PREVARE MOJE ŽENE! -“Vreme je bilo da ZABORAVIM bogatog FRANCUZA i skrasim se pored ŽENE koja obožava NOVAC.”

 • pexels-photo-618916
Share

Živeo sam život punim plućima, ali jedina i možda najveća mana mi je što sam životno pasivan i velike stvari na mene nemaju nikakvog uticaja. Valjda sam se zbog toga kasno i oženio, ali ona je htela slavu,novac i velegrad i to sam joj priuštio.

Još u staroj državi sam počeo sa dizajniranjem obuće i išlo mi je sve do nesrećnih okolnosti kada sam morao da se preselim u Pariz i da u srednjim godinama krenem po drugi put iz početka. Da nije bilo Johana tog šezdesetogodišnjeg Nemca koji je poput mene počinjao život u gradu Svetlosti, ne znam kako bih izdržao sve te dane, a godine pamtim po idiličnoj ljubavi sa njim i venčanja koje smo nakon deset godina priredili na jugu Francuske… Nekako dolaskom velike sreće i ljubavi idu i one ne baš lepe situacije, ali to je život i Johan će biti u mom srcu zauvek. Tako je nebo htelo…

Odmah sam se vratio u domovinu i nisam želeo da radim ništa, jer sam nasledio mnogo novca a i svoj pun buđelar sam imao, pa sam samo tražio “srodnu dušu” da se makar ostvarim kao otac i naleteo sam baš na nju. Ona mlada, neobrijana ispod pazuha a željna matorog jarca poput mene koji će je odenuti u skupe skute, a ja ranjiv i nekako i danas je gledam kao svoje najrođenije. Jeste ona trolična, ali neka je, neka troši. Johan je ostavio keša za tri naredna života. Sanela je pokazala najveći talenat a to je gluma i ja sam prihvatio da joj budem životni mentor. Sredio sam joj i frizere i šminkere i dao joj odrešene ruke kada je lova u pitanju da radi šta želi, ali mora da mi raportira nedeljno šta je od života naučila. Išlo joj je fantastično, od promene imidza i skidanja kilograma, sve do najvažnijeg a to je poslušnost.

-“Sanči, kada osetiš potrebu da imaš odnose sa nekim muškarcem, ne zaboravi da budeš diskretna i da to niko, ali baš niko ne sazna. Iznajmiš Hotel u susednoj državi i provedete lep vikend, isplatiš ga i ne javiš mu se, ali bez dokaza, da te slučajno ne slika u nekoj nezgodnoj pozi!” I, prve korake glume je savladala, baš kao i kada smo rešili da postanemo roditelji i kada je imala aferu sa onim ugostiteljem mojim divnim prijateljem koga na žalost više nema.

Nijedna akademija nije htela da proda ocene i da moja Sanči ima i taj sertifikat, ali sam zato ja odlučio da ćemo imati našu produkciju i da će ona tako imati svoje uloge koliko želi. Johan mi je ostavio i odlične kontakte u Americi, pa su mnogi poznati i priznati glumci uz određenu sumu novca pristajali da se Sanela sa njima slika i da budu u reklamama za našu firmu.

Prošle godine je htela da me napusti jer se opasno zaljubila u jednog tetoviranog fudbalera koji je perverzan i nagovorio ju je da mene ubedi da gledam njihove odnose. Ja sam pristao na žalost, jer neću da se naše tajne i mirna bračna luka tek tako uruši, a tabloidi su surovi. Nisam nešto poznat ali, ona je sada vladarica u svom poslu i to bi sutradan i našem detetu škodilo kada odraste. Fudbaler je voleo da se Sanči ugoji pa mi je onako gola ličila na onu Sanelu s početka naše dogovorene priče kada je navlačila dva steznika i imala ogavno drečavi lak na noktima.

Kada ju je sportista liferovao, ona je patila i za njim i zbog viška kilograma i morao sam da je razveselim prebacivanjem svog novca sa mog na njen račun. Od tada me ima u šaci, ali i ja nju, jer sam tajno snimao sve odnose koje je imala. Tako naš brak i traje u životnim lažima i dogovorima. I zašto to ne bi bila ljubav kada je ona htela novac a ja da se ostvarim u ulozi oca. Podržaću je ovih dana što se tiče orošavanja, tako je rešila, a i upoznaću je sa mojim novim saputnikom koji je odlučio da neće kombinacije sa mlađim ofarbanim likovima i da bi to ugrozilo imidz uspešnog kompozitora. Sanela je prešla na žene i nadam se da će joj se dopasti njegova ženica koja je isto kao i ona napaljiva na novac…

Svake srede i četvrtka nova Kolumna sa drugim akterima je na Vivstars.com

Share

You may also like...

5 Responses

 1. Bella says:

  Uf uf uf mene pravo sa Big Mame poslali ovde, pa ovo je vrh, hit. Sada je meni jasno ko je ”drzao” najpoznatiji kafe u ***zu, poznat po tome sto su ga vekovima posecivali pisci i pesnici. Znaci nije on bio suvlanik nego nevest mu. Ahaha i onaj apartman u C***s-u po kome su se zove **** je isto ugrabio kao miraz. Jao jadni su da jadniji ne mogu biti, i ta deca jadna, bolje da je neku osvojio u inostranstvu kao Fifi man nego ovako. Zato se ja i zalazem za modernizaciju nase zemlje pa da sve imamo crno na belo kao sto su davno shvatili u svetu. A ne ovo, ugovoreni brakovi, deca rodjena iz ocaja a roditelj iskroz dezorijentisani.

  Elem, jel ovaj drugi par sto se spominje cini onaj muzikant sto fizicki podseca na penzijonisanog Johnny Depp-a i ona njegova nova cudakija sto je drugarica sa Vegankom?

 2. Sara says:

  Op op sjecas li se one noci i draga mu ,ma Milina ;D

 3. Lorka says:

  Fascinantno!

 4. Kleopatra says:

  Brko brkane moj omiljeni krkane

 5. Ministarka says:

  Jucerasnja je bila bomba a ova je hahahahahahaha jos bolja. Jesu li ovo svalja i calma? 😀
  Big mama sutra nemoj da kasnis 😛