Big Mama kolumna “Srce hoće promene”

 • Screenshot_20220225-222629_Chrome
  Screenshot, YouTube MGM Studios

You may also like...

16 Responses

 1. Lea says:

  Mp3 MS “Kuvarica” Obozaaavamm

 2. M3L says:

  Da Pušikarić nije onaj vonjavi mravojed iz Rocklanda što ih je pre par godina predstavljao na ..? Preziva se sugestivno. Ako je on retko iritantan i isfoliran šatro vizionar. Baš šupalj zub bez osnovnih manira i evidentno upitne higijene.

  • Novo dijete says:

   Nije taj. Puskaric nikad nije predstavljao na jurostejdzu jer je zabranjen u mnogim lendovima

 3. Koka iz Bloka says:

  Samo o Hvaki i pistoljki zasebna kolumna 😄 sve drugo je suvisno.

 4. Modesti Blejz says:

  Puskaric je valjda onaj pacenik sto mrzi po narudzbini. Poznat po nastupima na crnim jubilejima. A ko je njegov politikant?
  Pistoljka je carica 😅 Daj jos malo o njima dvema. Cenim da bi bio urnebes 😅
  Pozdrav svima Koji pisu komentare. ❤️

  • Novo dijete says:

   To je Puskaric. Songer ciji je nadimak tip oruzja. Bio je s Gabrijelicom s Marjana. Zbog mrznje mu je zabranjeno da nastupa u mnogim lendovima.
   Politikant je onaj koji je vedrio i oblacio u Lijepoj Njihovoj prije vise od 10 god. i na poziciji ga je naslijedila Adriatika. Ime mu ima tri slova, iz istog je grada kao Jahtica.

   • Modesti Blejz says:

    Hvala na pojasnjenju, Novo dijete! Da, on sa Puskaricem nekako ide. Ideoloski se poklapaju.

 5. Zg Girl says:

  Ljudi, znam da volite da intrigirate da se poigravate cas hvalite nekoga cas ga raskrinkate. Ja sam Hrvatica, zivim godinama kod vas u Srbiji, smatram vas najrodjenijima. Ne slusajte sta mediji pricaju, njima je duznost da nas svadjaju. Kolumna odlicna ka i uvijek. Najljepsi pozdrav od Marijane vivi ekipi citateljima takodjer

  • Nsadjanka says:

   Znamo da nas strasno volite. Ne mozete bez nas a posebno vasi politicari koji nas ne vade iz usta 😀

   • ZvezdanaStarletic says:

    Daj ne lupaj, kad moram tako da napisem. Devojka lepo kaze da nas smatra najrodjenijima, i ja sve Hrvate koje poznajem smatram iskrenim i divnim ljudima. Zg Girl poljubac za tebe.

    • Nsadjanka says:

     Rekla sam nesto pogresno? Nisam! Zg girl kao i mnogim hrvatima koji hrle kod nas da rade, zive, provode se.. Pogledaj sve njihove portale kojim govorom mrznje pisu o.. Napisala sam isitinu, zato me nisu cenzurisali ko proslog puta. Viv treba da prestane da siri jugoslovenstvo. asocirajte se na ove prostore jer.. Zvezdana kiss

     • ZvezdanaStarletic says:

      ..Shvati da si inicijalno replicirala devojci koja ti kaze da smo joj najrodjeniji. A ti pominjes neke politicare ili budale (kojih ima svaki narod na svetu) koje mrze ljude drugih vera ili nacija. Slucajno si rodjena Srpkinja, ona slucajno Hrvatica, da su vas slucajno zamenili u porodilistu, nikada to ne biste saznale.

  • Modesti Blejz says:

   I tebi srdacan pozdrav i svim dobrim ljudima ma odakle bili! Big mama nas lepo sve okuplja da se razonodimo uz pikanterije o zajednockim selebritijima🤗

 6. Ray of light-st says:

  Obavezno specijal Hvaljena i Pištoljka iako su se razišli putevi u dubini duše žao je jednoj i drugoj
  I nemoj mama uvik da ako prestaneš pisat i kad prestaneš!Jednostavno zašto bi prestala?Kad prestaneš onda ide knjiga memoari.
  Pozdrav Bigi iz Splita♥️

 7. Coco M says:

  Cekam citav dan. 💜 Prezanimljivo uvek citati o Hvaki Sali i Pistoljki. Ne znam ko je Puskaric i susedni politikant. Moze li pomoc? Hvala

  • Ray of light-st says:

   Puškarić živi u .. inače je iz neke selendre iza sedam brda. songer navodno, tada poslije hm evo hint guglaj ..