BIG MAMA! “Lekić za GRUPU koja se raspada, I kako pevačica poštuje LJUBAVNIKA”

You may also like...

40 Responses

 1. Kei says:

  Mislim da Krksi samo ne moze da dodje na red od ostalog mulja… I toliko je sazvakana i providna, da tu nema sta posebno senzacionalno, pisala je i GG. Ni o prvoj (do proslog bloga) i trecoj se nije nesto posebno pisalo, tako da mislim da tek sledi.
  Mene zanima prica oko pevacice sa muškim glasom trudne Zmie, otkud odjednom trudna, a do juce ‘nisam ja za udaju, da budem nekom zena’ i bla, bla… Da ne gresim dusu, ali nije mi za majku nikako.
  I ko vise gura onu ljankase Vrtiguzu s juga? Koja je tu prica, marketing joj je stvarno dobar, generalno ne pratim te zvezdice, a na nju ne mogu da ne naletim.

  • Kei says:

   Btw podocnjak politicar i njegova zena zirafa se verovali ili ne, obožavaju! Retkost na politicko-estradnom (to mi je sve isto) nebu, ali tako je. Cak razmišljaju o petom detetu, keksaju se kao ludi, a zaljubljeni su jedno u drugo. Proveren Info.
   Mislim da je ta stvar sa njim i Krksi, samo marketing, on je bas i ne vari u privatnom zivotu.

 2. Effy says:

  @ Lolitas, takodje bode oci i gomila clanaka o tome kako je ona modna ikona koju svi kopiraju. Svaki drugi dan izadje neki hvalospev o njoj -o tome kada je i sta prva nosila i koja je svetska zvezda nakon toga satro iskopirala. Jako providno i jadno..

  • Roxy says:

   Slazem se da je bas onako jadnjikavo, ali lako je resiti kako pravilno citati, zazmuriti na fakt da je drugoplasirana zasticena, nije cudo obzirom da mozemo sa sigurnoscu pretpostaviti ko pise, i baciti u vodu tri cetvrtine napisanog o prvoplasiranoj. I eto perfektnog reading material for urban gossip connoisseurs ???