Big MAMA! PETKOM “Urbane LEGENDE …ONI,ONA I ON…”

 • flat,550x550,075,f.u2
  Promo

You may also like...

78 Responses

 1. Dak says:

  Procitao par puta komentare i objasnjenja ali do sad nisam skapirao ko je Beki Kao,Kao!!! Razocaran sam u sebe!?

  6
  1
 2. Kuzmankovicka says:

  Kevo, znam da sam dosadna sa basketbolasima ali sta cu kad ih volim, zanimaju me dvojica jedan je igrao za stela rosu, sad je u zemlji pizze, ima verenicu kenku, druzi se sa bebi b, a drugi igra sad, zabavljao se sa onom sto je sa siti dekom i onim skljocarem imala rijaliti za kenke, i za nju je izlazilo po novinama da je provela burnu noc sa bebi b, pa me zanima ako ima sta interesantno o njima ?
  Da ne bude zabune, svadba sa bebijem se i dalje ceka,ljubav jos traje.

  10
  11
 3. Lina says:

  Pozz BM
  Moze li nesto o loptacu crveno belih? Dosao letos u klub, iz Australije

  3
  7
 4. Effy says:

  Pozz drugari, u zadnje vreme samo neke loše vesti. Naravno pevaču Kafe produkcije želim da se izvuče i da izvuče i pouku iz svega. Žao mi momka ali zbog njegovog bahaćenja je mogao i neko nedužan da strada. Vidim Panonija se ne menja? Čim se desio taj neki in**nt u saobraćaju, **ar koji je inače i njen prijatelj je odmah na onom *** gde je komentarisanje zabranjeno izveštavao o svemu iz časa u čas. Bljak. Tačno ću zažaliti što sam uvek branila i gotivila tu manipulatorku. Nego, ko li je next hasbend? Pošto je emocionalno labilna i ne može bez suprotnog pola? Jeste li videli skandalozni tvit prolpale u pokušaju o preminulom novinaru? Ja sam zgranuta! Kako su je samo ljudi iznapušavali tamo i to sa punim pravom. Goru ženu odavno ne videh. Ogorčena, zla i nesrećna veoma.

  30
  8
  • Effy says:

   Propale, pardon..

   7
   3
   • Kuzmankovicka says:

    Iznapusavasmo je vala i mi u komentarima ispod

    11
    4
    • cicos na stiklama says:

     Skandalozna ima karijeru, brak, decu, zgodnog muza koji lepo zaradjuje a i dalje je ogorcena i bljuje vatru.
     Panonija izgleda voli samo sebe. Slicno kao Jahtica.

     25
 5. Serena says:

  Pozdrav za big mamu oduševila sam se kad sam videla da se vratio moj omiljeni blog.. 🙂 .Nisam mogla da iskopam u starim blogovima jel zna neko zbog čega su se posvađale fensi riba (videla sam da je tako zovete) i njena koleginica drugarica ona Farmaceutkinja? Meni je fensi riba nekako priglupa i slatka i ne mislim da je loša osoba.. Šta se dešava sa ex Golmankom pre je harala po novinama sada je više nigde nema ? Znam da se pre javljala po komentarima da se pere to je bilo zanimljivo…

  22
  2