DORĆOLKA: “Ljubav preko žice”

You may also like...

6 Responses

 1. Vaskezova says:

  Imas samo jednu manu-podsetis me na sve propale sastanke, a moja moc potiskivanja je velika???Imala sam dva dejta sa likom koji je imao maniju pracenja, posle sam cula da je dobio maniju da on prati jednu devojku toliko da je iznajmio stan iznad njenog i namerno potopio svoje kupatilo da bi njoj napravi poplavu?. Svakako neka teska F dij.
  A sa skrtama sam imala par susreta, sva sreca hvatala sam maglu vec na prvom sastanku. Sreca pa uvek nosim pare sa sobom zbog sopstvene sigurnosti. Sada imam dobru vezu i mogu reci da sam imala mnogo sreca da se nadjem na pravom mestu u pravo vreme, inace bih imala jos nemilih avantura.

 2. Cg snajka says:

  Meni je stres najbolja dijeta, kad god se iznerviram kilogrami se tope…
  Za sushi si u pravu, otrovala sam se posteno u onoj “najpoznatijoj” dorcolskoj ulici
  Moja cerka ne placa nikad nista kad ide na dejt, kaze mama ako nema za pice koji ce mi, mladje generacije ?

 3. Inna says:

  Hmmmm….pa ja da jedem tako, u kisnu glistu bih se pretvorila…?Probala sam ali ne ide. Meni ipak treba pogonsko gorivo da mogu da ostanem budna i bistre glave, bar dok traje radno vreme. Posle se uglavnom zakucam na 2 sata spavanjca.Inace,mogla bih dosta toga da napisem na temu dejting preko neta. . Bilo je tu svega i svacega a pojavio se i neki bas dobar baja, da covek ne veruje ko sve chatuje i ima profil .Zahvaljujuci tom dejtingu iz fotelje ali i uzivo, dosta sam razvila i razradila stvaranje foto robota i predvidjanje ko je on, koji mu je naredni potez i kako ce se sve zavrsiti. Vrlo cesto savetujem i gotovo nepogresivo vrsim skeniranje i postavljanje dijagnoze gospodinu, za koga je zainteresovana neka od mojih drugarica. I sad ni ne mogu da nadjem decka jer vrlo brzo sve provalim i onda mi je dosadno. Ali ta bistrina uma traje samo u slycaju da nisam zaljubljena. Ako se zaljubim, gotovo. Od agentice Skali, postajem obicna guska.

 4. Snezana M says:

  Meni je ova kolumna toliko originalna da bih je citala svakog dana.
  Sto se tice preparata za mrsavljenje jel se seca neko onih cajeva sto su se reklamirali 2010 i onda ih zabranili. Pa isto i onaj med od pre dvadeset god sto su reklamirali i njega zabranili. Manje hleba i testenina i caj od peršuna i linija u fulu.

 5. Lea says:

  Druzila bih se sa tobom ? iste smo

 6. NADA MARKOV says:

  Volim da te citam Dorcolka. Nasmejala si me sada ? i ja sam imala situaciju kada me je i pokrao muskarac koji me zvao na sastanak. Kada je nastavak Ive? Ljubim sve pod blogere i ekipu Vivstarsa