TOP 10 PREPORUKA KNJIGA -12.-19. avgusta 2019

 • nove knjige
  Ilustracija, Printscreen

You may also like...

4 Responses

 1. ZvezdanaStarletic says:

  Ja cu ponovo ovde da komentarisem, zao mi je sto ovaj tekst ima malo komentara.Ja preporucujem da procitate sve knjige po kojim su snimljeni filmovi koji vam se dopadaju. Ja sam kao klinka gledala Prohujalo sa vihorom i naravno odusevila sam se (taj film je snimljem 1939.godine!).E onda sam procitala knjigu. Ljuudi moji, kakvo odusevljenje!Takodje knjiga Zelena milja od Stivena Kinga. Film genijalan, ali knjiga. Posle sam pocela da praktikujem to redovno. E, tesko je ako procitate knjigu pa tek onda gledate film. Ja se u film po pravilu onda razocaram.

 2. Vaskezova says:

  Jeeeeiiijj ubacili ste Kariza! Procitala sam sve sto je prevedeno na srpski! Upravo citam tek objavljenu “Igra saptaca”. A po Mili Vaskez sam i izabrala nadimak! Ako biste, pak da procitate neki klasik moja omiljena knjiga svih vremena je Remarkova “Nebo nema miljenike”. Od razumljive i zanimljive psihologije Vladeta Jerotic “Mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi”. Od teme Balkanskih ratova i I S.R . “Moj deda Mijailo” pisano lirski, kao da sluste deku sa sela da vam prica svoje dozivljaje, vrlo poucno, emotivno….I tako mogu ceo dan da pisem, ljubice slabo citam al moze bilo sta od Danijele Stil…Oh da, Zorica Tomic(sestra Mirjane Bobic) “Poljubac u doba kuliranja” za ove malo mladje (od mene).

 3. ZvezdanaStarletic says:

  Metro 2033
  Dimitrij Gluhovski.
  Knjiga me je tako zaludela, da sam nasla mapu moskovskog metroa i citala i pratila ovu naucnofantasticnu horor avanturu.
  Ko voli ovaj zanr, a i ko ne voli, knjiga je fantasticna!

  • Vaskezova says:

   Knjiga se ozbiljno igra sa mozgom, preporuka i od mene, davno sam citala. Zanimljiv podatak je da Moskva ima metro jos od ’30ih godina proslog veka, nama je ostao samo taj naucnofantasticni deo o prici o metrou.