Big MAMA! Specijal “Detektivska SELEBRITI priča i Lažni Riki Martin.”

You may also like...

71 Responses

 1. MIT ® says:

  Pozdrav za sve, vidimo ove nove znakove originalnosti, top su i mi se nadamo jednom ? Sta misli Bigi, a i vi naravno podblogeri o cirkusu izmedju bivse nam kapitenke i sadasnje vosje harambase uspesnog nam aktuelnog sporta? toliko prepucavanja i iznetih stvari u javnost pitem intervjua, raznih objava na drustvenim mrezama i sl. Sta je pozadina svega toga? Ljubimo vas ?

  • Bella says:

   Nema tu pozadine ova joj je uništila brak i to je to. Sažvakana priča. Sad je Ljuljče dozivela sve sto joj je prošli put promaklo i pripalo Avionki.

 2. Ginger ® says:

  Poznavala sam par ljudi koji su bili opsednuti Titanom. Kad “učestvuje” sve staje za njih. Obzirom da u bajke ne verujem, jednom sam prokomentarisla , kako je cela ta prica oko njega marketniski trik i da ne razumem ljude koji zive tudje zivote. Jedna od tih presona, tzv drugarica se toliko naljutila na mene da je prestala da prica sa mnom . Samo da napomenem da je riba tu oko 40-tak godnica. I ako tada kolumna nije ni postojala, do mene su dosle info, a i imam oci sama vidim da je pored javnog prikazivanja kao vernik i dobrotvor strastveni praktikant okul..og, sto nikako ne ide zajedno . Za njegovog seniora sam cula iz prve ruke, da je teski olos. Elem posle par procitanih kolumna o Titku, sta reci. Niko ko je imao posla sa oku..om nije srecan. BTW ne mogu da provalim koje fazonirana bradica. Moze li neki hint?

 3. Bella ® says:

  Ni ja ne znam odakle da krenem. Jahtica, ona je meni gora od njega jer ga je pecala zbog ?. E kada je on zavrnuo slavinu, onda se oslonila na junior support. Međutim, kada ni to nije upalilo, e onda je krenuo haos, pa onaj mali potrčko, pa fotke. Sve u svemu njoj žao što vise nema 20. Sikaja mi uopšte nije zanimljiva kao i sve slične persone. Volim kaka me nešto šokira poput Titana koji je odavno skrenuo. A ove štalarke su mi kroz smor. Za Bakteriju je ovo bio kao popravnom test jer prvi nije prošla zbog ogromne slave Avionke. To niko nije mogao da kontroliše, a za ovo sada se znalo. Nana Gica je igrac za isti tim, i to se odavno zna. Niko ga nikad nije video sa devojkom, a mlati parama koje ionako sam ne može da zaradi tu pa ima donatore. Isto kao i Penjelopka koja vise nikome nije zanimljiva pa se na sve strane trudi da privuče pažnju i ?. Akteri su meni slični kao i Titanko, skroz otišli u neku krajnost i isto sve zelene cigare i ljudski kontakt, koji toliko vole. Jedva čekam petak ?