Big MAMA! SPECIJAL “ZVERKA KOJI IMA ČUDNE NAVIKE I TREŠERANA DE LA BLJUC!”

You may also like...

91 Responses

 1. cicika says:

  Proja srecnica, podarice naslednika. Sve joj ide.

 2. Kraljica says:

  Moze objasnjenje oko ovih preostlih likova:
  Kolonijalna –
  Tetovirani loptač i njegov ex devojka –
  Muki Muki –
  Managerka –
  Jelka Dalmos –
  Fiksi – da li je ex fucos koji je Coach u najmnogoljudnijoj zemlji na planeti? A pre toga dugo radio u zemlji izlazeceg sunca? Ako jeste, svašta sam čula o njemu ali da je igrao za isti tim (a verovatno i sada), nisam i sokirana sam…

  • La Dolcebita says:

   Jelka Dalmoš je nesuđena Jahtičina suparnica, sviđala se svojevremeno ***. Iz istog su rimskog grada.

   • La Dolcevita says:

    Što mi sakri, majčice, **** kad ga i ti tako zoveš? (bronzani ga “vikam” hahaha BM)

 3. Keikei says:

  BM mesecima pitam za Tipsinicu, prekrojacicu sa privatnog svalja kursa, u vezi je sa jednim bizz menom iz srpske Atine, cuo sam dosta toga ni malo lepog, pa mi treba neki proveren info. Imao sam prilike da saradjujem sa njom, strasno naporna, sujetna zena, ali ima veze sa nekim ko mi dosta znaci i moram da pokusam toj osobi da otvorim oci, da ne nadrlja… Ne bih da argumentujem nesigurnim adutima. Ako mozes BM, iskopaj mi bar nesto 🙂

  • Effy says:

   Keikei, zanimljivo. I ja se već mesecima ovde raspitujem za dotičnu ali blogeri i BM nešto ne reaguju. Šta si čuo? Piši..

 4. gossipislife says:

  Nije da nisu iste ali onaj pokusaj ma**sice sa silikonskim du**om je bila u pravu za Hijenu da je veca prevara od Dafine

  • Roki Marcano says:

   Jeste Hijena prevara, ali je cela prica iz Stale2 jos veca prevara.

 5. Kraljica says:

  Velika molba BigMami da ako je ikako moguće ustalimo nazive zvezda i zvezdica….
  Blogeri i podblogeri su sjajni da i ono što ne znamo, brzo shvatimo 🙂 🙂 🙂

 6. Moon says:

  Big Mama ko gura pevačicu koja je snimila onu pesmu sa poznatim reperom preko bare? Ja sam iz njenog kraja znam da ju je gurao i **ćao jedan od bitnijih momaka u blue, to su svi znali koji se bave tim poslom, zanima me ko je gura sad i da li ima nesto o njoj. Uvek je bila ***njarka, samo vidim da sad ima bogatijeg izgleda pa malo pristojnije izgleda.

 7. Ja says:

  Jel se najpoznatija blogerkah bacila u promet? Posto su joj slike na ig da se nijedna nocna dama ne postidi.
  Od kosarkasa me zanima onaj sto se zove kao crtani junak a potpisao je skoro za posrnuli kosarkaski klub iz bg. Pisalo se da je sa Goldenkom, ali ja kapiram da se ona vise gura medj njih.
  I da rakac kos nije gej, ima mladu ljubavnicu koja zivi u zemlji kengura.

  • djoka says:

   i ja znam da nije gej..jurio moju drugaricu po zgradi, liftu, muvao, zvao na pice, reviju..

 8. Apolonija says:

  Vidim ja da si ti sam sebi dovoljan. Sto ne bi pitali ko je ko? Nije tvoje exlusivno pravo da sve znas, a ostali da budu u neznanju. Izgleda da tebi prija da budes superioran, a ostali mali sirocici. Ovde smo,mi citaoci u kolumni, svi jednaki, samo su nase “zvezde” na tapetu. Cast svim normalnim ljudima i normalnim zvezdama. Ps. Osecala sam potrebu da napisem, jer se osecam uvređeno. Smatram da to, sto ne znam tacno ko je ko, je i moj kvalitet, jer je dokaz da ne pratim slepo nasu zvezdanu estradu.. Ima i drugih stvari u zivotu i Bigi uporno ukazuje na to. Samo napred mamma.

  • Bosanac says:

   Dragia @Apolonija, izvinjavam se ako si se pronašla uvrijeđenom, nisam mislio ništa loše, govorio sam samo za sebe. Naravno, da treba pitati ko je ko, pa i sam pitam kad Mama promijeni nadimak za nekoga, ili ako neke odmah ne skužim. Apsolutno nema potrebe da me posmatraš na taj način, izvukla si skroz krivu sliku.
   To je napisano, konkretno, iz razloga, jer sam ranije češće komentarisao samu kolumnu, a sada mi se komentar sve na nešto sasvim drugo, a komentar na cijelu kolumnu: Hvala na info je sasvim dovoljan, pogotovo jer Keva zna koliko je gotivim i “lajkam”.