PARTNERU BUDITE PODRŠKA A NE ZANOVETALO! OVO SU GREŠKE KOJE NE TREBA DA PRAVITE

PARTNERU BUDITE PODRŠKA A NE ZANOVETALO! OVO SU GREŠKE KOJE NE TREBA DA PRAVITE

Ne postoje ni FATALNE a ni SUDBINSKE veze. Postoje samo loš partner ili parterka i njihovi postupci u toj vezi.

Mnogi muškarci htele to žene da priznaju ili ne, vole da im je lepša polovina uvek drugačija i zanimljiva. Ali, tokom veze većina greši svojim dzangrizavim ponašanjem i postupcima.

Ne pokušavaj da tokom veze glumiš  žrtvu, jer to ume da “ohladi” partnera. Lepo je imati podršku ali, uzajamna podrška je uvek dobrodošla.

Privatnost je uvek na prvom mestu. Niko nije tvoj sijamski blizanac, da proveravaš sa kim se dopisuje. Ako si dovoljo mudra osoba i veruješ svojoj drugoj polovini, potreba za takvim “smaranjem” nije neophodna.

Nikada pre sexa, ne pitaj partnera-partnerku a šta bi sada trebalo da radimo? Ljubav se vodi i emocijama, i srcem a i inovativnost je uvek osveženje koje će vezu podsticati na viši nivo.

O prošlosti se priča na početku veze, a nikako tokom dugogodišnje veze, i nalaziti dlaku u jajetu ko je šta nekada radio. To ume da preotereti i napravi nezainteresovanost druge polovine.

Ne upoređuj se sa parterovim-partnerkinim bivšim izborima. Ti si to što jesi, i budi svoj-svoja i teži ka jedinstvenosti jer sve ostalo se može smatrati psiho osobom.

Spontanost je najbitnija. Ako ste glumci u vezi, to će na kraju vaša voljena osoba i primetiti i otići od vas. Ljubav se ne glumi, ljubav se živi i prenosi sitnicama koje vremenom postaju krupne stvari…