Ovako se možete provesti u Dubaiju, ako se ne pridržavate pravila…

 • arab-3011848_960_720
  ilustracija, pixaba
 • buri-al-arab-1026864_960_720

You may also like...

3 Responses

 1. Inna says:

  Emirati su odlicna i sigurna destinacija za turiste koji vole luksuzne hotele i klubove i toplo more. Kao i shopping. Mozete da idete u mini suknjama i dekolteu koji se i kod nas smatra pristojnim. U restoranu ce vas vratiti ako ste u sorcu ili neadekvatnoj garderobi. Za promenu, divno je biti okruzen pristojno obucenim ljudima na javnim mestima i ne biti izlozen zvalavljenju i vatanju od strane parova koji nisu to stigli da urade u sobi, niko ne sme ni popreko da vas pogleda a kamoli da opsuje i dobacuje. Ako izgubite novcanik ili bilo sta drugo, nacicete ga tamo gde ste ga i ostavili, kuce i stanovi se cak i ne zakljucavaju, usluga svuda vrhunska. A sta se valja iza brda, to obicne turiste uopste ne interesuje.

 2. Avatar says:

  Ovakve priče bi trebalo da nam služe tome da osvestimo zahvalnost za ovo gde mi jesmo. Da naglasim – ne da se osećamo superiornima, moćnijima, posebnom rasom. Ne… Nego da budemo zahvalni na svim slobodama koje imamo u našoj civilizaciji, pa čak i na ovom našem, brdovitom Balkanu. Uvek može gore. A, ovo je mnogo gore. Zahvalnost je osnov svega, koja nas vodi ka boljem.
  To što je ova zemlja raj za starle, dovoljno govori da je lažni moral tipičan za primitivne civilizacije. Što veća potreba za ograničavanjima bilo koje vrste, više je problema na psihološkoj osnovi pripadnika jedne civlizacije. A, isto se sasvim prirodno može preneti i na pojedinca.

 3. M says:

  U skladu sa onom “U Rimu budi Rimljanin”, ne vidim kao problem da se ispostuju obicaji lokalaca, ali se pitam da li i sponze i starle koje se tamo upute na šljaku, u pauzama iste, hodaju umotane u feredze i burke prilikom obilaska šoping molova i njima sličnih znamenitosti.