SLAĐANA blog: Maser, BOGATAŠ & bogatašica…

SLAĐANA blog: Maser, BOGATAŠ & bogatašica…
ilustracija, pixabay

“Žena na ivici nervnog sloma…”

…Srela sam danas Vladana, prvo simpatiju, pa dečka, u nekim srednjoškolskim danima.

Devedesete pamtim po tajnim viđanjima sa njim. Iskrena da budem, na dočeku 1997.godine, imala sam prvi kres sa njim pored jedne zgrade. I tako, mesecima koji su usledili, a ja sam mislila, da je to neki vrh vrhova u ljubavnom zanosu…

Živeo je sa matorcima, sa babama, dedama, starijim bratom i sestrom, auto nije imao… ali je imao zgodnu zadnjicu, onako tvrdu, mušku, lepe i razvijene ruke… nosio leviske “petsto kec”, i upasan duks i onaj veliki kajiš sa nitnama.

Ma da samo znate koji je to prestiž bio, mislim, da imate takvog frajera hahah. Još žešće, tih devedesetih, nije bilo kamera na sve strane i zato sam sa “voljenim” vodila keks na raznim mestima. Da, susret sa njim posle toliko godina: Ženi je rekao da sam mu drugarica iz klupe, a mlađa sam od njega.

Nije hteo zbog “epidemije” da se pozdravimo, i odmerio me je od pete do bujne kose. Kao da se boji ove žene, koja mi je rekla da ličim na neku “starletu”, a bila sam kulturna – da joj ne kažem, da debele i zapuštene, nemaju prava da komentarišu nas, preribetine!

Iz malog sam mesta, ali često dolazim kod mojih, kada u velikom gradu nemam obaveze: Radim kao kozmetičarka, radim i nokte poznatima i nepoznatima, i susrećem se sa čudakinjama i po nekom dobrom osobom…

Nisam se udavala, nemam obaveze, i sve ulažem u sebe. Htela sam ja, da se desetak puta udam, ali me niko nije hteo, jer sam pričalica i emotivka. Čim čuju da ih “VOLIM” ili, “ZALJUBLJENA SAM U TEBE” – pobegnu glavom bez obzira.

Ja mislim, da su se gore snašle od mene, i razvode se, mode radi, da muškarcu otmu imovinu. Kaže mi jedna bogataška žena da ima mlađeg dečka – razlika tridesetak godina (on dvadeset, ona pedesetak). Viđaju se kod njega u stanu, kada on završi masaže, maser je, i tako ga je upoznala.

Plaća ga troduplo za njihove masaže u dvoje, i da joj brak funkcioniše sjajno. Muž je viđa uveče u krevetu pred spavanje, a deca im studiraju preko grane. Kaže “bogataševa žena” kako je mnogo pomogla svom mužu, da je nezahvalan, i da je najveći kreten koga je upoznala.

Ćutim, gledam joj negovane ruke, stružem i izlivam joj kandze… Drugarica, sa kojom idem često u provod se zabavlja sa njenim mužem, i kaže da je divan, pažljiv i za njegove godine vatra u postelji.

Upoznali su se na ulici. Ona delila letke, promocije neke, on je šarmirao i tutnuo joj broj telefona. Ona kada videla da je u skupoj kravati, odelu, znala je da je matorac u lovi…

Pozvala sam i ja preko Instagrama jednog masera juče, nadajući se, da će i mene neko izmasirati i da se zacopa u moju – dobru očuvanost.

Došao lik sa nekim rasklapajućim stolom, ja legla, razmišljam koliko je lepuškast, atletski građen, a onda primetim da su mu izdepilirane noge. – Hoćete još pola sata masaže? Rekoh, NE, ŽURIM…

Starog sam kova, i možda sa električarem budem imala više sreće sutra… Vaša Slađana!

Nastaviće se…

Kolumna je namenjena urbanim osobama. Satira, fikcija & Esej. Originalno Vivstars štivo.

4 Comments

 1. KLEO

  Samo vise tekstova, ovakvih blogova, svaki dan da se nesto zanimljivo cita.

 2. Darkos

  Depiliram i ja noge zbog preterane maljavosti a nisam gej. To je znak higijene. Meni, recimo smeta kada se devojke ne depiliraju ispod pazuha.

  • Inna

   Koje se to zene ne depiliraju ispod pazuha???? To nisam videla osim kod starih baba.
   Ja volim depilirane muskarce ali samo ako su mnogo maljavi po ledjima i grudima. Pazuh je isto ok da se depilira. Ali glatke muske noge nisu bas stvar higijene nego preterivanje . Ili nesto drugo.

   • Darkos

    nije mi objavljen kom. imao sam dve devojke koje nisu depilirane zivim u austriji ovde je to trend koji fura madona i cerka

Comments are closed