BIG MAMA! “Trtiperašica iz RIJALITIJA i pevačica koja je presekla vene zbog LJUBAVNIKA”

You may also like...

44 Responses

  1. PoCka says:

    Poznato je da je diva pokušala rasturiti brak bosanskom fudbaleru. On je oženio još veću sponzorušu od dive koja i žmiri na neverstva zbog para. Zato je u kratkom roku rodila d…e dece, da se osigura. Sklona spletkama, prevarama itd. Bivšeg muža, kog su joj roditelji pre udaje branili, ostavila je tek nakon bankrota. Fudbalerovi roditelji su bili protiv njihove veze, ali nisu ih uspeli rastaviti. Takve se služe crnom i crvenom magijom ali i pič**m da bi zadržale muškarca.
    Diva je želela fudbalera, čak se jedno vreme sastajala u ..heru s njim u hotelu za koji imam informaciju da vlasnik drži tajne kamere i snima s.. poznatih. Reč je o najelitnijem hotelu u njihovoj prestonici. Tikva je pukla, ona ga je otpratila sa IG, on nju još uvek prati.
    Fudbaler je krš u odnosu na njenog muža, koji je pravi macan, ali diva kao i skorpionka vise od svega voli novac.

  2. PoCka says:

    Ta hladna plava koju spominjete ima surlu vecu od Mesalice i kao sto neko rece, prematoro izgleda za svoje godine. Ako ona ima zeludac za matori ku*ac, samo zbog love, onda napred. Penolepe je smesna, pre par god.sam joj napisao komentar da ne glumi sveticu jer svi znaju da leti za parama, da se udala kao maloletna i da ju je tadasnji muz sutnuo jer nije hteo pevaljku za zenu. Nakon toga mi se javila sa psovkama u inbox a onda me od muke zablokirala. Ona moze samo da bude ljubavnica Tatinom sinu, od braka nista, brat i majka bi je se odrekli kad bi pozelela nesto vise. Neka zahvali Parajliji, treba mu skute ljubiti, finansira njenu nepostojecu karijeru, placa joj plasticne operacije i krpice. Da joj je muz straight, nikada se ne bi udala za njega, oni kakvi god da su, drze do zeninog morala, a njen je na niskim granama. Bio i ostao. Ako ne postuje svog gay muza, treba da ima bar mrvu saosecanja prema supruzi tatinog sina, koja je odlicna pevacica i slatkica. Mnogo lepsa od Penolepe, iako je i ona izoperisana.