Novitet Recenzija! Izgleda primamljivo ali zvuči prosečno…

You may also like...

3 Responses

 1. Coko says:

  Iskreno jako mi je cudno pomalo i smesno sto ste dali 2 ovim devojkama a Luni 7? Uključite neutralnost ponovo zbog cega vas i volimo
  ☺️

  • cate says:

   Kapiram da su recenzije neki lični dojam ali meni su ove hurricane devojke pravo osveženje na estradi, pogotovu ako se uzme u obzir u kakvom je stanju estrada u poslednje dve godine od pojave rijaliti pevaljki. Sto se Lune tiče iskreno ja nju ne gotivim uopšte i sto se tiče njenih postupaka i njenog odgoja, ali ako posmatram samo sa muzičke strane ona, za razliku od suparnice narikače, je izbacila dve pesme koje su skuplje od svih suparničinih pesma zajedno, njene knjige, nje same i svega sto će ikada uraditi. Dosta ozbiljnije je pristupila tom poslu ali sumnjam da će trajati jer stvarno ne zna uživo da peva. Ova druga pesma mi je dobra, spot mi je još bolji i drži pažnju, a produkcija je bas pravi pop zvuk kako su i iz Viv rekli.

 2. Biserka says:

  Prva Lunina pjesma mi je odmah ostala u usima, i iako sam imala predrasude i niska ocekivanja, me pozitivno iznenadila. Dok se ove nove pjesme nakon slusanja ne sjecam ni naziva ni melodije niti jedne rijeci iz pjesme.
  Hurricane… niti smrdi niti mirise.