Video Recenzija! “Prija u novom SPOTU bez prezimena i Aleksandra sa Dzidza.”

Iz ugla “običnog” posmatrača!

Danas imamo dve muzičke premijere. Prva je izvesna Dzidza, koja se nekada davno takmičila u Farmi, a pre toga i u Zvezdama Granda. Ima i još jednu titulu, a to je, ćerka harmonikaša Dragana Stojkovića- Bosanca. Njena pesma pod nazivom “Srećnom Pijana”, dobila je i video izdanje, koje podseća na Karleušinu Inspomniju.

Šta zapravo ova pevačica želi da nam kaže i prikaže? Verovatno ni ona nije sigurna. Šteta što se kod nas ne dodeljuju “Zlatne Maline” za video i muzička ostvarenja… Ovo bi bilo u Top 10.

I posle “Srećno Pijane” sledi početak pesme …”Vino, kada popijem vino, znam da mere nemam!?” Novi singl i spot Aleksandre Prijović -Živojinović, koja se sada publici predstavlja samo imenom. Uhhh, komplikovana ova turbo folk scena sa epitetnim istupima i pseudonimičnim naglascima.

Od smerne i talentovane folkerke, nova Aleksandra u spotu “Neponovljivo” igra zavodljivo i malo je plavuša pa brineta. Usne su slične kao i kod izvesne Dzidze, i glavno pitanje je -A što niste uradile duet? Kako se vama ovo dopada? Ako nemate komentare trepnite dva puta. 😉 🙂

Vivstars.com FOTO Youtube,Printscreen

2 Comments

  1. Hiswife

    Ni z od zavodljivog plesa.Mislim da nijedna pevacica nije odradjena ovoliko kao preslikana Ceca. Verovatno isti hirurzi i daj za sve pare. Kao malo mladju Cecu da gledam. Ono prvo cudo (ime joj sve kaze) necu ni da konentarisem.

  2. Cg snajka

    Da vi niste izbacili clanak ja bih mislila da je neka nova pevacica, nisam je prepoznala.

Comments are closed