Big Mama kolumna “Marisol, Ljovisna i Rosa Salvahe…”

You may also like...

74 Responses

 1. Jorgovan says:

  Da li moze neka naznaka ko je mladjani Titko i Klada?Nikako to da skapiram

  • Mirka says:

   Bruder od Titka , a on ti je As u svojoj feli zanata, bavi se onim cime se bavio Yugin zakoniti.

 2. Maki2 says:

  Extra si kevo.

 3. Tormentor says:

  Kako vreme odmiče i kako se stvari odvijaju, sve mi više žao Kendalke. Mislim da je ona skroz drugačija nego što deluje na prvi pogled. Mislim da ona najteže nosi breme celokupne porodice, iako možda ona najmanje treba da snosi taj teret. Neka radi na sebi i nastavi u onome što je naumila, ne mora ona nikoga da voli od pili..rki, ali može da poštuje onoliko koliko zaslužuju njen b..t i m..a.

  • Dzeli says:

   Stvarno mi je cudna kolicina rispekta za hvaljenu i njenu de.u da li se nje ljudi toliko plase, pa mozda i bigi, nesto mi se javlja da zna svasta a nesme reci nista 😉

   • ZvezdanaStarletic says:

    Gresis za Tormentora. Ja ne delim njegovo misljenje o Kendalki, ali on je milion svetlosnih godina daleko od Hvaljeninog fena.

 4. birdy says:

  Negde davno sam citala ili slusala, vise se ne secam da je “klada” tj njena ljubavna prica iz mladosti sa šeširdzijom, bila inspiracija za film J..ina u kom je igrao pomenuti akter i nasa velika, talentovana ali nazalost tragicno preminula akrerka. Da li je to stvarno i zna li neko jos neku pojedinost. Ona je valjda bila velika zavodnica svog vremena.