Big Mama kolumna “Deda, lova, ajvar, Čaj u troje i Neki novi…”

You may also like...

92 Responses

 1. Trese mi se Lada says:

  Bigi da li mozes da saznas sa kime je zakevila glavata voditeljka u 39toj godini ….

 2. missy says:

  uvek zaboravim ko je nefertiti? ko je glavatarka?

  • Zdenka Sir says:

   Glavata je bila u Stali, sada na propaloj turneji sa midzit avijonkom. Nefertiti je sister od bre bato.

 3. Beograd says:

  1. Heftač Pimpa Plombera ?
  2. Grejač šerpe ?
  Unapred hvala

  • Beograd says:

   Update za pitanje br 1 danas je u Gljicu izašao tekst o singeru sa imenom i nadimkom od dva slova, koji će nastupiti na prestonickom festivalu duginih boja. sve je moguće, pa i to da ovakvi heftaju.

 4. Mirka says:

  Zar hvaljena nije u dobrim moglo bi se rec odlicnima odnosima sa vlasnikom World citanke za polupismene ? Odnosi mi se cine dobri i oni opet onakve izjave za njenu blazenu i nije to prvi put da udare po njoj??? Meni u tom svijetu nista nije jasno, ninko i g ni zasto ni kako.

  • Semi says:

   Ona njih ne voli ali mora da cuti jer su se nekad druzili. Ko bi znao koliko je tu putera.

   • Mery Popins says:

    Hvaljena nikada nije rekla ruznu rec za bilo kod ex frenda. Mada, oni su se njoj uvlacili, kao sto se danas uvlace ovima sa kojima se druze.

  • Rinama says:

   Udružila se sva estradna “elita” protiv hvaljenice: svarovska, pastirica, panonka sa sisterkama,salica itd.. Ali ona je po meni uprkos svemu i dalje u vrhu i taj njen rekord, mislim na hitove, livade,tiraze. Bar za sada će tesko koja da obori,od njene karijere blistavija je samo jugina. Sad slobodno lupajte minuse.

   • DKK says:

    Yuga? Jel to bese ona sto čeka da Stomaklija i šun*avi juniori zavrse obed,da bi pokupila korice hleba,i rekla sluzavki da od toga skuva poparu za sledeci obrok,da se ne baci? ahaha ne zasmejavaj me.

    • Ministarka says:

     Juga je u rangu Mace Di..cije. Pojavila se u vreme komunjarskog sistema i pokazala jahanje na tradicionalnom instrumentu. Njeni songovi nemaju nijedan kvalitet. Navedi mi jedan normalan tekst iz Juginih songova, ali samo jedan?

     • ZvezdanaStarletic says:

      Ok ljudi, Jugu ne gotivim uopste, ali nemojte da preterujete. Ja znam bas dosta njenih lepih songova. Kakva je kao osoba i nacin na koji je uspela, ne moze da promeni cinjenicu da je bila bas star. Pa i ti njeni glupavi songici su bili hitovi. U to vreme i za takvu (zeljnu neceg drugacijeg) publiku. Moguce da su ona i maximin otvorili Pandorunu kutiju, to je vec neka druga prica.

     • Mirka says:

      Yuga je i danas star, njena zadnja dva daleko bolja od svih iz tog ranga. Treba pogledat samo njene nastupe gdje zena nastupa i sve ce buti jasno, voljeli je ili ne bila je najveca. A sto se mrvica i ostalog tice ako je nije moje mrvice kupila, nego svoje, kako pojedini kod jednih vide sve, kod drugin nista. Mislim nije mi Yuga draga kao osoba, bas nije ali treba biti iskren i fer.

     • Taca says:

      Zvezdana uvek sam za nju i kompaniju tvrdila da su bili Jahaci Apokalipse

    • Sanja says:

     Možda je bolje bacati hranu? Svašta! Ne znam za ostale navike pomenute, ali za ovo komplimenti!

     • Beograd says:

      ? za @Sanja !

     • DKK says:

      Ne radi se o tome kako ste razumeli. Ako za svoje drustvene mreze slikas “skoljke u umaku” i kačis na drustvene mreze koje kostaju par ljubičastih, i to sa egzotičnih lokacija, a prati te 90% i vise fanova iz siromasnih okolnih republika koji to sebi nazalost ne mogu da priuste, onda slikaj i poparu. Ili bi te bilo sramota da to prezentujes svojim frendovima iz dzet-seta, u koji se toliko upinjes? Dakle, za javnost jedno, a u četiri zida drugačije. Meni je to licemerno. Ne osudjujem, ali ne moram ni da postujem takve likove. Zna se valjda sta je star u pravom smilsu te reči.

   • Lola2 says:

    Kako su se udruzili, to sto su dobre jedna s drugom, a sa njom ne ili sto ih uopste ima? E da je neko ziv , ne da se one ne bi tako sepurile, nego… Kako se to sve tako lako zaboravi.

  • Nekad sam voleo Lady Gagu says:

   Hvaljena ima taj neki kodeks da dugo, dugo ćuti i trpi cak i one sa kojima nije bas u dobrim relacijama, a prijatelje i one koji su to bili, mnogostruko duze tolerise!
   Sa worldlovcima je jedno vreme zapravo to vise licilo na rovovsku bitku- kada je “hapy ar” otisao od njih pa i ona- koju je ona izdrzala uz samo neki put napisan demanti preko čitanke od jedne reči – laž.
   A objavljivali su u tom periodu sve sto se ikada po sivoj zoni culo o njoj a ne samo ono sto se i ovako suskalo, glasno pricalo, “znalo”, dali mnogo, mnogo prostora onom sizofrenom liku preko bare, itd,itd!
   A onda su joj se jedan duug, dug period uvlacili, ona i dalje kulirala i mislim da je neko “pomogao”, posredovao da se nekako opet “nadju”

 5. Cg snajka says:

  Pozz sa jedne egzoticne destinacije gde sam upoznala Najkinog “decka” koji tvrdi da to nije, i da je sve laz.

 6. mici says:

  jedan od pomagaca plavkine feste je .. novog mecene koji pakuje “gorka pića, BM je uvek u pravu.

 7. Redhair says:

  Ajvarka je iz Hvaljenkinog sela koliko je onaj Salfetin ex Mostanica iz Whitecity pa su ga zbog toga prozivali. Ako je smotala tog na njegovoj svadbi, bas je olicenje one njene face. Taj sto pakuje gorka pica pakuje .. sa ukusom kao iz mocvare ili tako neke usmrdele..Za kradju muzike, i Zvijezdine stare pesme su preuzeti melos cak iz Izraela, bas sam se zacudila. Ne pratim Tigricu, gde mogu da nadjem tu njenu izjavu o kojoj ste pisali? Najljankastija osobina mi je pozajmljivanje odece od bilo koga, a pisete idu na elitne destinacije. Pijacarsko vaspitanje, nema sta. Dopadaju mi se Snajkine informacije.Moze i neki specijal uskoro, BM nisi odavno ?

 8. Taja says:

  Nisam skontala žabara, al ajde :))
  Nego, odakle frćki Vikici lova za one silne egzotike, mislim na onu što razmenjuje instagram srca sa cg paljevinom, izbačenim iz štale?