Big Mama kolumna “Zalazak sunca u kolima sa ljubavnikom”

 • vintage-1950s-g8a3defef2_640
  pixabay

You may also like...

17 Responses

 1. Modesti Blejz says:

  Ko je ministrica, Tismis, sportista…?
  Nikog ne provaljujem.
  Pozdrav svima, dragi podblogeri!

  • Eli says:

   Ministrica – za elementarne nepogode, Fotošopirana udovica – ex je bio uglednik u “srcu Srbije”, Tišmiš – visoka blond songerica, imala jednu smešnu scenu s engleskim, inače, kao što i Bigi kaže, sasvim OK lik. Sportista – ne znam.

 2. Jean Engine says:

  Noske je jako fin, ljubazan, pristojan, sve sa “dobar dan” i “doviđenja”. I simpatičan je, iako je uživo bože me oprosti još .. i naoko negledljiviji nego što je na ekranu koji ga ipak koliko-toliko ulepša. Međutim, kao medijski personality je baš loš, s lošim forama i vicevima koje ni songerica Kardio Violončelo ne bi pričala, a gosti su mu uglavnom odroni sa Fleke i iz Štale ili polupoznate arlaukačice koje bi se pojavile još samo kod onog što mu se emisija trenutno sastoji od Grkinjinog nesuvislog balavljenja.

 3. Inna says:

  Vecina podblogera mozda i gotivi nekoga, sve dok mu BM ne zabiberi corbu sa opisom tog miljenika. I onda trazimo novog miljenika-cu, u nadi da je neko ipak dostojan toga. I nesto slabo ide. 😅🤣😂
  Taj Noske mi ne deluje kao zloba, i njegova ex mi je bas simpa.
  Evo setila sam se ko mi je trenutna miljenica, mislim da o njoj nije pisano i deluje mi bas ok iako je ovaj serijal Nun-ija bas glup. Ali ona mi je prelepa i deluje kao dobra osoba.
  A od ovih patriota i mega shanera meni se dopada kao pojava…

  • Darkos says:

   Od patriota, šanera i lažne gospode nam je godinama kako nam je.

 4. Koka iz Bloka says:

  Tišmiš je decenijska pratilja od glavnog lika sa Frsta. Pre toga je bila sa čuvenim režiserom spotova, pre njega sa zaboravljenim tajkunom Čupavim “kul”

 5. lisa says:

  Cao ljudi cula sam da se muter i daughter, one dve Mumije izoperisane heftaju za lovu. Poznanik radio u jednom motelu na recepciji, kaze da su njih dve dolazile sa starijim likovima provedu celu noc i obavezno ujutru doruckuju sa svakim klijentom. nadobudne, onako nakindjurene u bundama do poda kao da su sa belog dvora.

  • Inna says:

   Joj, te dve su jezive. Pretuzno bilo kad je mala rekla da govori ne znam koliko jezika pa se obratila na jednom, ne pogodivsi bukvalno ni jednu rec, cak i onu najjednostavniju koju nauce svi koji su pogledali malo tih serija iz stambola. Znaci, strasno!

  • Ana says:

   Ko su majka i ćerka, ne mogu da prepoznam iz opisa jer su sve izoperisane

 6. Mirka says:

  Ko je Patriota i wannabe sportisa? Jdino mi vuce po opisu na tigrica, ali on ima za crtu a i ne znam ko ga citira, mislim nema sta za cititati.
  Tiš songerice jako mi je zao, ali to je zivot neko ovo neko ono.
  Noske i izgleda tako malo otkacen.
  Hvaki vise livade napunit nece, ok mozda u novinama pisace 10*vise.

  • Ministarka says:

   Ma to je jedan baš nebitni “rukavičar” kako reče BM. Tom liku bukvalno bazdi iz usta 😅 karijera poput tigrićeve, čak se i lajkuju. Livadu više niko neće napuniti, jedino strani songeri poput Riri, Gage, Beyonce

   • Sneki Bg says:

    Napuniće opet livadu da se kladimo. Mrzeli je ili ne samo ona to može

    • Mirka says:

     Znas sta, Hvaki je jako pametna i mudra zena, i ona zna vrlo dobro da je njeno vrijeme proslo i da od njive nema nista ako se bas ne desi neki bum.
     Projekat slabo prolazi nisu dozivjeli slavu kao kardasi, nastupi pa kao i u mnogih songera, nista iznad ona nije po nastupima iznad mnogih. Previse se pružila a nije trebala, da je ostala kako je bilo, daleko bi bolje bilo po nju. Iskreno voljeli ili mrzili (teska rijec) treba biti realan.

 7. Kuki says:

  Ko je ministrica starleta? Iz hr sam pa ne znam Vase sve javne ličnosti 😘

 8. Koka iz Bloka says:

  Zna li neko o onoj akteri Vickastoj, ko gura nju kad je uvek smrznuta. Znam da joj je ćale bio Zvijerkin covek u stenalenda davno.

 9. Darkos says:

  To bre bre Bigy, od tuša jakuzzi ne može😆😅😂