljenosti pravi još tragičnije plesne korake… Kako se vama dopada ovaj video rad?

Drugi spot pod nazivom “Sto posto” nam je još više neinspirativniji i svrstavamo ga, po našem mišljenju u top deset najgorih muzičkih numera. Ali zato, ide pohvala i OCENA 1 za Baku Praseta i njegov video klip za singl “Ono Moje”. Čovek je od sprdačine napravio “hiljadarke” i milione na jutjubu. 

1 Comment

  1. ZvezdanaStarletic

    Jel ovo muzika?
    Nekad smo se smejali pesmi Kome treba bumbar, a sad kad razmislim taj tekst je imao 100 puta vise smisla od ovih tekstova danas. O muzici da ne pricam.

Comments are closed