Njegov VIDEO je nasmejao region. Bio je maneken a danas deli savete o zdravom životu

Njegov video u kom objašnjava kako grip ne postoji uz upečatljivi komentar: “Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vežbaj, pi..a ti materina!”, za manje od 24 sata prikupio je više od 270.000 pregleda na Jutjubu, a ta je brojka još veća na društvenim mrežama.

“Evo, baš sam platio zdravstveno. A šta će mi to? Nikad nisam bolestan, ne idem doktoru, zdrav sam ceo život. Evo sad, da hoću, mogu te oboriti s nogu, rekao je Toni za Jutarnji list

https://www.instagram.com/p/Bs6FYigjcxc/

Trči, vežba na spravama, hoda, skače. Sve što je potrebno da mu krv proključa, no napominje kako nije dovoljno samo fiziča vežba. Važna je, kaže, i meditacija.

“Otkad sam u penziji, otkrio sam da mogu da vežbam i umom. Legnem i pustim da mi um trenira telo. U tim trenucima osetim kako mi svaki mišić radi. No, ne sme se zanemariti i boravak u prirodi. Meditacija u šumi, među cvećem i patkama uz jezero, to ti daje dug život, jer svi mi imamo dušu. Svaka travka, svako drvo, svaka muva, sve to ima dušu, i to treba poštovati”, kaže Toni.

Kako je otkrio tajne meditacije, tako je prestao da jede meso. Kaže, više mu to telo ne prihvata, tako da mu se jelovnik sastoji od raznih variva, povrća i voća. Ipak, ističe da bi svako trebao da jede šta mu duša poželi.

Ponosno napominje kako nije nikada zapalio cigaretu, a kada je reč o alkoholu, popije malu rakiju svako jutro. I pokoje pivo tu i tamo.

Toni je rodom iz Albanije, a u Zagreb je došao 1960. godine nakon što se vratio iz vojske. Najpre je radio u Hrvatskom telekomu i priključivao domaćinstva na telefonsku mrežu. Tako je upoznao ceo Zagreb, ali uz dnevni posao imao je i još jedan. Naime, kako kaže, bio je i maneken.

“Ne samo maneken nego prvi maneken u Jugoslaviji. Radio sam reklame za Varteks, Kamensko, reklamirao sam hranu, piće, u jednoj reklami sam glumio šeika za bivši Interkontinental.

Vivstars.com FOTO YouTube izvor Jutarnji List