Gossip Story “M(j)ešoviti brakovi i aktuelni hint”

You may also like...

12 Responses

 1. Mirka says:

  ko je titanovic ?

  • Mirka says:

   Da li vam se podigne ego kada lupite dislike? Voljela bih znati .

   • Bella says:

    Ne, jako je glupo tako razmišljati jer se stalno menjaju nadimci, a neko je i nov. On je nekima “Bog otac, .. i

 2. mck says:

  u ocima svih koji su pod uticajem raznih koucova vidi se neki sjaj, koji ne lici ni na sta dobro i neka praznina, “zatupljenost” i zaslepljenost. Veoma opasno

 3. Redhair says:

  …Za konstataciju o Pistoljkinom braku se slazem – u svakom braku treba da se raste, ne da se stvaraju kompromisi i zakopava.Hvala G.S na lepoj prici, pozdrav i poljubac svim dobrim podblogerima ?

  • Redhair says:

   Ima takvih stvari i za siromasnije – to su baba vracke o kojima smo citali kad idu Srebra, Juga i Pralja na “konsultacije”.
   Kroz takve cinove i praznjenje cevcice se saradjuje sa … bude im bolje na kratke staze a posle celog zivota nesrecni i u potrazi za boljom metodom.
   Itekako obican narod ide na seanse sa istim ciljem, ne ista radnja ali… sta sam sve cula…

 4. ZvezdanaStarletic says:

  Pocinjem da verujem da kada zaradis toliko novca – onda ti dosadi sve normalno u zivotu. Onda ti dosadi i ono sto je malo nenormalno. Pa i ono sto je potpuno nenormalno (ovo normalno-nenormalno iz moje perspektive).I onda vise ne znas sta ces sa sobom.

  • Inna says:

   @zvezdanastarletic, u potpunosti se slazem sa tobom. Mi obicni ljudi, za koje pojam velika kolicina novca , znaci da mozemo da kupimo polovan auto ili platimo hotel 4* AL za 7 dana, ne mozemo da rasudjujemo isto kao recimo akter i njegova wifica. Nemam bas nista protiv njih, on je zaista uspeo u tome sto radi. Medjutim, svest i potrebe se ocigledno menjaju u proporciji sa pristizanjem keša. Drugacije ne znam da objasnim te morbidne akcije. Ne verujem da takvo punjenje energijom treba ljudima koji zive obican zivot, cak i ako bi se ulaz placao busplusom. ?

 5. Doktoressa says:

  Konačno druga strana priče o Titančiću! Iskreno verujem da cemo ovakve i slicne price o njemu i raznoraznim obredima slusati i iz stranih medija, vrv kad zavrsi karijeru. Ona njegova mi jedna od najantipaticnijih pojava, zena bez svrhe i cilja koja pokusava da ubedi ostale upravo u suprotno. S obzirom da sam i sama beli mantil, jasno mi je zasto je kolegu privukla Pistoljka. Nekada se i zabrinem za sebe kad vidim kakvi me momci privlace i zapitam se sta mi to treba ali….suprotnosti se privlace.Dr ulazu najbolje godine zivota u ucenje i propuste zabavan deo pa onda pokusavaju da to nadoknade kasnije. Najgori su oni koji se ozene i udaju posle faxa (da odrede red) jer su prevare a i razvodi uglavnom neminovni.

  • Candy says:

   Slazem se u potpunosti! Joj ovo za ovog i vjernu mu ljubu, tacno sam znala da su freakovi, poput ovih Holivuddjana ? ne znaju sta ce od love i besa vise.

 6. Semi Dzo says:

  Oplakah za pistoljku. Da si malo duze napisala i detalje, steta ??