Dorćolka “Gondola, matura i NJIH DVOJICA.”

You may also like...

7 Responses

 1. Effy says:

  Ne zezaj da imaš nešto sa sadašnjim nekadašnje Golmanke? Daj još sočnih detalja. Pozdrav svima.

 2. Violets says:

  “Gdje god dodjem ja cu reci da sam ziteljka tog grada”….. veliki naklon draga Dorcolka I od srca vam zelim svu srecu u zivotu…malo je danas ljudi kao sto ste vi….kupili ste me zauvek I zaista od srca vam zelim da dotaknete sve svoje zvezde najvecih zelja!!!Volite, postujte I bicete voljeni….sretno!

 3. D*PE KIM KARDASIJAN says:

  Nakon čitanja ove Kolumne,nekako mi se sve vise čini da ti jako ličis (po izgledu i ponasanju) na Samantu iz “Se. and the City” …i naravno Samanta je bila moj omiljeni lik 🙂 🙂

 4. Inna says:

  Za sve ribe koje vole da ugode frajerima: nikada a posebno ne na pocetku, ne kupuj im nista, ne placaj nista, ne zovi, ne deli mu komplimente i ne daj mu na znacaju. Kasnije, ako pocne on da ugadja, vracaj ali uvek mnogo manje. I materijalno i emotivno i svakako drugacije. Zvuci potpuno bezveze ali izgleda da njima jednistavno to odgovara.Ako im ugadjas, ispada da ih time molis da budu sa tobom.Nemam odgovor zasto. Ali otkad ne j nikoga ni 2 %, imam vise udvaraca nego ikada koji se trude i meni ugadjaju. Zvuci suludo ali mene ledja vise ne bole! ??? Cekamo da te zapratimo! Kiss!

 5. Bonnie says:

  Dorcolka,zeno draga,obozavam tvoje kolumne.
  Toliko… Pozdrav sa druge strane planete.

 6. Palmina Zirafka says:

  Dorcol pa ti se baris sa Golmankinim ili se salis 😀 😀 😀 😀 jedva cekam da te zapratim macko