Reč, dve: “Mobing na poslu i Tražim onu pravu!?”

You may also like...

4 Responses

 1. Dingo says:

  Dobru devojku ces da nadjes na svakom koraku. Potrudi se da zaobidjes klubove, splavove i da se nudis da pomazes ko da si majka Tereza.

 2. Lea says:

  Nista te ne kapiram oko mobinga. Zao mi je u svakom slucaju ako to stoicki trpis. Zeno, prijavi mobing. Jedino, da se bojis da ne ostanes bez posla? Sindikati su nekad bili u svim firmama. Danas toga nema slusamo bajke da su plate 500 e bla bla. Privatni sektor je u svuda.

  • Serafim says:

   Ne idi u sitna crevca. Nije nikome lako koga hejtuju u firmi. Htela je dati podrsku ostalima. Ja sam tesko podnosio sikaniranje na poslu. Takva smo sredina. Tuzan je Balkan za normalne ljude

   • Inna says:

    Mobing je strasna stvar. Ako su to kolege u istom rangu, to je malo lakse . Ali ako te mobinguju sa najvisih pozicija a ne mozes da imas taj luksuz da das otkaz, to je uzasno. Vodi u bolest. Resenje je sud sa dokazima. Mozda.A mozda ni to. Posten covek je mnogo ugrozen. Uglavnom zavrsi u bolnickom krevetu a zatim se vraca na mesto gde se i razboleo jer nema drugo. I tako krug po krug u zacaranom krugu. Budite srecni ako ne trpite mobing.