Big Mama “Kada novokomponovani nagrnu kod svojih”

You may also like...

58 Responses

  1. Lioness says:

    Bas mi se dopada kako BM upakuje ovo poredjenje izmedju festi Sarenih i novokomponovane Veresaj, prelazak s belog na crno i podsecanje da postoji Google, pametnome dosta. Ja sam davno izguglala svasta kada je jedna od frendica slucajno pocela da se druzi sa vajficom doticnog pre skoro desetak god, tada je prica bila da se bavi onim mestima gde se vrte igrice na srecu ahaha. Videh na slikovnici da je bila i na festi, a ne pominje, jer inace zaista nije iz tog sveta, mada mi nije jasno sta trazi u toj ekipi, ako tada nije znala, sad je i vise nego ocigledno. Lik ima gajbu u prestonici Dalijeve zemlje pored najpoznatijeg loptaca sa kojim ima dosta slika na slikovnici, i u kojoj ga je posecivala Hvaljenkina Juniorka, a pogledajte malo i slikovnicu juniora mu koje su sve svetske face tu, pitam se da li i njima treba bela garderoba ili ove lepotice poput osisane…ma ne, ne, sigurno bas vole da se druze s njim, ili ga pitaju za preporuku za zubodenta 😀 nego sto su i Salica i dr imali feste sa Veresaj tematikom, pa totalni hit.

  2. Bella says:

    Kolumna je vrh vrhova. To su ok ljudi, srčani i fini a to što rade u privatnom životu je druga stvar. Za Čivavku se slažem, a Jahtica mi nikada nije bila zanimljiva. Sali mi je presmešna, izgleda da se toliko zaigrala da je upala u manje srećan krug života.

    • ZvezdanaStarletic says:

      Jel sam ja nesto propustila? Gde si procitala da je mama u Sarenom drustvu?

  3. D*pe Kim Kardasijan says:

    Pozdrav za ekipu i naravno Bigi…radujem se specijalu o Čigrici unapred.Ko zna sta ce sve BM da iskopa..
    Sto se tiče Serifke i Male… Serifka je izuzetno samoljubiva osoba skrta na kinti. To se super videlo na onom snimku koji je napravila, kad je juniroki uvalila jednu žutu šuskavu,satro da učini dobro delo,pa sve editovala.Marketinske svrhe su glupe na taj nacin.Ne pomaze Serifka ovu Malu zbog toga sto je dobra,vec sto ima računicu i nada se nekom dobitku, dal je u šuškama ili u nesto vise od frendovanja,reci ce vreme.
    Sto se tiče Sali i Drhtavog tiče, imam jedan info,ali ne znam da li je tačan. Ranije,kod J*bi.a bio je angazovan jedan mišicavko …I kad je uspesno izvrsio zadatak,dobio je efektivnu satiskfakicju, ali naravno i otkazivanje dalje saradnje.Pa kad je potrosio šuškice,krenuo je u nove poslovne delatnosti….I zato Sali cvika od Drhtavog,jer …