ZOVU GA BALKANSKIM TRAMPOM, A ON ŽIVI PUNIM PLUĆIMA I OVO MU JE OMILJENI PEVAČ SA ESTRADE! (FOTO)

You may also like...

6 Responses

 1. MARIJANA says:

  Bogoljub Karić je priznati svetski biznismen, koji je svojim radom i trudom osvojio svet, izgradio milione kvadrata u svetu, a uskoro počinje i kod nas, poštuju ga i uvažavaju svi svetski zvaničnici. Cilj našeg lidera je ekonomski preporod Srbije, da se smanji nezaposlenost i da se u Srbiji rađa što veći broj dece. Samo sa njim Srbija može napred!!! On je naša budućnost!!! Živeo Bogoljub Karić!!!

 2. VLADA says:

  Bogoljub Karić je čovek za koga ne postoji reč predaja!!! Borac i uvek pobednik!!! Patriota a istovremeno i porodičan čovek!!! Priznat je svuda u svetu kao uspešan biznismen!!! Sada pomaže Srbiji!!! Razvija svaki grad i svako mesto!!! Gradi stanove u kojima će živeti porodice, koje će raditi, graditi i rađati!!! To je BUDUĆNOST!!! To je BOGOLJUB KARIĆ!!! 🙂 😀 <3 <3

 3. MARIJANA says:

  Bogoljub Karić je čovek koji voli svoju zemlju i svoju porodicu. Borac koji je zaštitio i sačuvao svoju porodicu u najtežem periodu!!! U tom periodu je gradio i pravio gradove u inostranstvu. Sada je na red Srbija!!! Srbija mora radi, gradi i rađa!!! Bogoljub Karić pravi uslove da omogući uslove za bolji život!!! Ja sam ponosna što je meni idol čovek koji je uspeo da bude uspešan u biznisu a istovremeno čovek koji je na zemlji sa obe noge!!! SRBIJA IMA SNAGE!! <3

 4. Damjan says:

  Bogoljub Karic je pravi primer uspešnog čoveka,koji je uvazen svuda u svetu,na koga mi mladi moze da se ugledamo.

  • Ivana says:

   Da, Bogoljub Karic je vredan svakog postovanja. Covek ciji je rad priznat svuda u svetu ,covek koji postuje porodicu, prijatelje i obicaje. Covek koji dugi niz godina uspesno vodi svoje kompanije i kao takav je vise nego potreban Srbiji i ovom narodu!!! Ziveo Bogoljub Karic !!!

 5. Smilja says:

  Da! Srpski Donald Tramp! Čovek koji poštuje svoju porodicu, tradiciju, prijatelje. Čovek koji je priznat svuda u svetu, koga uvažavaju svi svetski zvaničnici. Radi i gradi milione kvadrata. A sada je došao red na Srbiju. On će pokrenuti ekonomsku revoluciju i stvoriti uslove da Srbija gradi, radi i rađa. Sa njim Srbija ima snage! Živeo Bogoljub Karić!