Ovo su PESME koje POZNATI ne pevaju na koncertima… Jedna pesma je MEGA HIT

Mnogi pevači imaju iza sebe ogromne hitove pa i ne stignu da sve pesme uvrste na listu i otpevaju ih na svom koncertu. Da li se neki stide svojih početaka i tadašnjeg muzičkog pravca koji su vremenom promenili ili je nešto drugo u pitanju?

Lepa Brena je Epidemiju Ljubavi snimila 1984.godine i ovu pesmu nikada nije pevala na koncetima. Spot je urađen na Jahorini pred sam početak Zimskih Olimpijskih Igara.

Jedna od najlepših Cecinih pesama je sa albuma “Šta je To u tvojim Venama” a zove se “Žarila Sam Žar” koju je napisao Dino Merlin 1993.godine. Ceca je samo dva puta uživo pevala ovaj hit na koncertima u Pioniru 1994-95. Da li će ova pesma biti na listi za Ušće 3, saznaćemo.

https://www.youtube.com/watch?v=BeGz3IYtAqo

Seka Aleksić je najveći bum na estradi doživela albumima iz 2002 i 2003. Prvi nastup na Grand Paradi je imala sa pesmom kratkog naziva “Opet” Da li ste je čuli na nekom Sekinom koncertu?

https://www.youtube.com/watch?v=b8gitfN3Zv4

U leto 1996.godine Jelena Karleuša je bila zaštitno lice “Banje Koviljače” gde je i snimila spot za pesmu “Ženite se Momci” … Ovu pesmu nije otpevala na Ušću 2013.godine ili nam je promaklo?

Najveća POP LEGENDA Zdravko Čolić kao da je zaboravio svoj veliki hit “Mastilo i Voda” pa ovu pesmu dugo nismo čuli na njegovim LIVE natupima. Podsetimo se.

https://vimeo.com/33171190