Reč, dve: Čitaoci pišu – Srećno udata i korist u vezi…

You may also like...

8 Responses

 1. Inna says:

  Nado, draga, pa srecno ! Sve najbolje i javljaj nam se! Eto mozda se i meni to nekad desi, podelicu i ja objavu ako bude u ovom veku! 😆Drugarice koje vole bas vase partnere su sm.ljivice a ti partneri koji su oteti i nisu vasi nego vaske. Tako da i za jednima i drugima pustite vodu. Bukvalno! Ja tako stavila sliku u toalet, dobro se .. po njima, po receptu Pere Bozovica i cuvene replike iz filma, i pustila vodu. I stvarno mi bilo lakse. 😆 Za krizni st.b imam predlog da se sam pusti u vodokotlic pa nanize a gradjanima da mere prevencije saopstava tv spiker ili kajron. Onda ce ljudi nesto i da poslusaju. Ovako nas ove spo.obe samo uteruju u bolnice i bozemeoprosti, da gledamo travu al odozdo! Njima je dobro i predobro ali nas ce ovo zlo da potamani ako se ne cuvamo i ne nosimo te j maske!

 2. Ikonija says:

  Nado sretno I napravi neko online shop sa tvojim radovima,heklanje I to.Mislim da ce ti vivstars dzabe odraditi marketing.

 3. Taca says:

  Nado, cestitam! Sve najbolje zelim!

 4. Mara says:

  Nado cestitam! Neka je sa srecom

 5. Lara says:

  Cuj ovog psihicko nasilje 😂 ti si bre klasicni sponzor u pokusaju. Zar bi ti normalna zena trazila izvodjenje po klubovima?

  • Makedonac says:

   A sto ne bi “normalna “ zena izlazila po klubovima? Ja sa mojom zenom s vremena na vreme izalazimo , ona trenutno ne radi i normalno je da ja placam sve , to je moja zena koliko imam ja ima i ona . I nisu svi sposobni da zarade koliko i partner i to je sasvim u redu.

 6. Sladja iz Oza says:

  Pa nije to nista za grejanje u busu. Zamisli kada se klima srednji deo kao da ce se raspasti. Gas maske treba da uvedu da se ne podavimo od ustajalog vazduha a o ceni karte koja od Bg do Ns kao da voze hiljadu km

 7. Bonzita says:

  Nado srecno, da si mi ziva i zdrava. Mnogo mi je drago za tebe. Sa nama si ovde godinama, zovi nas na svadbu 😍😍