Satira Devedesetih: Ceca Veličković i Mićko Ljubičić (video)

Satira Devedesetih: Ceca Veličković i Mićko Ljubičić (video)
PRVA TV, Printscreen YouTube

Foto: YouTube PRVA TV, creenshot, Instagram

Fantastični glumac i pevačica, tada početnica u jednoj od najgledanijih emisija, sumornih devedesetih.

Ceca Veličković je tog marta meseca 1994.godine imala iza sebe uspešnu ploču “Kukavica”, novi imidz i pripremala nove pesme, dok je umetnik Mićko Ljubičić promovisao svoju predstavu, u vremenima koja su cenila turbo folk, kr.nalce, inflaciju i ratišta.

Ova Tv satira je i više nego zanimljiva, jer se dešava u “Minimaksoviziji” na Tv Politika, koja je bila jedina show biz emisija na tadašnjim malim ekranima, a gledanost kao današnji svi zabavni programi skupa.

Ceca Veličković je pričala da se “popravila” i da je zadovoljna linijom, jer je godinu ranije bila premršava. Pohvalila se i da vozi bez dozvole, kao i da nisu tačni natpisi u novinama, da je ocu kupila robnu kuću. Najzanimljiviji deo u emisiji su i telefonska uključenja gledalaca.

Ceca je odgovorila gledateljki da nije više u vezi sa izvesnim Dejanom zvanim “Šaban”, kao i da je simpatizerka stranke, koju je tada osnovao Ž.R poznatiji u to vreme nadimkom Arkan.

Mićko je kao i danas oduševio publiku svojim skečevima i duhovitošću, a može se primetiti da se nije fizički promenio od čudnih devedesetih, do ovih čudnijih dvadesetih – dvadeset i prvog veka.

Pogledajte emisiju sa Dailymotiona jer već duže vreme nije dostupna na yt.

Vivstars.com

3 Comments

 1. Mirka

  Bila je lijepa, privlacna, ali i proracunata, selj.i lukava.
  Procitah nesto o njoj pa cu kopirati. U njenom životu mnogo je stvari koje „nije znala“, koje „nisu istina“, sa kojima „nema veze“, a za koje je optuživana da je znala, da je istina i da je imala veze s njima.

 2. Mellany

  Cecin glas i tad kao da je zvakala cigarete a Micko-legenda,naravno i Minimaks.To kako govori,bez zastajanja,mucanja..kao voditelj-sjajan

 3. Lule

  Opasna Ceki i tad bila a samo 21 g 🤭

Comments are closed