Video recenzija! Edita i Dzejla -Spot od dva minuta i harizma Lene Kovačević?

 • Edita i Dzejla Ramovic
  YouTube, Screenshot

You may also like...

5 Responses

 1. Taca says:

  Odlicna je ova Editina pesma

 2. Biserka says:

  E zato vas gotivim. Dzejla ima citavu armiju botova na internetu, da je bilo nemoguce u toku takmicenja negdje iznijeti svoje misljenje koje je drugacije od njihovog… Zaista fantastican, hirurski precizan i kontrolisan glas, ali emocije nigdje. Nijednom se nisam najezila od njenog izvodjenja, jako hladna i plus uz to djeluje bezlicno, dosadno… Ali opet kazem, ima jaku bazu tih nekih fanova, pa vidjecemo.

  • Mirka says:

   a odakle njoj botovi hajd molim te, jednodtavno narod je voli, dopalo se kome ili ne. Djejla odlicmoo pjeva sevdalinke i tu se mozes najeziti, ovo u zadnjoj sezoni sto god da je odpjevala nesto nista.

   • Biserka says:

    Pa eto sama potvrdjujes da su botovi. Ako nije (a stvarno nije) pokazala svoj maksimum u takmicenju, jer nijednom nije izabrala sevdalinku a slazem se da joj to najbolje lezi, sto nisu bili objektivni? Nego botuju, odnosno kuju je u zvijezde a bilo je vokalno i energetski superiornijih kandidata.

 3. Mirka says:

  Djejla je poznata zadnjih godina zbog ucesca u ZG, ocarala je svojom glasom jos kao djevojcica, a kasnije tek druzenju sa Marijom ali ok. Sto se tice harizme ne znam ko je Lena pa ok ? meni je ona jos mala, vidjecemo sta ce vrijeme donjeti, lijepa je (prirodno) mnoge se ne mogu sa tim pohvaliti. Sto se pjesme tice ok mi je, nista woow na prvo slusanje. Ovu drugu ne bih komentarisala, nema se tu sta rec.