DORĆOLKA “Ljubav preko žice”

 • Dorcol Girl,Vivstars kolumna
  Pinterest,Ilustracija,Google,Printscreen

You may also like...

6 Responses

 1. Vaskezova says:

  Imas samo jednu manu-podsetis me na sve propale sastanke, a moja moc potiskivanja je velika😂😂😂Imala sam dva dejta sa likom koji je imao maniju pracenja, posle sam cula da je dobio maniju da on prati jednu devojku toliko da je iznajmio stan iznad njenog i namerno potopio svoje kupatilo da bi njoj napravi poplavu😨. Svakako neka teska F dij.
  A sa skrtama sam imala par susreta, sva sreca hvatala sam maglu vec na prvom sastanku. Sreca pa uvek nosim pare sa sobom zbog sopstvene sigurnosti. Sada imam dobru vezu i mogu reci da sam imala mnogo sreca da se nadjem na pravom mestu u pravo vreme, inace bih imala jos nemilih avantura.

 2. Cg snajka says:

  Meni je stres najbolja dijeta, kad god se iznerviram kilogrami se tope…
  Za sushi si u pravu, otrovala sam se posteno u onoj “najpoznatijoj” dorcolskoj ulici
  Moja cerka ne placa nikad nista kad ide na dejt, kaze mama ako nema za pice koji ce mi, mladje generacije 💡

 3. Inna says:

  Hmmmm….pa ja da jedem tako, u kisnu glistu bih se pretvorila…😃Probala sam ali ne ide. Meni ipak treba pogonsko gorivo da mogu da ostanem budna i bistre glave, bar dok traje radno vreme. Posle se uglavnom zakucam na 2 sata spavanjca.Inace,mogla bih dosta toga da napisem na temu dejting preko neta. . Bilo je tu svega i svacega a pojavio se i neki bas dobar baja, da covek ne veruje ko sve chatuje i ima profil .Zahvaljujuci tom dejtingu iz fotelje ali i uzivo, dosta sam razvila i razradila stvaranje foto robota i predvidjanje ko je on, koji mu je naredni potez i kako ce se sve zavrsiti. Vrlo cesto savetujem i gotovo nepogresivo vrsim skeniranje i postavljanje dijagnoze gospodinu, za koga je zainteresovana neka od mojih drugarica. I sad ni ne mogu da nadjem decka jer vrlo brzo sve provalim i onda mi je dosadno. Ali ta bistrina uma traje samo u slycaju da nisam zaljubljena. Ako se zaljubim, gotovo. Od agentice Skali, postajem obicna guska.

  24
  2
 4. Snezana M says:

  Meni je ova kolumna toliko originalna da bih je citala svakog dana.
  Sto se tice preparata za mrsavljenje jel se seca neko onih cajeva sto su se reklamirali 2010 i onda ih zabranili. Pa isto i onaj med od pre dvadeset god sto su reklamirali i njega zabranili. Manje hleba i testenina i caj od peršuna i linija u fulu.

  22
  3
 5. Lea says:

  Druzila bih se sa tobom 😄 iste smo

  20
  2
 6. NADA MARKOV says:

  Volim da te citam Dorcolka. Nasmejala si me sada 😂 i ja sam imala situaciju kada me je i pokrao muskarac koji me zvao na sastanak. Kada je nastavak Ive? Ljubim sve pod blogere i ekipu Vivstarsa

  22
  3