PREVARE MOG MUŽA -“Izbegavao me je u KREVETU…RAZLOG me je ŠOKIRAO!”

 • PREVARE 1
Share

Sa Davidom sam se upoznala slučajno. On je bio meni predstavljen kao vlasnik kafića u centru Beograda, a Anđela moja tadašnja drugarica je bila menadzerka tog lokala i ja sam krenula sa njom da uzme od Davida obećani honorar. Čim sam ga ugledala, bio je moj tip, ili me je samo podsećao fizički na mog nekadašnjeg dečka koga sam ostavila jer je imao česte izlive besa i ljubomore. Odmah me je u bašti kafića odmerio, i kako je kasnije pričao, video je da sam sva prirodna i jedna od retkih koja nije imala nikakve nagodradnje ili plastično-hiruške dodatke na sebi.

Kako mu je Anđela slala poruke sa mog broja oko poslovnih sastanaka a nas dve živele zajedno, jednom sam ga greškom pozvala i tako je sve krenulo. Jedino mi je bilo čudno kako se to moja cimerka i nova drugarica povukla. Odjednom je našla drugi stan, i izgovor da je sa novim ljubomornim likom koji joj ne dozvoljava česta druženja. Mene je ona bukvalno nabacila njemu, razmišljam sa ove “razdaljine.”

David je imao problem sa potencijom, ali sam ga brzo zavolela. Meni je sa njim bilo zanimljivo. Nežan,muževan i odličan je bio u oralu i tako me je satima zadovoljavao. Često sam od njega dobijala parfeme, garderobu ali, iskreno meni je to i smetalo, jer sam odlično zarađivala radeći u jednoj stranoj firmi. Često je umeo da mi prebacuje da žena mora biti samo lepa i da muškarcu bude pri ruci kada je on umoran da ga “raskravi.” On je mene gledao kao neku vrstu kombinacije. Kasnije mi je kristalno bilo jasno, da se zasitio plaćanja raznih devojaka, pa sam ja bila najprikladnija. Kada god smo pričali o njegovim bivšim vezama pominjao je Eleonoru sa kojom je bio pet godina, i koja ga je bukvalno odrala od para i koristila ga da završi fakultet u dvadesetosmoj godini i da skine obeleženost sa sebe. Slučajno pretražujući internet, naišla sam na članak iz 2010.godine o devojci koja je pustila svoj pornić u javnosti!? I,nije Eleonora nego Ksenija. Pa ona je profesionalna prostitutka!

Nakon dve godine uspona i padova u vezi i na poslu, on me je zaprosio kod njega u stanu. Svadbu nismo pravili jer mu je umrla majka i ja sam dala otkaz u firmi da bih se njemu prepustila i koliko toliko mu bila rame za plakanje. Navikao je da plaća preskupe obroke u raznim restoranima, a ja iako sam odrastala i školovala se u Švajcarskoj, za mene je to bio samo luksuz, i umela sam sve da spremim, kao što mi nije bio problem da mu peglam košulje ili da prihvatim da se njegovi dugovi “vode na moje ime.” Nakon nekog vremena ja sam zatrudnela, a on me je bukvalno psihički maltertirao. Umeo je da me naziva govnetom, da trebam da skočim sa mosta i da sam ja njegova lična kurva. Jednom kada sam išla da sačekam drugaricu iz Novog Sada on je insistirao da sa mnom i sa njom popije kafu, ali na moju opasku da mu zvoni drugi telefon, za koji je rekao da je “strogo poslovni”, na sred ulice me je davio.  Trpela sam jer sam ga volela, i smtrala sam da je to normalno da muž bude dominantan u vezi,braku!

U petom mesecu trudnoće sam bila jako osetljiva i teško mi je padalo zbog čega vreme provodi u kancelariji koja mu se nalazila u sklopu drugog stana u Resavskoj ulici, pa sam otišla tog popodneva da proverim kako je i da mu odnesem hranu koju sam spremila. Bile su to punjene paprike koje je voleo. Na vratima sam čula uzdahe i udaranje. Pogledala sam i videla tu istu prostitutku iz novina i sa interneta kako ga udara kajišem po golim leđima i poznatog lokalnog muzičara koji sedi i gleda i masturbira. Moj muž je biseksualac i težak fetišista. On ne može bez žena lakog morala i pritom je mazohista i sadista sa mnom…

Kako sam kasnije od drugih čula, on je opsednut tom ženom tridesetih godina koja redovno ima mušterije i pored toga sa njim održava neku bolesnu vezu, a o je i u seksualnoj vezi sa tim nekim amaterskim muzičarem. Najbolnije mi je bilo kada sam predala za razvod što mi je mrtav hladan rekao -Mogu ti platiti najboljeg lekara da se očistiš! “Ne, tebi treba lekar i čišćenje u glavi a tebe ću izbrisati za sva vremena!”

U Beogradu i dalje živim i sama podižem dete, i s vremena na vreme se prisetim čoveka zbog kog mi je glava bila u torbi zbog raznih zelenaša i kriminalaca sa kojima se družio. Setim se i izgubljenog vremena sa tim ološem, i guram nekako kroz život i savetujem mnoge drugarice da prvo provere sa kim imaju posla pre nego što bude kasno. I, kada mi kažu da li sam na ženskoj ili muškoj starni, uvek se brecnem i kažem da su danas neke žene postale prodavačice intime a neki muškarci kupci zaraženog sekreta. Ljudi sa stilom je sve manje, ali je dobro dok postoje čak i u manjini.

Svake subote NOVA KOLUMNA pod nazivom “Prevare mog MUŽA!”

copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

4 Responses

 1. DUPE KIM KARDASIJAN says:

  Prvo htedoh da vas iskritikujem,kako ste počeli lepo i romatično u prvom pasusu,a onda u drugom odmah presli na oralni sex.A onda pročitam i ostatak,i shvatim da se ne ovde ne radi o romantičnoj ljubavnoj priči,vec o surovoj realnosti.Sve u svemu interesantan i počan članak.Ali mislim da je nemoguce raspitati se o osobi pre braka i dobiti validne inforacije.Jer svi sakrivaju svoje lose lice i te neke mane dok se bas ne opuste sa partnerom.Da bi nekog zaista upoznao,moras sa njimda pojedes dzak soli,sto bi jedan moj prijatelj rekao 🙂 Tako da moj savet,nemojte odmah padati na dobar oralni sex 🙂

  15
 2. LOKI 021 says:

  Jesu ovo istinite price?

  2
  2
 3. BUBULJICA MIMI KURO says:

  Odusevljena sam vama, jos da sacekam sutra i prevare moje zene pa da se navucem na vas ko na spanske serije pred bombardovanje jugoslavije hahahaha