Gossip Story “Obraduj me poklonima i neseserdzijina šut karta”

You may also like...

16 Responses

 1. Poni says:

  DKK ne znam zasto mislis da su tvoji saveti o blov-u nekome bitni?

  • D*PE KIM KARDASIJAN says:

   Saveti su oduvek bili korisna stvar za neuke,glupe i neobrazovane.Ne znam u koju grupu ti spadas i zasto te pogadja moj ispunjen ..lni zivot i bogato iskustvo?

   • Beograd says:

    Za savete ove vrste ipak treba sačekati da budeš pitan o istom, a čak i onda dobro razmisliti kome, šta i kako reći …

    • ZvezdanaStarletic says:

     Sta ste mu se nakacili.
     Decko je napisao komentar bez imalo vulgarnosti.
     Citate mnoge druge opise raznih egzibicija, pa poludite od srece kad izadje nova kolumna, a jedan komentar vam smeta.
     Lazni moralisti.
     Razumela bih da se neko javio i rekao: gresis dkk, ja volim grubo. To je polemika.
     Ali ovo: ju! Ju! Kao neke “tetke sa ‘ladnim trajnama”
     Uostalom, da se ne uklapa u uredj.politiku, ne bi ni objavili komentar.

 2. D*PE KIM KARDASIJAN says:

  Posto je ovde pomenuta jedna tema koja i mene pogadja,da i ja napisem nesto na tu temu.I iskreno se nadam da ce čitaoci i podblogeri shvatiti ovo na pravi način,jer ovo zaista pisem u svrhu edukacije.
  Dakle,devojke (i poneki momci) kad svom muskarcu pruzate usnu haromniku zapamtite dobro:
  alatka nije kost,a vi niste gladan ker,da krenete da ga glodjete zubima.usna harmonikax je zamena za va**i. Ima li va zube? Ujeda li? Sumnjam.Va je nezna.I vasa usta trebaju biti takva.Dakle lagano,nezno sa puno paznje ( moze i kontakt očima ko voli) i tako cete svom partneru pruziti maksimalan uzitak. I sam sam nazalost imao par puta neke neprijatne situacije zbog neadektvatnog pruzanje usluge i preterivanja koje sam ovde napisao.I nesto sto se zove “duboko grlo” nije bas toliko spektakularno koliko mislite. Mozda izgleda super u filmicu nekom,uzivo i nije neki super osecaj.Dakle,samo polako i nezno i necete pogresiti.

 3. Ena90 says:

  Zanimljivo… Da li bi beko pojasnio ko je Hotercina?

 4. Love_and_lemons says:

  Jahtica je poznata kao veliki drug i dobar čovjek. Jedino što bi joj se moglo opasno zamjeriti je njena naivnost. Posebno kad su ljubavi i pare u pitanju. Njezini prijatelji ju obožavaju. A za njezinog neseserđiju doista vjerujem da je u stanju za pare svašta napraviti. Ali bojim se za nju, a ni sama ne znam točno zašto.

  • D*PE KIM KARDASIJAN says:

   Naivna? ahah bolji vic nisam čuo.Osoba koja svesno pusti svoj x kliping a onda plače je SVE OSIM NAIVNA.I samo me zanima čijim dildom ga je gadjala svojim ili njegovim?

  • Roxy says:

   Verujem da je dobra za drustvo, drugaricu, zena je po tom pitanju lafica. E sad sto se tice njene naivnosti, naivna je kao francuska sobarica iz filmova za odrasle ??

 5. Roxy says:

  ??? ali ono, “gadjala ga casama, dildoima…” ??? pa nema tih para koje ne bih dala da sam bila pcelica na tom zidu u toj prostoriji gde su dildoi leteli ???

 6. ZvezdanaStarletic says:

  Pa zar Drhtavom nije bilo pametnije (a i Kartici) da im Prva seta krpice… ili misle da je Sali po tom pitanju bolji izbor.
  Ili (pazi sad) Karticine krpice su toliko fenomenalne, da su se Sali i Hvaljena otimale o nju ?.
  Mislim da je verovatnije da je Kartica negde nesto lanula u slucaju “mladez”, pa uprla prstom u Hvaljenu, kao Sali u pocetku. Secate se da je slala neke fighterske poruke podrske Skandi.
  Mislim da Hvaljena to ne prasta. A krpice i Miligrama prasta.

 7. Mirka Dzi says:

  Bravo GG :*

 8. Effy says:

  Znači Masni je ozbiljan licemer? On je cinculirao između Prve i druge tj. Sali dok ga Prva nije provalila i otkačila? Koji ljigavci su ti seljobritiji. Ma znalo se da će se Kartica vratiti u njegov život, pa zar da prepusti nekoj drugoj da ga muze?