Trending recenzija! Senidah snimila još jednu glupost od pesme, i konačno imamo pravi Pop hit i video spot…

Trending recenzija! Senidah snimila još jednu glupost od pesme, i konačno imamo pravi Pop hit i video spot…
YouTube, Screenshot

Senida nikako ne uspeva, a možda se i ne trudi da nadmaši hit “Mišići.” Ovaj novi premijerni spot i singl “Sto posto” je nerazumljiv kao i kod njenih “ortaka” Bube i Jale. Spot nije toliko loš, kao i muzika… Hajde Senidice, možeš ti to, samo skini naočare, umij se, i uradi hitčinu poput “Mišića” da ne bi ostala na jednom hitu kao Dr Iggy sa “Oči Boje Duge.”

Dolaskom nove dekade, i nove godine, kao da se vraćaju pravi muzičari, pravi hitovi i prava zabavna muzika. I to, još gledana i slušana na jutjubu i u trendu. Ako smo svedoci sve većeg porasta rijaliti autotjunašica i obrađenih arapskih “hitova” Tijana Bogićević je osveženje.

Nije uspela pre par godina na Evroviziji, ali je zato objasnila novim spotom i singlom “Širina.” Ima nade za ljude koji se ne bave kičom i šundom. Sve pohvale…

Iz ugla “običnog posmatrača” -Vivstars.com FOTO YouTube, Screenshot

2 Comments

  1. DI

    Tijana Bogićević je na proleće održala fantastičan koncert u Kombank dvorani. Njen album Čudo je pravo remek djelo. A, ova pjesma je logičan nastavak. Jako mi je drago što ste pohvalili Tijanu, koja ima sav potencijal da bude u rangu najboljih pop pjevačica, kao što su …

  2. Odoh u planine

    Ovako, moja recenzija… Senida je pravo osveženje u moru popić muzike sa primesom blagog repa. Preko 15 godina na sceni, nama nepoznata, pojavljuje se sa sladjanom i belo, i obara s nogu. Ja čim sam čula Sladjanu sam prelistala na yt sve od muff-a, I natenane uživala. A onda snimi mišiće, i zamisli. sve moje koleginice koje vrte uz djanka, vrtiku odjednom znaju za senidu, omiljena. Curo stara, ne idi u komrcijalu, evente sa anastasijom, ostani dobra kao pre.

Comments are closed