Big Mama kolumna: Spretne ruke i nevolje u kraju

Drugarice i frajeri, dan je sunčan kao i ja, nadam se da ste i vi – pored svih problema kojima nas huška politikantska “buržoazija”…

Nisam danas htela sa pišem kolumnu, jer je prethodna, bukvalno bila posećena, kao da sam mesec dana pisala tekstove. Neka današnja “limunada štivo” bude uvertira za bestseler koji će biti pisan za dve nedelje.

Znači, Bigi mora malo da odmara i nađe inspiraciju ali i sakupi nove info… Veliki pozdrav i poljubac za Lenu… Auuu kakva je to lepotica i uspešna žena, i za Melany poljubac – koja je riznica jedna, jer volim ljude koji su informisani i knjige upijaju na svakom koraku.

Da ne uvredim druge podblogere, njih dve su dugo ovde, autori ih uvažavaju, a i da se na nešto drugo osvrnem i da ne palam..dim danas.

Mnogo komentatora se javlja da im neko “krade” nadimke, i da se predstavljaju “njihovim” nadimcima. Nema registracije na sajtu, sve je demokratski i anonimno. Nismo u toku, ko je maznuo neki nickname, ali je najbitnije – da se pazi šta se objavljuje, i da su admini profesionalci. Satira, zabava i fikcija može početi.

Vrtili voli oba tima, najviše svoj, ali je rešila – da je najvažnija karijera i u tome ne sme niko i ništa da je zaustavi. Toliko se uvlačila Hvalici, da ju je ova preporučivala mnogim managerima i ustupala joj nastupe. Mržnja je nastala onog trenutka, kada je song odbila Hvaki. Sorry, gotivim te, tu sam za tebe, ali ja da radim duet ne želim sa ženom. Song je otišao Drhti

Kažu mi ptičice, da je toliko to naljutilo Vrti, i probudilo njenu zlobu, da je šatro greškom poslala Linei poruku, znajući da će preneti Hvaljenoj i da je ona omega njene privatnosti. Navodno je u poruci pisalo:

Song sa Drhtom je je..no ispao full, da je šteta što se nisam ošišala u klipu kao Hvaki posle Švice…

Sali ne podnosi Vrti, za nju voli iza leđa da kaže, kako je mala dzudzica i da ima osmeh kao posle košenja livade, ali voli da joj se isto uvlači, godi joj , jer je ispod nje. Štaviše i kapiram Salicu, kojoj se i Panonija uvlači, a ova je pecka sa: Gde si namrljana… Još jedino nisi bila sa Bajom Patkom!

Bro od bro-a pati od kompleksa više vrednosti, i tripuje da je Don de Siciliano la Blok. Uz taj kompleks, idu uz sinonim i “moćne cajke” ili aktuelne pomijarke. Da vam objasnim laganije : Kada drma nekoga kompleks, on će obući garderobu na kojoj sve vrišti od brenda.

Kada neko gladno želi moć, a prazilukac mu viri iz nosa – kupiće Rolex i skup mobilni a onda će godinu dana da jede trice. Najveći frajeri su neprimetni. Voze kršinu ili ih taxi razvozi ali imaju šmeka, dušu i moćni su u svakom smislu a poštuju običan svet.

No, da, Vrti se hvali alapačama “pojedincima” da bi se bojali nje – kao sa moćnim je – kako je zakevila sa broom od bro-a a zapravo je u frci šta će, jer je čekaju projekti.

Ginekološkinja nisam, pa vam javljam sve što doznam… Švaljarka u pokušaju i njen siledzija fucoš u penziji su mi krem de la šlajmara. Ajoj, ono postalo švalja, i ono ima revije!? On se mukica zadužio i predužio da bi ova napredovala, i da ga ne ostavi.

Setila sam se jednog ex fucoša koji se davnooo i prohujalih dana, našao u “blek hronikal” kada ga je navukla jedna anonimna, pa se žute strane naslađivale… On je dugo bio u šemi u satničarkom, koja se zabavljala i sa Kokinim ex hasbendom. Igrala je ta lujka na kartu, da jedan plaća gajbu, a drugi da je oženi. To je bilo pre Kokice…

Međutim, Fucoš kosica se zacopao toliko u nju, da je “gospojici” kupio stan. Zavela ga je tako, što mu je na dejt dolazila u mantilu, a ispod samo mrežice. Sa ulaznih vrata mu je radila ono, a namerno odlazila iz gajbe na pola posla, da bi se taj mentalni sklop klijenta – zacopao u nju.

I jeste, da je jedno vreme bio na terapiji zbog aritmije i visokog pritiska koliko je patio. A kokarin vodozemni je tek hit u šemama. On ne ume ono da radi. Legne i čeka. Kada se namrlja, on plače i seća se detinjstva, i moli satničarke da mu daju popust, i da ostanu duže – da im priča o greškama.

Jedna je svima trubila dogodovštine sa njim: navodno, on misli da je istotimac, i hoće da postane strejter. Onda posle dva sata ispovedanja, uzme karmin i šminka se, pa opet plače i žali sudbinu. Nije ni Koki cvećka, al’ ne beše joj lako u toj zajednici. Zamislite, koliko god da sam liberalna i volim gejiće, da mi javljaju – kako mi se dragi “vata” sa likom. Pa propala bih u zemlju…

Aki Buki, zlica jedna olinjala i prepredena. Sve rešava “zlatnim tušem” pa tako je dobila potpis i od Rahitičnog – da posle njega, sve je njeno. Udarač na dirkama, anonimus koji je prati, je njen prskač, a ona sa njegovom zakonitom ispija kafe. E to je dragi moji dno “establiša” oko nas.

Linea vodi Hvakicinu slikovnicu, kao i njen lajf. Ona je zaista jedna ok i fer persona. Pričaju mi, da je ljubazna, i da ume da podvikne Hvaljenoj oko izbora frajera ili joj kaže: More, šta će ti ovi neseseri i makazari? Aman više, otkači to, znaš kako si prošla sa švaljom oks.

Linea je ispitala ovog na ručku pre nego što ga je Hvaki predstavila svima. – Dečko, ima da slušaš. Da ne ofiraš moju sis ako raskinete. Sve što budeš bolji i samo slušaš dok traje, ima da tebi donese korist. Na vezi smo ti i ja…

Stotka je prosta duša, al ‘ bez zadnje namere. Sa njom bih jela pljeske (iako sam deset godina na salatama) ispred kioska i mislim da bih jednu za drugom palila koliko bi mi i kafa sa njom prijala… Stotka je pre par godina imala svirku u zemlji Mocarta;

Uvek napravi pre puta sendviče za muzikante, i u veliki termos nosi kafu (pije samo domaću preprženu koju sama melje ručno). Na toj svirci je bilo više krajmera i žestokih momaka Balkanjerosa, nego običnog – gastarbsjterskog sveta. Negde oko pola pet, zapucalo se u sred kluba i dve ekipe se sukobiše.

Stotka se sakrila u magacin, a ekipa muzičara joj rekla, da je bolje da napuste to mesto i da drugi deo honorara zaborave. – Šta, da odem bez para a ko će terasu da mi popravi? Ma jok. Treba mi pare za ljuljašku i da terasu pokrijem da bude u staklu…

I tako naša draga Stotka izađe i ode do glavnog separea, gde je gazda sedeo sa jednom opasnom glavom. “- Alo gospodine, daj ti keš drugi deo, pa da se ide na leganje.” Gazda sav izbezumljen kaže, u fazonu Stotki – Zaboravi, ovde su mi važni gosti! Stotka ga pljune i krene na njega a žestoki momci se unervozili…

Glavni opasni lik, držeći ruku blizu želuca, pitao je Stotku, malo cinički, da, ako ima lek protiv bolova, da će je on isplatiti. “Aj skidaj košulju i legni na sto”, reče Stotka a svi u čudu. Legaj, da ti podignem želudac! Krajmer legne i ova lujka mu napipala kvrgu i posle pet minuta naprezanja i stenjanja od bola, izleči ga Stotka

Donela mu je i kafu iz termosa, i do podneva se smejali i šalili. Ne da je dobila kintu od opasne glave, nego je dobila zaštitu u tom delu Evrope, i morao je gazda da joj isplati drugi deo…

Stigla Stotka i do muzičara kojima je prepričala sve, i dala je i njima njihov deo zasluženog kolača. Neumorna Stotka je sutradan sama namestila ljuljašku u bašti i barabar, sa majstorom postavila i stakla na terasi.

Treš ili smehotres bolje reći, mi je šema Pogrbljenog indijca spikerčića sa ministrijem Majstorom Tomy. Pre bih to nazvala partijaškom kombinacijom. Samo se pitam, ko tu koga, kad su obe pasivuše u pitanju i kako se ovaj drugi pravda ženi? Ako bude mega zanimljivosti narednog petka, čitamo se opet.

Budite šmekerica u svakom segmentu života. Pamtite dobre ljude i dobre postupke istih, i nikada i nikako ne zaboravite ko vam je učinio zlo. Tako ćete znati kako izgledaju dobri ljudi.

VOLI VAS VAŠA BIG MAMA 😘🥰

Copyright: Vivstars.com Svi likovi i događaji su fikcija i satira Pop kulture, koji služe kao edukacija – da mladi nikada ne postanu poput fiktivnih aktera naše kolumne. Zabranjeno preuzimanje bilo koje kolumne sa ovog sajta.

49 Comments

 1. Mirka

  Sto ona “navodna” od tute Mute provocira Skandu 😂 Ljudi je li ima sta od onog ili je samo provokacija dotične? Ja mislim da ce nju Skanda pojesti za dorucak samo ceka, vidjecemo.

 2. Beograd

  Tormentor nam je baš u formi danas. 😃
  Pozdrav za Big Mamu, članove redakcije i uvažene podblogere 😃

 3. Tormentor

  Naleteh skoro na neki intervju škljocara dembelije, toliko smešan i jadan u isto vreme, kujući u legende sebe i razne songerke sa kojima je radio. NIkada ne možete biti legende, pogotovo ne ti. Jedan od glavnih propagatora estetskog kiča i šunda, njegov rad i delovanje na polju klipova ravno je ekološkoj katastrofi koja je uticala i nažalost utiče na sav neukus koja ova polupismena scena prezentuje svojim likom, pojavom, delom. Takav uticaj i kontaminacija svega oko vas jeste za svaku opravdanu oštru kritiku. U svom loše režiranom životu nisi napravio ni 5 “klipa” koji zadovoljavaju osnove nečega što bi se moglo nazvati umetnost. Stožer neukusa, sama pojava je degutantna.

  • Sanja

   @torment Ma nemoj, a Madonini spotovi su čista umetnost. Sve sto je tusde je bolje, samo da se kritikuje. I sta ima sdebljina sa tim, vi ste sigurno idelna u svim pogledima

   • Dioklecian

    Opet ova botina sanja. 🤢 Nauci gramatiku bote

    • Mellany

     Hihi,sami se odaju

   • Tormentor

    Ono što nikako ne shvataš, ne komentariši i ne blamiraj se.

 4. Milly

  Vrti malo manje da kopira modele sa slikovnice, malo manje da ispravlja svoj naglasak-nije sramota! I malo više da povede računa o tome kakve songove snima, bolje ništa nego bilo šta.

 5. Tormentor

  Haha, Vrtiko, nikada nećeš biti ono što želiš, nikada! Ti si 2 posto rastvor songerke, harizme i talenta, ali si zato sto posto fake od usana do stopala. Intervjui su blam svoje vrste, tako da onom ko te sluša troduplo brže odumiru nervne ćelije. Ljutica Gr..na sa sve svojim zubić vilenjakom su smehotres na milion načina, umesto da snimiš neku normalnu pesmu, jer nisi odavno i zato što ti popularnost naglo opada, našla sI da povileniš ispred očiju javnosti misleći da nas to mnogo interesuje. Sve si r..nija i sve ono što zaista jesi to i fizički postaješ. Skandalušo, srednjovečna, umesto što neukusno otkrivaš sve što smo već videli, popuni, ženo, te bore na čelu, sredi taj nos, više se ne može konturisati. Skupi hrabrosti i sredi se. Ti si zvezda, zvezda tako ne treba da izgleda, a kao što ona tvoja drugarica admiralka u haljini propoveda da žena nikad nije dovoljno mršava (iako se on našao da pametuje o estetici sa onakvim obrvama i neukusnim tetovažama) smršaj, podeli se prostom deobom, pa onda deli svoje fotke bez toliko fotošopa na sva zvona. Kad se setim koliko si nezadovoljna i nesrećna, bude mi žao, pa ti čak i lajkijem koju fotku. A gospođa Swarow, može i bez toksičnih komentara kako ona nije: želje, čestitke i pozdravi; da dopusti na svom nastupu da neko nekog zaprosi. Ženo od … i nešto godina, u javnom govoru izbaci ono ultra seljačko: :majke mi! Kultiviši se konačno.

  • Zdenka Sir

   Tebe bi trebali da zovu sa viv da pises blog. Odlican si nema te odavno ovde

   • Tormentor

    Ovde sam ja svake nedelje, samo se ne oglašavam često 😉
    Pozdrav za sve!

    • Mellany

     Torme, ozeni me !Ljudi,nemate pojma da me je citanje ovde zadnjih,vrlo intimno potresnih par dana,spasilo.Nada umire poslednja,da ima LJUDI,koji su ljudi

     • Tormentor

      NIkad se ne zna 😉 Šalu na stranu, VivStars i generalno svi na njemu doprinose jednoj vrsti oštroumnosti i kritike koja se ne može postići u slučaju da ne postoje, zato hvala VivStarsu na samom postojanju i hvala svima koji su to omogućili da VivStars bude ono što jeste.

  • ZvezdanaStarletic

   Sve se slazem, osim da Skandalusa treba da smrsa. Smesno je sto se onoliko fotosopira da bi joj one smesne krpe koje je pocela da stavlja na sebe, stajale kao klinki od dvadeset. To ne biva. Obuci se se.i, a ne prosto

  • Mirka

   A stvarno sta je s borama kod Sali. Mislim iskreno meni je ono bolje nego Lusterka i Hvaki jedna otekla od botoksa drugoj oci skoro izletile ni malo prirodne. Jedina primjdba jeste kod Sali razgolicenost, pretjerano stvarno, ajd kad si mlad ali sad izgleda prosto.

   • Tormentor

    Stil joj je u poslednje vreme veoma upitan, još uvek nije naučila da hoda u štiklama, a te bore na čelu mogu lepo da se srede bez da naruši estetiku lica. Ne znam ko je šminka, ali kao da joj još više naglasi te bore. Nos koji ona ne voli, a nema hrabrosti da ga operiše, niti bilo šta na licu, je posebna priča. Iskreno, daleko od toga da mislim da je ružna, ali ne sviđa mi se njeno licemerstvo po pitanju skoro svega. Top riba i mega’ ne postiže se fotošopom i izdizanjem sebe i vređanjem drugih. Ona nikako da shvati da joj je možda sve dozvoljeno, ali nije joj sve na korist.

    • M

     Bravo, odlican komentar. Bas je pogodjena sustina. A posebno deo da ne moze uzdici sebe vredjanjem drugih, odnosno da se to ne radi tako. Budi zvezda, budi najbolja ali ne tako sto ces druge gaziti. Secam se njenog prozivanja kako Hvaki ima celulit, a sta sad njoj reci. i takvih primera ima kod nje koliko hoces. Nisam fan ni jedne ni druge ali Sali ima dvostruke arsine. Nesto pljuje kod drugih, razapne ih. onda lad ona to uradi/kaze ili sta god onda nista.

     • Tormentor

      Bio sam se nadovezao i na komentar ZvezdanaStarletic, ne znam zašto ga nisu objavili. Poenta i tog kometara i ovog jeste da nije bitno da li je punija ili mršava, da li joj fali ili ne fali koji kilogram do idealne kilaže, već da nekad treba pre da se dohvati tega i sprave za vežbanje i bilo koje fizičke aktivnosti, a ne piskaranja svega i svačega na mrežama. Nije nega da odete kog plastičnog hirurga i remontujete se. Nega je higijiena zdravlja, harmonija uma i tela. Nije najodvratnija žena koja nema grudi i ..icu, već nesrećna, nezadovoljna i .la (a i osoba, generalno). Što više rada na sebi, to manje fotošopa. 😀

   • Alisac

    …drugoj oči skoro izletile. 😂

    • Mick

     Tormentor, potpuno se slazem sa tvojim komentarom, od slova do slova. Pokusavati biti “top” u 5.deceniji zaista deluje i smesno i kao nemoguca misija, ali ako se bas insistira, onda se svojski potrudi da se da sve od sebe pa i vise od toga. Podigni taj teg dodjavola, preznoj se, pa ne moze se sve prepustati plasticnoj hirurgiji, nije dovoljna a kamoli svemocna. I onda umesto tromosti imaces hitar pokret, pa ce i stikle bolje da se nose. Pogledajte recimo Skakutavu starletu, zacetnicu starletizma kod nas, bar u novije vreme. Ili spikerku Vristslinu. Bile one nama simpaticne ili ne, cinjenica je da radeci na svom telu zaista izgledaju i jedro i zategnuto, a nisu mnogo mladje ili starije od Skande, niti su im fizicke predispozicije narocite, obe su niske. Uzeh njih jer su nase, a mogla sam i JLo, ona je jos plasticniji primer ovoga o cemu Tormentor i ja zborimo. O zdravom duhu u zdravom telu izlisno je pricati, o tome znamo svi sve.

     • Tormentor

      Istina. Priroda je ipak najmoćnija, protiv nje i godina se ne može, ali se može dobro sprijateljiti.

   • MIT

    Vrti je u svom svetu, malo posandrcala, ranije je posecivala terapeuta, sada joj to izgleda manjka, a najvise treba. Pogubila se u projektima, u prozdrljivosti, u tome sto ne nastupa, u travkama koje konzumira umesto mesa, pa je i ima .. sa krevetom, a bila je zgodna riba. No comment za Hvaki i fake love story, Sali treba korekcija i smanjene upotrebe aplikacija, kao i neka song, zapravo .. koji izlazi jednog datuma u 17h hahaha. Stotka izgleda kao laf 🤷🏻‍♀️

  • Sanja

   A brate mili, zar zrna ne sme niti da ostari i udeblja se. Zar i partnera treba da bira po vašim ukusima.

   • ZvezdanaStarletic

    Sanja, duso, procitaj ponovo komentare pa nam napisi ko je to rekao da ne sme da se stari i sl. Poenta je: budi to sto jesi, ali budi. Nemoj da prozivas nesavrsene, a da korustis aplikacije kako bi izgledala savrseno. Nemoj da imas dvostruke arsine. Ti si se ugojila zbog problema, a drugi zbog prozdrljivosti. Ti imas plasticne preskupe grudi, a drugi rodjeni ravni i nemaju kes da to isprave.

 6. M

  Vrti ma koliko pokusavala da bude urbana nikada to nece biti. Kad progovori smuci ti se od trule price, a tek kad joj vidim one noge, blagi uzas. Ne kapiram ko je lovac?

 7. Boka

  Volim gospodjetinu Hvaki, ali sam sokirana njenim izborom, sta joj ovo treba ovako javno da kvari sebi reputaciju nije mi jasno

  • Mirka

   A sto , sta mu fali? Meni je lijep, pa ne mora biti bogat i mocan kao ona, nije to neko pravilo. Za mene je ok, nema se cega da stidi, normalno mi je, ljudski da imas i budes skupa s nekim.

 8. Kasandra

  Auuu. Zamisljam kakva bi serija bila od pocetka ove kolumne. Po drugi put sam pocela da citam kolumne od pocetka. I opet su mi zanimljive. Linea i izgleda kao glavna u toj vili. Ova Vrti mi je uzas, tacno joj se vidi ono seljacko rumenilo. Ako moze hint za Ministara?! Pozdrav svima

 9. ZvezdanaStarletic

  Dakle, BM, ovo za Hvakinog darling i Lineu je tacno skoro od reci do reci. Sad zamisljam kako je za svakog prethodnog imala takva uputstva. Izgleda da je ubedljiva, a verovatno i odrzi rec.

  • Mellany

   Jeste Z. Tacno total

 10. Mellany

  E pa Bigi,ulepsa mi vece. Hvala puno,ovde imamo nase mesto pod suncem i hvala Viv ekipi i tebi zato! Naravno poljzbac za Lenu, Zvezdanu, Pace, Nadu, NSVLGagu, Sapfo. Volela bij mnoge da upoznam. Ali za brudeda “Sicilano la Blok” na glas sam se smejala. bas tako. Vrti je sva prosta ,zaista i Sapfonu pravu si za Lovca. Junior jednog divnog umetnika, majka dama ,a on i njegov drugar Viki -tralala. Uostalom, Bigi je lepo objasnila na sta lici dobar deo te ekipe prosli put. Intimno i privatno, letos me je prerani odlazak mladog rezisera pogodio. Bio je, kao i glumica mu Besa sto je,vhrabra,bistra, dusa. Takvi nestaju,a ostaje kal.Jos jednom hvala 💗 Mell

  • Nsvlg

   Apropo nase prepiske od prosle kolumne da ti kazem da mi nemamo toliko razlicite izbore. Samo sto ja gledam zivot sirom otvorenih ociju i ne dopustam da me ponese euforija zbog bilo koga. Nekako se pokazalo kroz vreme da je mnogo ali mnogo onih cije smo reci pamtili, mudre misli usvajali, recenice podvlacili, malo i tamnu stranu. Volim jq sve one koje si navela, a kod jedanaestice najvise volim sto je posle lomova postala toplija,bliza. Sto je po nekom mom shvatanju i pravi red stvari. Sto bi rekla BM gledam ja njih sa zadrskom i rezervom. I kad “ustanem” za Hvaljenu, to je u odnosu na druge. Jer uz svu rezervu-za deset kopalja je ispred drugih. Iz slicnih miljea.Lovac i slicni. Svi su blede senke roditelja. Zaista su retki oni koji imaju sopstveni pecat,integritet, kao sto su roditelji imali. Veliki pozdrav za BM. Postovanje za tebe Mellany i sve podblogere!

   • Mellany

    Hvala bejbe! Off topic-zasto ne volis gagicu vise? 😅

    • Nsvlg

     Zato sto je i ona postala “obrazac” za glumljeno “zrno zdrave ludosti”!
     Koje se posle malo vremena etablira u sablon. Retki su oni koji ostanu svoji, uglavnom to budu oni sa “gromadom” nezdrave ludosti. To mi palo na pamet u trenu dok sam posmatrao Lady u nekoj “ulozi” koja mi se nije dopala. Pozz

     • Mellany

      Hvala na odgovoru,nista lepse definisano nisam odavno procitala

 11. Alisac u Zemlji Čudesca

  Pozdrav za BM i sve podblogere. Bio sam već očajan oko 15h jer nije bilo kolumne 😑😥 Ali evo u ovaj dockani čas mi uljepša veče. S početka čitanja pomislih da će biti tanko…ali ovo je nadmašilo po mom skromnom mišljenju i prethodnu. Ovo za Stotku me nasmijalo bas, hahah. Koja kraljica od pevaljke. Bravo Mammy. Elem, molio bih da mi malo bacite asocijacije ko je Ministar Majstor Tommy.

  • ZvezdanaStarletic

   Mislim da je to nas taze “kravatar”. Inace owner jednog fash brenda. Kucaj tako nesto, shvatices.

   • Ničim izazvana

    Sad me to navelo na razmisljanje kakve veze ima njegovo “obrazovanje”, firma, porodicni biznis s mi.. kojim vlada. Tako sam tuzna zbog toga kad vidim kako neki ljudi lako dobijaju pozicije i novac, a mladi, koji su pre svega vaspitani, obrazovani, koji ne igraju na kvarno, imaju obraz-ne mogu ni da dobiju priliku da posalju svoju biografiju. Izgleda da jedino nepotizmom i kumovskim vezama nasih vladara mozemo da dobijemo neko radno mesto, cak i za koje se nismo sklovali.

   • Alisac

    ZvezdanaStarletic Hvala mnogo. Skontao sam. Pa da, vjerujem da je istotimac, ali eto nije mi bas najjasnije da ima … Ja ne znam, čuo sam, da pasivni ne mogu da podignu na lepsi pol i da udju u isti!? Ako moze neko od istotimaca podblogera da me edukuje jel moze il ne moze. Ako ne moze, onda je Tommy u aktivnom stanju, a Indijska nevesta onda se uklapa u sve to. 🤔

  • Mila

   To je onaj sto bi da menja slicicu na “novoj firmi”…

 12. Inna

  I meni taj lovac potpuno bezvezan lik. Ne znam kako je uopste bio u dugoj vezi sa onom sto je sada basketboluska. Ni ona nije neka ali definitivno se dobro umeridzila. Mnogo bolje nego da bude i ona lovac.
  Sad ispada da Vrtika nije stomaklija? Samo je pustila rovca da bi bila bitna? Ja bih nju zbog nacina na koji govori prekstila u Slavujka Vrtikovic.

 13. Lena

  Ja dosla da dam komentar, a evo i sad se crvenim zbog komplimenata. Hvala vam najiskrenije moguce🥰 Hvala vam u ime svih normalnih ljudi koji komentarisu i vole ovo stivo.Ostarscenih fEnova trolova i botova bilo je i bice treba ih izignorisati ili u najboljem slucaju staviti na mesto gde pripadaju. Ali bro od bro ni u jednom paralelnom univerzumu ne moze biti frajer sa onom facom kao da je “nezreo.” Ti prazulokovici i ta estetika rolexa ce nas dokrajciti, tako cuh u stali neki dan u pola belog dana skracena konobarica hvali svoju skracenu izvan bracnu cerku kako je kupila rolex 🤮 e tome pricam.
  Da ne mracim ovu laku temu,vraticu se na aki buki babu i ‘zlatan tus’ tacno mi se zeludac podigne,neko je prozvao na pticici ona screenshotivala pa objavila ooo baba dokona i zla cime se bavi.
  Budite dobri i relaksirani😘😘

  • Sapfo

   E moja Lena i medved je dobar frajer kad se popne na novčanik. U belom svetu ovi što vladaju zvanično makar šetaju pristojne i obrazovane žene a kod nas se legalna krije a javno šetaju kafanske podvriskaljke i pero lake. Ljudi ne shvataju da kada si javna ličnost onda makar prividno budi normalan. U vezi toga ovi naši vladajući mogu svi kod Hvaki na kurs “kako da u narodu glumiš finoću a iza 4 zida radiš šta hoćeš”.

 14. Candy

  Bravo BM! Predobra je kolumna danas! Vrti cobancica smara zaista nezanimljiva, Sali mogu misliti kako podbada 😂 Linea i meni deluje kao mozak operacije.

 15. Bella

  Zdravo svima. Kao i uvek, odlično. Mada je prošla vrh vrhova 👏 Pomoć – ko su Sali, Panonija i Stotka? Hvala.

  • Mellany

   Sali- slatka ..a panonija-panonska barbi, a stotka -neopisiva legenda:)

   • Bella

    Mellany, hvala najlepše.🤗

    • Mellany

     Nema na cemu, nekad i ja ukocim,ali to je car, Biggy navede da istrazis i mnogo toga sto ti je bi palo na pamet (ili se podsetis i naucis)

 16. Sapfo

  Aki Buki na slikovnici glumi veličinu. Čak ima i botove koji je brane ako se slučajno neko usudi da kaže ružnu reč za nju. I ona i Đukica bi radile pod šatrom da nisu se slizale sa aktuelnima. Ne sporim ničiji trud i smatram da je taj hleb sa 7 kora. Treba imati želudac za taj posao i posebno je strašno što su mnoge songerke gurnute u te vode još u detinjstvu i to od strane roditelja. Ali treba biti čovek a ne ljigavac. Vrti je neharizmatično jeftičavo stvorenje. Bez šminke je nisam prepoznala. Druga osoba. Plus jadna primitivna, ograničenog vokabulara a pokušava da glumi urbanu ribu. Poseban fuj za Lovca koji se druži i sa njom i sa Hvaki. Retko ogavan lik privatno. Nekada se znalo ko nastupa na daskama koje život znače a kome pod šatrom lepe pare na znojavo čelo. Sada se sve pomešalo i neobrazovani glume “elitu”, primitivni kulturu a pero laki moral. Fuj.

Comments are closed