Novogodišnji SPECIJAL Big Mama kolumna… deo 1

 • animals-2025055_960_720
  pxabay.com Ilustracija

You may also like...

21 Responses

 1. Mellany says:

  Nova je tu iza coska, a ekipa nasih “VIPera” se medjusobno koška 🤣. Nesmesni je voleo da dodje u moja ShumaDisko grad i tu se pravi urban i kul, nadje neku koja ga obozava kako samo naivno, mladalacki se i moze obozavati a onda zaspi ispod stola dok ga one ceskaju po ledjima. Za to vreme Rusofil bi jurio cuker za dan posle. Jedno retko pokvareno i proracunato bice. On i koleginica Jagodarka. Njoj fali i talenta i duse. Hvala za pricu o Zagrepcanki, ekipa portala je pre par godina i zapocela pricu o tome gde li je i sta je sa njom. Tuga. Citamo se uskoro Mami and the crew. Voli Vas Mellany. Ne dajmo da u ovo vreme prevrata i najnizih pobuda ta lava otpadnika zaposedne baš sve. Nada postoji. Poljubac

 2. Ajax says:

  Neizmerno vam hvala na svemu što ste napisali o Tužnoj Zagrebčanki. Nisam znao za nju, do pre par godina. A, kada sam je čuo i video malo je reći da sam se oduševio. Specifičan alt, vrhunska interpretacija, jedinstven modni izričaj, da dodam i posebna lepota. Hvala vam što ste napisali nešto iz njenog života. Meni je to njeno povlačenje sa scene, tako iznenadno i naglo (koliko skontah) delovalo kao enigma. Ma, delovalo mi je da se krije neka krupna stvar iza toga. I eto ga. Užasno mi je žao. Užasno mi je žao svih koji su otišli u poslednje vreme, a posebno Zagrebčanke i Merime. Ipak, Zagrebčanka je najgore prošla u ovoj anatemi. Iz njenog primera se vidi dekadencija popularne muzike, od 2000. pa na ovamo. Nažalost, muzičkom scenom je zavladao najsuroviji kapitalizam, pa čak i robovlasništvo o kome ste prvi pisali. Zahvalujući YouTube-u, na muzičkoj sceni ima mesta za svakog, ali u mainstreamu ima mesta samo za one, koji imaju želudac da budu robovi krimosa i medijskih giganata, ili eventualno za one koji imaju mnogo novaca da plate, ali u zadnjih nekoliko godina, takvih nema. Niko normalan neće da bude deo rijaliti i šund kulture, koje su nažalost mainstream danas. Ostalo neću komentarisati. Sjajna kolumna kao i uvek. A, zbog Tužne Zagrebčanke, meni najbolja do sad. Mnogo zdravlja, uspeha i sreće u predstojećoj 2022. godini čitavom uredništvu i svim vernim čitateljima.

  • Vivstars Entertainment says:

   Hvala na svim lepim, i realnim rečima. Mnogo ti hvala, što sa ostalim komentatorima doprinosiš da je ova kolumna jedna od najboljih. Ekipa portala

 3. Ivana says:

  Ko je Čelična Lejdi?

  • Modesti Blejz says:

   Imenjakinja kao wife panonskog. Prezime kao natodni heroj u vojevanju na Sutjesci.

 4. Mila says:

  Zar Nesmesni nije u vezi sa bakicom?

 5. Sofija says:

  Ni ja ne razumem ko je Zvijerka i Crni

  • Eli says:

   Ovaj prvi, što kaže Modesti, šef Stenalenda, ovaj drugi akter srednje generacije, prezime počinje suprotno od “Crni”.

 6. Ministarka says:

  Zao mi je dok citam o gazeli iz zg, meni je ona prava gazela. velika zena, nezna dusa. B songerici dodeljen album od Zagrepcanke. Da pogadjam? Badu.

 7. Fondanka says:

  Ko je Nesmesni, hellp

 8. sara says:

  Molila bih BM da opet napise o Zagrepcanki kolumnu posvecenu njoj. Za sve nas koji volimo duge price. O njoj sigurno znas detaljno…

 9. Relax says:

  Prstenac je Praljin kum ili se varam? Ona koji songira Relax, relax?

 10. Malina says:

  Moze pomoc za tog zverku stalno se provlaci ovde, isto ne znam ko je Penjalopka. Hvala i pozdrav svima iz Ns.

 11. Dale says:

  Zanima me akter iz “drugog oka u glavi” ima prezime kao zloba. Da li je on folirant ima li nekog putera na glavi? Njegova ležernost i kao duhovitost mi je maska za nešto? Da li je folirant ili ok lik privatno?

 12. Milky says:

  Zagrepcanka je da mi ne zamjerite primila ono, i zato zaspala. Moje misljenje. Nije trebala da … Odlican blog Bigi hvala.

  • Zdenka Sir says:

   slazem se sa tobom da je .. i da je to mozda samo ubrzalo. Nisam imao pojma za nju, ali sam gledao njen opus yt, super je u kratkoj karijeri neobican glas izgled sve je vrh bilo.

 13. Gorica Wienna says:

  Ko je Zidji i Tuzna Zagrebcanka i hoce li biti NG Specijal sledeci petak?

  • Modesti Blejz says:

   Tuzna Zagrepcanka je lepa songerka sa stejdznejmom po cuvenoj Latino seriji. Nisam znala ko je dok se nije preselila u vecna lovista. Zidji ne znam. Zverka? Jos uvek sef Stenalenda? Najgore zlo ikad vidjeno medju krimosima I politikantima?