Ćao Vivstars “Muž se u izolaciji opet zaljubio u mene. Ljubavnica je očajna.”

 • Cao Vivstars kolumna(1)
  pexels, Ilustracija

You may also like...

10 Responses

 1. Mirka says:

  Iskreno imam djecu pa bih drugacije gledala na stvar. Dok nismo djece imali i ja bih vjerovatno slicno postupila Boze moj . je . moze se omaci, ali sada bih to smatrala izdajom cijele porodice, izdaju moje djece a to ne bih nikome oprostila pa ni njihovom ocu.

  • ZvezdanaStarletic says:

   A ja bih bas kontra. Kad imam decu, onda bih se trudila da im zadrzim oca u kuci. Pogotovo ako i on zeli da ostane.
   Svi smo razliciti😀.

   • Mirka says:

    Zavisi ja ih imam troje i velika je obaveza oko njih i ako u svemu tome nadje vrijem da investira u ljubavnicu ne u djecu, ne u vrijeme sa nama onda mi ne bi bio ni potreban.

 2. ZvezdanaStarletic says:

  Da dodam i vezano za autorku teksta. Njen muz je ocigledno zeleo samo malo da proba sa strane. I mislim da bih postupila slicno kao ona.

 3. ZvezdanaStarletic says:

  Iz nekog mog iskustva, preljuba se prasta svima koji zele da im bude oprosteno. Poznajem i zene i muskarce koji i danas veruju da oni nisu oprostili prevaru svojim bivsim. A ti bivsi u srecnom braku sa nekadasnjim svalerima.

 4. Sanja says:

  Ja bi njemu pokazala vrata. I opet ce ti to uraditi. ne trazis krivca na pravom mestu! 😉

  • Živkica Miletić says:

   Kaze se, bih. Ja bih njemu pokazala vrata. Ostalo si sve u pravu, opet ce varati, opet ce glumiti. Gde jednom posrne jedan od bracnih partnera, uvek ce to uraditi. Danas je vernost retka misao koja je zapisana u starim knjigama.

 5. eto says:

  Bravo!

 6. Gorica Beograd says:

  Lutko, da sam na tvom mestu zdruzila bih se sa ljubavnicom, pa bih je pozvala na kafu i sacekale njega. Njemu bih se bacila u zagrljaj a njoj bih pokazala vrata. Smireno, kulturno.

 7. Dingo says:

  Ahaha pa ovo je super 😊😊😀