Big MAMA! Kolumna “Bili moj, sve smo mi tvoj broj…”

Dobri Ljudi,

Nekako sam se navikla na sunčano i tropsko vreme, a sada ova kišetina utiče na moje raspoloženje, kao i na vaše pretpostavljam. Mada, kažu oni pametniji, da za dobro raspoloženje su uvek zaslužni oni, sa dobrom energijom.

Kako da ih prepoznamo? Tako što nam ne traže ništa a uvek su tu, i razumeju nas i pogledom. Pošto ne volim da sakupljam ljude i glumim čobanicu krda, volim da oko sebe imam one koji ne kukaju i ne patetišu, i koji su ostvareni u svakoj sekundi života, a dovoljno iskreni, da nam oplemene život. Danas ćemo pričati o onima koji su nedorečeni ali, i proračunati, a od takvih mi se malo k…

Do mene je pre sat i po vremena došla info da će ovog leta mnoge javne mehaničarke da se razvedu, ali ne bih precizirala pa da bude, Tresla se Gora rodio se miš… Kao onomad kada su mi pčelice dojavile, da se Titanko razvodi od Melanholije, i na kraju vođa kulta, odlučio da je za njih najbolje da imaju “srećnu sliku” za javnost, a “završnice” pred ostalim članovima njihovog “plemena”… U toj “plemenskoj zajednici” se radi jogica, mažu se eterična ulja…Priziva se “energija” ali ne ona o kojoj vam ja trabunjam, nego neka skrajnuta, i na kraju se na gomili, svi odreda povataju.

Juga je svih godina unazad tolerisala Stomaklijine avanture, jer je njoj najvažnije da je kesa puna šuškica, a šta ko radi i ko koga ziguje njoj je, potpuno nebitno. Međutim, Stomaklija se navadio na jednu gradsku opajdaru, koja se u javnosti predstavlja kao fitness trenerka. Dotična je pre par godina iz jednog mesta u centralnoj Srbiji došla u prestonicu, jer je oženjeni sponzor i vlasnik jedne pumpe pokušao da digne ruku na sebe i žena ga je jedva skinula sa vešala, bože me oprosti. Likuša je godinama radila krevetenje i pecala- od plastičnih hirurga, koji su je “opravili” da liči na nešto, sve do poznatih glava koji su spremni da debelo plate to što klate, da se ne sazna.

Ali, ja imam pčelice koju su svuda i sa svima se “druže.” Dotična, iako se zabavlja sa jednim lokalnim krajmerom, sa Stomaklijom je navodno zaglavila ili se i ona vadi na tu laž, a sve je to čula Juga, kojoj nije svejedno jer se jača polovina zaljubila do ušiju, pod stare dane.

I, taman što je konobarica iz Bloka A počela da se hvali, kako je mala, ista kao tata Čupko, Gica je pokazala svoju prepredenu stranu, i nije ga šutnula. Htela je, predala je papiriće za “brejk” ali, onda je smislila plan da igra igru, ženke, koja je u bajkovitoj ljubavi sa iznajmljenim hasbendom. Inače navijam za konobaricu, zato što se iskreno zaljubila kao i on, ali jbg, nije znala da se glumac uvek vraća glumi.

Koliko god da poštujem Lutkicu, ni kod nje ne cvetaju ruže. Ali, iako sam zbog nje i još par imena pomerila kolumnu za 17h danas, ne želim dok ne proverim da pišem sagu i ostale pojedinsti. Samo se nadam da je deinformacija ili trenutak slabosti. Fridomka je isto tako na korak do “razručenja”, kao i Jagodarka koja se i ne krije da je sa Bankomat akterkom u šemi. Videćemo šta će biti, mada navijam da i ove fejk šeme opstanu.

Toliko smo se naslađivali smehotresnim informacijama o Mekalici i njenim srceparajućim avanturama sa Halterom, da mi je u poslednje vreme, jako simpatična. I, koga ja pohvalim, taj neko me iznenadi još više, i rešim da se držim pravih umetnika, a da o ovoj feli javne mehane, pišem zabave radi, zbog dragih podblogera… Prošle godine je kod nas boravio Đape Veliki, a ja bih mu dala nadimak Osemenjivač…

Lik je takav frajer, i toliko opušten i spreman za žuraje, da biste se iznenadili, a neke naše mačkice su oduševljene šta taj radi, i šta voli. Đape Veliki, kao i mnogi inteligentni ljudi, imaju čudan fetiš kada je izbor riba u pitanju. Ne voli obične i normalne, ne voli ostvarene i napupele, nego baš, pritupaste i ljankaste. (Kao i mnogi sponzori.)

Za Đapetom je odlepila i Mekalica, koja se nadala da će sa njim imati super šemu, pa je otkačila i Haltera i onog fejk momka koji je sa Riletom i ekipom u grupnjacima… Kada je ostala blažena, Mekalica je bila presrećna, ali se nešto izjalovilo, i o takvim stvarima ne pišem, to dobro znate, ali mi je čudna sledeća informacija, koja je do mene došla. Plavah je sa macanom iz Sevdah zemlje,to znamo, ali krije da je sa Đapetom u kombinaciji. Ako mi pčelice potvrde još neke pikanterije, javljam vam.

Kantri Vomenka je sa Milovankom, nekadašnjom biznismenkom Baje Patka u priči. Okej je što Milovanka voli mlađe, ali vezuje ih sličan puter po glavi i možda razmenjuju iskustva i druge mačkice-igračice za isti tim.

Najveći treš prošle sedmice mi je svakako i lažni hint, da je Muflonka švalja sa Velikim sa Malim!?  Pa ja sam se smejala satima hahaha. On jeste u poslednje vreme na svemu i svačemu, i jeste da kreveta takve ološkinje koje rade po satu, ali ako mu je ova blajvala a cenim da laže, onda mu je ovo najgora kombinejšn u životu. Muflonka i njena ekipa uvlakača su igrači za isti tim, i ne bih joj više davala reklamu, jer mi nije ni za za*e*anciju. Ne volim uvlakače, ne volim partijaško zapošljavanje niti kopiraše. Ja odložim kolumnu, da bih dodala dva reda slova, jer ovo radim od srca, Apa iz tog razloga materijaliste prezirem.

Kada smo kod “trešera”, songerka Đurka mi nikada nije bila simpa, jer ne volim persone koje sebe stavljaju iznad mlađih i boljih. Znate, karma je tolika ku*ka da je to strašno. Baš mi je drago da je onaj beli Mantil zeza, a mnogi znaju, da je ona pored Bakutanerke, mogla da posle svirke primi i po nekoliko a onda digne nos i morališe. I, Sofrastog su delile, pa je mukica smršao kao prutić.

Često pišemo, i vi, i ja o krevetarkama, koje bi i dušu dale, da postanu poznate, ali ima i poštenih mačkica, kao i poštenih likova, koji su neiskusni. Baš takvi likovi, postanu vremenom igrači za isti tim. Ne mislim na Bambišu, Tupe songera, Lapsusa i na Leksikonka… Mislim na onog malog Projektovanog songera, koji se pročuo kao najbolji punjač. Polomiše se škljocari, švalje i makazari treće kategorije, da ih na*uzi ovaj malac… I, sve pod obećanjem da će mu to koristiti za karijeru. Neki su napravili i čudo od svog prosečnog talenta, a sve od ove rabote.

Rusofil je počeo od režisera Brkajla, koji ga je godinama oralisao sedim brkovima. Za nove podblogere, da se ukratko podsetimo… Na planinskoj lepotici, Vešani je poznat kao dobar domaćin, i kao neko ko voli da sve svoje kolege uvede u svet razibrige… Dva puta tokom godine, u svom planinskom carstvu organizuje projekcije na kojima se emituju japaneze blovići, a on kao najveći ljubitelj gledanja tih radnji, voli i da gleducka kako Rusofil obrađuje pasivne i kako mu Brkajlo posle votkice, miriše genitalnu zonu.

Taj isti ga je odveo tamo daleko, i kao najposlušnijeg mu, otvorio sve moguće karte. Pošto je i tamo daleko, prestalo interesovanje za njim, jer se svuda gleda prvo talenat pa tek onda diploma… Rusofil je razvio i ovde biznis. Opslužuje glavnog ministarka koji je zadužen za sve moguće transakcije i odobrenja.

Njegove talentovanije kolege ćute i trpe, a svi znaju da je jako neljubazan i narcisoidan. Kada mu je dosadno, i kada se unervozi od “brašna”, voli da uleti na kam to kam, i videla sam malo iskrevljeni alat, koji curi kao vodopad u centru grada… 😉

Da li znate ko je pre par godina bio omiljeni macan naših muških fetišista? Stanojko pesničar, koji je prvi zvanični dečkonja i Čokija i Botoksija. A treći mu je priskočio u pomoć da pobegne od sramote.

Napravila sam haos na slikovnici, i na storiju, kada su mi kolege pokazivale kako da vam odgovorim na sva pitanja. I na kraju, samo što nisam objavila neke slikice koje čuvamo, pa se nećemo družiti na Ig-u, i da je admin ipak, najbolje rešenje. Neko me je u okviru tih pitanja, pitao ko pobeđuje u Štali, a meni je to predosadno i ko gleda to njesra više?

Pranje šuški, a čijih, neka se bave oni koje ja poštujem i koji nose plava odela. Neko me pitao za neku feštu, na kojoj songiraju sve moj do mojega, i po neko zanimljivo lice. Tu feštu organizuje ona plava kuća da bi se zaradila brzinska šuška, a polovina songera zavisi od njih, jer im na revers, snimaju klipove. Najčudnije mi je, što to “veselje” reklamiraju splavaruše i odroni na mrežama.

Fanatici su mi gori od svih ološa sa javne scene, pa molim da oni koji misle da ja vodim tuđe estradne ratove, da odlepršaju kao i Avionkini fenovi sa ovog portala. I Hvaljena i Sali su male mace naspram zmijurina o kojima tek želim da pišem, i njih ostavite na miru. Imamo mnoge druge veće puteraše, a njih dve, za ovu kolumnu su ispričane priče i naklon, i jednoj i drugoj za bitisanje u show bizu. 

Slušajte dobru muziku, čitajte kvalitetne knjige, volite dobre ljude i tu*ajte se sa zdravim osobama, jer je previše labilnih oko nas. XOXO I, pohvala ide onoj curici Dzejli koja je skromno i talentovano čeljade… Pohvala i za Katarinu Jovanović iz Kruševca, koja je i pored lične tragedije pokazala da je jaka žena na takmičenju, i najveća pohvala, svim umetnicima u ovoj lepoj zemlji, koji se bore pošteno i časno.

Ako sam i danas nešto zaboravila, tu je naredna Kolumna. “Dorćolka” je u nedelju, u utorak “Šampanjac Tatica kolumna”, a mi se čitamo za sedam dana Tačno u 15h…

Voli Vas Vaša Big MAMA! 😉 😉

copyright Vivstars.com

Zabranjeno preuzimanje bilo koje Kolumne. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove Vivstars-a Svi likovi i događaji su fikcija i slobodno mišljenje autora

58 Comments

 1. D*PE KIM KARDASIJAN

  Gledam ove Praljine video uradke,pa komedija! Nije mi samo jasno ko nju laze da je riba.A scenario je uvek isti. Lezi ili na krevetu,ili je naslonjena na zid,ili na plazi ili u kadi…i uvek je oskudno odevena,naravno bez ga*ica. Onda krene da se trlja po rukama i nogama,kao toliko je vrela,pa lagano zadize tanko ‘aljinče.Onda krece obavezno krivljenje usta,kao da je ne dao Bog drmuo mozdani,uz neizostavni pogled iz malog mozga,a meni deluje kao blago teleci.I onda dobijemo gotov proizov-polu*ola songerica trlja noge,krivi usta,prenemaze se i pokusava da ostvari kontakt očima u fazonu-riba sam,zelis da me j. Komedija.Jasno mi je kako je smotala Fifija istog su mentalnog sklopa,i on deluje malo zaostao.

 2. velika plavuša

  Drugari,
  na stranu sto sam plavuša, al ja nikako da skontam ko je Čoki??? i čini mi se da ceo svet duginih boja iz političkog ešalona je nepravedno zapostavljen, jer su ovi sa estrade previše željni pažnje..ko s kim postelju deli, ko s kim decu čuva…

 3. ZvezdanaStarletic

  E ovako. Uglavnom se slazem sa dkk-ovim komentarom o tome kako kod nas sve moze, a kad mi odemo preko nas upozoravaju da pazimo. ALI, upozoravaju i njih kad dolaze kod nas. Nista se strasno ne desi ni nama tamo, a ni njima kod nas, u 99,99 % slucajeva.Ja, recimo, ovo pisem iz Turske. Suncam (danju naravno) se na plazi u toplesu. Oko mene neki fini ljudi. Turci. Gledaju svoj zivot. Boli ih uvo za moje s.e. (vise se gurkaju neke nase bakice kad me vide). Nije poenta da mi neko kaze sad da je nepristojno na plazu u toplesu. Vec da i u drugim kulturama mi mozemo da ispoljavamo svoje obicaje (makar i ovako uobicajene) a da nas niko, bas niko ne pogleda popreko. Inace, Turci su divan narod, vrhunski turizam, preporucujem od srca!Pozdrav drustvo?

 4. Nina

  Nešto mi je upalo u oci… gledam slikovnicu sestre Miska Piska i na praznicnoj slici nema jajeta sa imenom snajke tj žene gore pomenutog, pjevačice. Sva imena su tu sem njenog. Da li neko zna nešto o tim relacijama i uopste braku? Rec je o najbogatijoj srpskoj porodici. Takodje, hoćemo li dobiti još neku info o posljednjoj u nizu svadbi pripadnice dinastije mladež / padež i onom denseru?

 5. Hiswife

  Dobih jednu gradsku dojavu, poludela Anoreksicna sto joj ex lovatori pronalaze druge plavuse, pa se izlajala malo previse. Himna trosi Panonku.
  BM istraži 🙂

 6. Potpis najaci

  Samo da ste okacili Luninu sliku na pocetak bloga a glumite urbani portal

  • vivstars.com

   Iznad teksta je glumica Uma Thurman… 🙂 Poyy i tebi

   • D*PE KIM KARDASIJAN

    Oplakah hahahahahah Luna hahaha! pa gde moj omiljeni film i glumicu da pomesas sa njom 🙂

  • Dana

   Axaxaaaaa pa da li je moguće da znaš ko je Luna , a ne znaš ko je Uma Thurman!!! Kevo veeeliki pozdrav ❤️ svaki petak se željno iščekuješ i naravno veliki pozdrav za vjerne podblogere ?

  • Mila 84

   @potpis najaci /Kakva si ti lobanja nepismena

 7. Inna

  Dosla je na red i ta kolumna. Pa kako bre, sunce mu j, da ono visoko i zgodno, da ga takvog, dede i brke skrnave, sve li im j matoro i p..zno. Pa mladog i naivnog da ga navuku na blu., m li im onu njihovu pokvarenu! Eeee Rusofile sta mi napravi sad. Mira da nemam, kosmare da imam lepi moj, kako ti pohotni matorci diraju tog krivog. Sunce li ti namrljavljeno. Ma .. li te, da te j.. 100x bre mali! ????

  • D*PE KIM KARDASIJAN

   Pa,ako mu ponudis vise,verovatno ces i ti moci da ga skrnavis 🙂

   • Inna

    Komentar je saljive prirode, o cemu hovore brojni smajlici na kraju! Hvala! A svako j… sta je doveo-Replika iz poznatog filmskog ostvarenja

 8. Scorpio

  Je l Djape Veliki sedi didzej iz Cizme? Kada ce nesto o Opstinarki?

  • Ministarka

   Djape je basketas a vumanka mu je iz nase juzne najbratskije drzave koja izlazi na more. O opstinarki je bilo ne secam se tacno, pre dva tri bloga

 9. Cecojka

  Ko su Projektovani songer i Djape?

  • Ministarka

   Projektovani songer ima song o Slikovnici

 10. Roxy

  Ovo za Djurku je ???. Ja koliko sam cula ona je zbog tog sporta gde prima po nekoliko….golova….i dobila onu zabranu pre par godina. Navodno je prijavila zena nekog koga je smeknula. Pa zenica lepo resila da ukloni potencijalni problem, bar na neko vreme. Ko bi rekao da su te “dame” u tim godinama, i gabaritom u skladu sa istim, toliko zilave da i puno mladjima rade ozbiljnu konkurenciju. ?

 11. D*PE KIM KARDASIJAN

  Inače Pobednica ima “kolegu” lepuskastog i krsnog mladica iz susedne zemlje koja je skoro menjala ime.Njega je jos na početku ovog takmičenja spazila Salina desna ruka,i kontaktirao ga preko Insta,i pozvao da dodje ovde kod nas,jer ga je Sali zapazila i hoce da mu ponudi “dogovor” Decko je odmah seo u kola i dosao u Bg.Naravno tu se nije radilo o Sali,nego se on svideo Desnoj ruci.I on mu je predlozio dogovor- ti meni poguras,ja tebe poguram.I dečko je naravno shvatio kako taj svet funkionise,pa je oplajvazio asistenta.I on ga je onda preporučio Sali,da obrati vise paznje na njega.A Sali je naravno htela da dokaze kako je bolja riba od asistenta,pa je onda ona oplajvazila Fifija.I on joj je novi “boy-toy”.Umalo da padne tesko čerupanje izmeju Sali i Desne ruke jer se obema svideo Fifi.Za ove sto pisu da je zale,ne treba je zaliti ni malo.Samo se nadam da ce Fucos biti dovoljno pametan da joj nakon rastave ne ostavi ni dinar,samo ono so treba za juniore.Dosta je izrdrzavao i finansirao njenu bahatost,a ona mu nabijala takve rogove da moze njima luster da dohvati.

  • Mirka

   dkk ti imas bujnu mastu kada je o ..li rijec.

  • Carapanka

   I on njoj, od pocetka, tako da su isti 😉

  • Grozdana

   A tebi krivo sto je finansirao “rodjeni” muz?? Pa koga ce ako nece svoju zenu…. Svasta….
   Sto se rogova tice nisu ni njeni bas nevidljivi.
   Pozz za sve i BM posebno

   • D*PE KIM KARDASIJAN

    Pa ako je on finansira,logično je da je on i trosi,a ne da je razvlače k..ci po komsliku,jos je slikaju i javno obelezavaju.

    • Carapanka

     DKK, ponekad zvucis kao neko ko ima nerasciscene racune sa Sali. ??‍♀️

     • D*PE KIM KARDASIJAN

      Zena je jednostavno mnogo licemerna,u tudjem oku vidi trn,a u svom ne vidi gredu. U tome je problem.Netalentovana osoba a pritom dosadnai navalenta osoba kao muva zunzura.

 12. Kanada

  Pozdrav ekipa. Pozdrav BM. Super stivo sto rece Du*ence za svakoga ponesto.Moze pomoc ko je reziser Brkajlo? Sto bi Kanadjani rekli Srecan prvi dan ljeta 🙂 Uzivajte

  • KLEO

   Najpoznatiji akter iz Sssra sa sedim brkcicima.

   • Kanada

    Hvala na pokusaju, muckacu glavom za vikend hahaha

    • Koka iz Bloka

     Probacu satrovacki, i obrnutim redom slova. Ime je ki.aNi 😀

 13. D*PE KIM KARDASIJAN

  Pozdrav ekipo.Jako dobra i sarena Kolumna,za svakog po nesto.E sad ono sto mi je najvise privuklo paznju u njoj.. Daleko bilo da ja zelim da napisem neki nacionalistički komentar,ili da nekog prozovem na osnovu toga,jer ja postujem sve druge nacije(u istoj onoj meri u kojoj one postuju moju lepu Srbiju) ali..Dzejla je lepuskasta, talentovana i simpatična pevačica,ali nije pobedila zbog toga,vec zbog činjenice da su svi koji su zeleli da glasaju za buducu zvezdu,a glasaju iz Bosne,glasali upravo za nju.Dakle,da se desi situacija jedan srpski i jedan bosanski pevač,99% posto Srba ce glasati na osnovu toga ko im je vise simpatičan,nebitno o veri ili naciji (sto bi Dragana rekla,mi nemamo problem te vrste).U istoj situaciji,izmedju srpskoh i bosanskog pevača,99% Bosanaca je po difoltu glasati za “vaseg”.Znaci,vi da budemo iskreno “imate problem” te vrste. ista situacija je bila i u finalu Projekta 4,kada je Skamija uspesno prodala svoju love story gledaocima,i u finalu je presisao jedan vas ( koji je bio samo jedan predstavnik vase nacijetada u tom formatu) koji se pritom nije istakao ni na koji način,niti uradio nesto posebno da bi bio favorit.Dakle da napravimo rezime:ne zelim da uvredim bilo koga,niti da omalovazim,ali mislim da je moj kometar bio jasan zbog čega je bas Dzejla pobedila, a nije neka druga takmičarka.I jos da kazem,mi Srbi smo se opametili i ne zelimo vise da finansiramo kupovinu nove jahte vlasnicima tog muzičkog takmičenja,vi drugi očigledo niste.Samo glasajte,bravo sledeci put jos to bolje i vise da bude!

  • Mirka

   ja sam bosanka, bosanci su lud narod , toliko glasaju da nije normalno, kao da nemaju gdje drugo dati novac. Dzejla mi je bila ok ,nisam gledala finale jer sam na putu za youtube nemam vremena, djevojka je lijepa, njezna. Meni licno bila bolja Milica ,energija njena al ok, bosanci glasaju. Sto se tice juge nikada mi nije bilo jasno sto sve trpi, cula sam da je bilo i sljep sljep navodno, u mladjim danima, sada koliko je tacno ne znam. Drzim se onog gdje sve cvjeta u javnosti tu je sve truhlo u tajnosti. Moram reci da mi je zao Sali , previse je ovo sve. I da razvod braka je legalan, zasto ljudi glume, posebno uspjesne zene, je li se to toliko nisko palo, pa radije sama nego sa nekim ko me nit voli niti cijeni,a posebno koga ja izdrzavam , more mars.

   • NADA MARKOV

    Nije mi zao Sali nimalo. Poletela i jezim se svakoga ko kaze da je rodjeni beogradjanin. Pravi Bogradjani to nece reci, samo oni ciji su sisli s planine. Zatim, prava majka nikad ne dovodi svale*e u kucu a da je u braku. sve joj se obilo. a toliko mi drago sto je juce na finalu Prija bila vodeca zvezda a ne Sali. Ako je BM stavila tacku na sali i hvaljenu nek uradimo i mi. tebi Mirka poljubac nista licno. I jos nesto, zeljna sam godinama da se ostvarim u ulozi majke a ne da mi bog nikako, a neko dobije potomstvo i bruka ih, ja kada bih bila majka samo bih gledala svoju decu i trudila se da ih ne obrukam.

    • Redhair

     Nado, dace ti Bog potomstvo ako mu iskreno zatrazis i zamolis. Ko se Bogu obratio nije ga izneverio. A sali, kako seje, tako i zanje. Dzaba asfalt kad ima trgovacku skolu koju valjda nije ni zavrsila. Sta uostalom moze nastati od osobe koja je od 15 godine sedela m..ima u krilu. Njoj je samo krivo jer je u senci Hvaljenke koja nije sa asfalta ali asfaltom gospodari.

  • Vampirica

   Ovako, redovno citam kolumnu, ne oglasavam se bas, a na ovo moram da odgovorim, ti, dkk, imas cesto takve komentare, od jednog sam se posebno najezila, i nije mi sjeo, ali dobro. Ne slazem se s tobom i nemoj da trpas sve u isti kos. Nemamo ni mi problem te vrste, jer znam da pjevaci iz srbije itekako nastupaju po bosni, u vecoj mjeri nego obrnuto (sto je skroz ok). Mi nemamo takvih takmicenja, nemamo ni rijalitija (hvala Bogu), ali ako je regionalno takmicenje, zar nije legitimno da pobijedi bilo ko? Cemu uvijek na..cka sra…? Povraca mi se od toga. Neka zabrane ucestvovanje takmicara iz drugih zemalja, neka ucestvuju samo sa podrucja srbije, vjeruj mi bice itekako gledano u bosni i u tom slucaju. Pa sta ako je pobijedila ta curica? Da je i milica pobijedila, odlicno. Svako od njih je zasluzio podjednako pobjedu. Cemu uvijek razglabanja kako se ko zove, odakle je? I ne, ne glasamo svi, ne bih dala nikad pare na takve stvari, ali mi dira u nerv uporno potenciranje politike. A ko glasa, ima pravo da glasa za koga hoce. I da, komentar ti nije nimalo dobronamjeran, dzaba pravdanje na pocetku. Ja postujem druge zemlje i narode, ne samo u mjeri u kojoj one postuju moju zemlju, vec zaista postujem. Ali nismo svi isti.

   • D*PE KIM KARDASIJAN

    Jao..moram jos nesto da napisem na ovu temu,pa nek onda ViV.stars zavrsi i stavi tačku 🙂 🙂 🙂 Ja sam putovao nekoliko puta po Bosni.I na graničnom prelazu svim putnicima je na lep način rečeno: Nemojte se verski i nacionalno isticati,nemojte nositi velike upadljive krstove i započitnjati razgovor na te neke”bolne” teme.U suprotnom mozete imati neprijatnosti.
    Sa druge strane,sedeo sam u parku u Obrenovcu i jeo sladoled.I pored mene je bilo jos stotinu illi dve Srba.I naravno ejdan migrant koji je crnji od uglja.U jednom momentu je uustao sa treve gde je sedeo,izuo se i čučnuo ispred drveta.Krenuo je da se moli na njegovom jeziku i da se klanja drvetu. Svi Srbi su ga gledali i NIKO MU NIJE JEDNU REČ LOSU UPUTIO,a da ne pričamo o nekom incidentu.I kad je zavrsio molitvu,nastavio je da sedi na travi.Dakle,ja u tudjoj zemlji ne smem da se prekrstim(jer mogu zbpg toga da imam probleme) dok drugi u mojoj imaju mnogo veca prava.Samo sam to hteo da kazem.Da smo mi Srbi mnogo vise tolerantniji i da nismo zadrti po tim nekim pitanjima.Vi iskreno jeste.I tu nema ljutnje jer je ISTINA.

    • Redhair

     Dkk, ovaj tvoj komentar ima najveci broj lajkova u istoriji blogova vivstarsa.

     • D*PE KIM KARDASIJAN

      Lol a samo sam pisao istinite i lične dozivljaje haha

     • Klio

      Zato što je objasnio stvari pravim imenom , bez uvijanja u celofan.

   • Violeta

    Vampirice ,vecina nas je tako vaspitana i odgajana u tom smeru kao sto si ti ,i I hvala Bogu tako I svoje potomke ucimo,cak sta vise prije pomozi tudjinu nego svome.Ali nismo svi isti I verujem u ono:” Kakve su ti misli takav ti je zivot!:”dokle god bude postojalo ” moje” I samo ” moje”, bezi sto dalje od takvih ljudi. srdacan pozdrav I zelim vam sve ono sto vi pozeleli drugima.” Covek kako to gordo zvuci!”

    • Crveno

     Nauci iz Bukvara da se kaze Stavise ili na jezicima naroda i narodnosti Stovise. Boginja nepismenih Cak sta Vise

  • Cg snajka

   Apsolutno si u pravu, mislim da samo iz te zemlje ljudi glasaju. Kod nas nemaju toliko suske

   • Novinar

    ne radi se o lovi, nego to ovde niko ne gleda, nit se narod peca na punjenje tudjih dzepova. osvestili smo se na vreme. radim na javnom servisu, i najvise je poruka iz nase zemlje kada je Eurosong. Proveri slobodno na netu… Mi smo nacija koja gleda sport i volimo nacionalna takmicenja. Lokalna smo prerasli, jer su nas Corke i Botoksaci davno preveslali. Jos kada bi se osvestili kakve politicare imamo

    • Cg snajka

     Na to sam mislila, ne bacaju ljudi pare tako olako. Jedino znam da neko glasa kad poznaje ucesnika pa kao ajde… Pa naravno da cemo da glasamo za eurosong kad znamo da nije namesteno a za ova nasa domaca regionalna takmicenje (mislim i na strokavu stalu) ne bih bas rekla

  • Grozdana

   Bravo za ovo poslednje. Samo steta sto smo se opametili za muziku ali za zadrugu i parove jos nismo

 14. Ministarka

  Bigi, procitala sada kolumnu. Inspirativna si nam svima koji te redovno citamo, i molba da konacno tokom leta pises dva puta nedeljno, dugacko je sedam dana razmaka kolumne, a jos je i g story na odmoru. Nije lose ni vratiti novije komentare da budu prvi.

  • Hele-Bg

   Bolje je prvo stariji komentari pa noviji da se skrolaju.

 15. Rada

  Kad god citam Big mamu, a to radim svakog petka, i pomene se Tupe songer, ja zaboravim da pitam ko je on, a jako se cesto pominje…Molim vas, je li nije problem da mi objasnite ko je on? ☺

  • Kuzmankovicka

   Tupe je baladicar uglavnom, zove se kao nas kos majstor koji je dao trojku lijepoj njihovoj ?

   • Rada

    Srce si, hvala ti puno na odgovoru <3

 16. Kuzmankovicka

  Juga- regionalna najveca selebriti
  Stomaklija-hasbend
  Gica-black and gold
  Cupko-hasbend
  Lutkica-branicevski okrug
  Fridomka-prevedite na srpski, akterka
  Jagodarka-jel to jagoda??
  Bankomat-??
  Mekalica-naslovne strane o prinovi
  Halter-miljacka
  Djape-?
  Plavah-ime sa h na kraju
  Kantri vomen-wife kos majstora
  Djurka-produkcijski ziri
  Bakutanerka-obican ziri
  Rusofil-akter south wind
  Stanojko-poznat po tome eto je ba..ao ex P. S. BM, admini na Vivu su vrh! ?

  • Rada

   Mozes li mi malo blize pojasniti Lutkicu? Mislila sam da je to ova sto ima novog decka iz grada gde je ceo grad jednu kozu muzla ?? Znam da je jos zovu i reptilski osmeh ? Big mama, hvala ti sto nas svakog petka uveseljavas novom kolumnom i sto edukujes mlade narastaje ?

   • Kuzmankovicka

    Ne Rado, Lutkica zivi u dvoru preko ?

  • Apolonija

   Bankomat je nrka koja reklamira ban.u. Samo jos da otkrijemo koja?!

   • Laza Kamikaza

    ahahaha upravo si otkrila

    • Kuzmankovicka

     Ijao haha, a Jagodarka je ..Teofilova?

     • Inna

      Da , to je ta .. a tako nekako se zove na slikovnici

   • MIT

    da, reklamira vanku, akterka voli ptice crne zloslutnice zbog prezimena i najucestalijeg imena ?

Comments are closed