Poruka čuvenog doktora za zdravo mršavljenje

You may also like...

4 Responses

 1. Tormentor says:

  Godinama ne doručkujem, jer nemam potrebu za to. Neko sam ko praktikuje post na vodi u cilju postizanja autofagije, tako da izgledam dosta mlađe i bez bora iako nemam baš malo godina. Svi smo individualni, ali pazite, danas vam je sve biznis i gde nema zarade, to se ne preporučuje ljudima. Kako mi nauka nije strana, naučnici tokom istorije su imali razne greške i totalno pogrešna uverenja, opet na štetu običnog čoveka (Radium girls). Ponekad je najbolja hrana voda i pozitivna, optimistična psiha, a ne milion obroka dnevno.

 2. Dak says:

  U 90% slucajeva su zastupljeni tekstovi o tome kao smrsati. Ja se ceo zivot borim da se udebljam i jednostavno ne jako jako tesko. Osetljiv sam jako na recenicu ” jesi ti smrsao” a ja jedem kao ludak. Bilo bi lepo,meni bi barem znacilo da neko posveti text nama koji se borimo sa manjkom kilograma. Meni je granica 73 kg i dalje ni gram da prevagne. Molim samo bez komentara tipa moras vise jesti. Jedem kao trudnica a musko sam!😁

  • Strumpf says:

   Takva ti konstrukcija tela. Nisi rekao godiste? Ja sam bio kisna glista do 36godine. Sad i vodu kada pijem gojim se. Jesi kačamak, makarone, gazirano sli ne preteruj.