Ličnost Meseca: Devojka za primer, Mama iznad situacije

You may also like...

5 Responses

 1. Sampitica says:

  Ajte molim vas, nemojte me razocarati! Zar je njoj mesto u vasoj kolumni? O kakvoj dikciji pricate?
  Pa osvrnite se na njeno histericno i vulgarno ponasanje u tom rijalitiju.
  Zar se o takvim osobama pise u superlativu?
  Jos ce neko pomisliti da vam je platila da pisete o njoj, pored toliko ostalih kulturnih i obrazovamih ljudi o kojima treba da se pise.
  Bas sam se razocarala kad sam videla ovo.

 2. Snježana says:

  Bravo za tekst,rijetko se pojavljuju ovakvi realni,iskreni i puni poštovanja tekstovi o Luni.Luna je prvenstveno čovjek koji se uzdigao iz blata kao Feniks i živi stvaran život sa svojom malom porodicom.Jedini koji ju je uvijek držao za ruku je Marko,dao joj podršku ,ljubav i poštovanje i na taj način joj dao vjetar u leđa.Nebo im je granica

 3. Ivona says:

  Svatko ko ima mozak je shvatio da je Luna iskorištena ali Luna se izdigla iz mulja rijalitija i rame uz rame sa svojim suprugom hrabro gazi naprijed spontani prirordni puni emocije svaka čast za oboje također ne mogu ne primjetiti da je isto tako Miljković brižan muž i otac koji brine za budućnost svoje porodice dečko sa stavom i karakterom sto je rijetkost.

 4. Lila says:

  Bravo za tekst! Kakvo bre otimanje punoletnih osoba, kakvo foliranje i lazno moralisanje. Ova devojka je zrtva medijske imperije zarad profita od lazne price, laznih zrtvi i zelje za popularnoscu. Luna je pobednica u svakom smislu. Svakome ce to biti kad tad jasno.

 5. Mare says:

  Bravo za Lunu.i. Naravno za njenu najvecu potporu njen suprug koji e dosta doprineo da ona uspe u tome.bravo za Lunu i za Marka