Big Mama kolumna: “Profa, spiker, Jahta i sportista…”

 • woman-geb9f88f16_640
  pixabay ilustracija - lavnatalia

You may also like...

27 Responses

 1. Moonlight says:

  Da li je Marama kcerka od politikanta sefa vladajuce stranke u podijeljenoj drz? Ona kojoj je kumovao ..? 🙂 Ima i nas iz te drzave pa naapisi ponekad i te pikanterije 🙂 hvala na jos jednoj odlicnoj kolumni

 2. Nana says:

  Znam da nema veze sa tekstom gore ali nova sam ovde i nikako ne mogu da provalim ko su Trosko i Vhs. Moze pomoc?

 3. Alisac says:

  Imenjak iz stenalenda? Je li imenjak lizača alata, ili imenjak nekog drugog? Studentkinja je jel.. Ako sam dobro skapirao? Podblogeri help. Big Mama Velika pusa i zagrljaj. Hvala ti za ovu 2021. S tobom i tvojim kolumnama bila je mali slatki uzitak. Ljubac

 4. Modesti Blejz says:

  Jahtica startuje Dezela kosera?! Jao, ona je stvarno pukla. Od onog baljezganja u stenalendu mi se zgadila zauvek, iako je ni do tada nisam mirisala.

  • Tizi says:

   Molim vas ne mogu da skontam ko je taj košer

   • Modesti Blejz says:

    Najjbolji na mnogim takmicenjima, vunderkind basketa, odan dezelskom timu nasuprot kolegi iz najjace lige koga zabole peta za zemlju, od oca nase gore lista I mame dezelke. Ime asocira na povrce koje ne prija ocima. Ne znam koliko Sam uspela da objasnim.

 5. S. C. says:

  Molim vas ko je polucasovni voditelj?

 6. Inna says:

  Ko su profa i studentica? Ovaj sto je boravio na juznom kontinentu i pravio zuraje grupaje ludaje tamo a zena mu isto ludaja i izacivaja ga sada ? To dvoje su mi bas bljakaja!

  • Eli says:

   Ne, naizgled su normalniji, ona je starija od ove koju si ti pomenula. Oboje poreklom iz drugog oka u glavi, ona, što reče Bigi, “škraba” u par glasila, a njemu je kultura fokus. Ona se zove kao Prolećna, a on kao general koji je pod prinudom u zemlji lala.

   • Modesti Blejz says:

    Aha. Hvala, Eli. Uh, oni su moralno ništa. Ovamo pljuc po vlasti a potpisuju podrsku glavnom krimosu iz svoje postojbine u pokusaju da otme Ono sto se ne sme. Gori odroni od stalara kada je ljudskost u pitanju.

    • Eli says:

     Slažem se, sve za lovu, a tačno im se i vidi na facama, iako glume intelektualnu elitu (obrazovanje nije sporno, ali je integritet ravan nuli). Štalari barem ne kriju ko su i šta su.

     • Zdenka Sir says:

      Da me ne shvati neko pogresno, nisam verovao da ovu kolumnu citaju i oni koji prate ozbiljna stiva. Svaka cast. Podblogerima, Bigi i svima srecni praznici a cekam i NG Specijal ako ga pises

   • Južnjakinja says:

    Ali, super deka “obitava” u devetoj deceniji u Stenalendu, priča o njima je pravo osveženje i realan prikaz kvazi elite.

 7. Gagalol says:

  Profa i studenjkinja 👍👍 cekam spec o Okovanoj i Srebre hit su 🤗🤗🤗 Ljubac BM 💖

 8. Mia Zmiya says:

  Zanima me ima li sta o spikerki koja je ispravljala zbog akcenta takmicara Slovarice? Ko nju gura da se bahato ponasa?

  • Nina says:

   …volela bih da se mi koji smo prisustvovali snimanju emisije lepo podsetimo i objavimo koliko puta je nju ekipa prekidala i samu emisiju sa zahtevom da ispravi akcentovanje, a saltro je iz Srpske Atine. Nemam reci. Očigledno misli da je jako bitna. Lepa jeste, ali uživo više manje prosek, daleko od prelepe. Ni visoka, ni manekenske gradje. Ona druga iz narodne pesme o dugim trepavicama je ostavila mnogo bolji utisak na mene jer joj nisu ispravljali iz režije akcenat gotovo nikad, prirodno zgodna i lepa žena, a jako opuštena.

  • Bonzita says:

   Drska, anipaticna i sramota me je bilo njene sramote. Postujmo sve akcente nase lepe Srbije, a knjizevno izrazavanje na javnom glasilu ne postoji otkako je preminula glavna lektorka. Na javnom glasilu je nekada radilo toliko pametnih ljudi, a mnogi kvalitetni su negde u dokumentarnim redakcijama koji se ne pojavljuju.

 9. Reptilski Osmeh says:

  Da li mozete ubaciti delove nekih starijih blogova od pre nekoliko godina koji su bili najcitaniji. Ne mogu pronaci neke stare kolumne BM

  • Vivstars Entertainment says:

   Sve starije kolumne su u kategoriji BIG MAMA! na portalu. Odlična ideja za retro kolumnu.

 10. Novinar says:

  Steta sto ce samo stariji koji prate “ozbiljne papire” ukapirati ko su profa i studentkinja. Odlicna prica, podsetnik. Znam za to odavno jos kada sam poceo da radim ovaj posao. Veliki, ma najveci pozdrav BM za tebe ko god da jesi. 🙂 Specijal cekam 31.12 🙂

  • Eli says:

   Pa ni ona spisateljica što kotrlja “r” nije bila najmirnija dok je studirala, ali, opet, to znaju starije generacije. Mada, mnogo je prirodnija i prijatnija od pomenute Studentkinje. Šiškica je bleskasta, ne folira se i ne glumi intelektualnu elitu. I tačno, nije joj bilo lako. Ma, svi ovi što glume moralne i svakojake druge veličine, na žalost, ništa bolji nisu od ekipe iz Štale i sličnih projekata. Samoreklamerstvo i nadobudan stav nisu potrebni onima koji zaista vrede.

   • Lea says:

    Eli..kontrljajuce r je drugarica od Zvijerke iz stenalenda. to vise govori o njoj kakva je persona.

    • Eli says:

     A i to što kažeš… I rođaka Bele tehnike, mada rodbinu ne biramo.

  • Nebojsa L says:

   Otkud tebi da mladji ne znaju ko su profa i co? Mladja sam generacija, znam, prvi put se oglasavam. Volim uvijene i kulturne traceve koje pise BM a pratim i ozb.papire.